fredag, juli 04, 2008

Glamorøs fredag


God morgen, mine venner! Helgen begynte egentlig i går med deilig fransk sommerpop (Sebastian Tellier) i varm vind og kveldssol på Kontraskjæret. Og en solfylt fredagsmorgen med smoothie til frokost (laget av ferske jordbær og frosne bringebær) er ikke å forakte. Glamourbibliotekaren stiller i en slags kombinert Putte i blåbærskogen/Tobias Funke-glamour i dag med blå Gap-bluse og jeans-cutoffs...Eller egentlig capribukser. Men glamournivået øker i aften da jeg har middagsgjester. Prestekragekjolen skal på. (Jeg lurer forresten på om det er tusenfryd og ikke prestekrager?)

Ellers: Glamourgemalens Creed-parfyme, fine blå øredobber fått i gave av en god venninne, og Schuberts ørret-kvartett i en innspilling fra 1950 på øret.

Ha en fin dag alle sammen!

25 kommentarer:

Jenny B sa...

Hurra, det är fredag, och min sista dag innan semestern! Jag har svart topp, svarta vida byxor ch svarta skor, rött läppstift och en beige jeansjacka. Ikväll skall jag på ett träningspass för mage och rygg, och sedan ta det lugnt. Imorgon skall jag ha besök av en vän för att fira att jag är ledig!

Anonym sa...

Helgen kan jo ikke bli annet en bra med prestekragekjole på :) Og ja, som selvutnevnt plantoholiker, det er prestekrager og ikke tusenfryd ;)

god helg da, min glamour blir å plukke inn en par roser fra hagen.

Glamourbibliotekaren sa...

JennyB: Grattis med snart ferie!!

Moseplassen: Jeg tenker vi sier daisies, så har vi dekket alle mulige varianter :-D

Anonym sa...

I dag stiller jeg i hvit singlet og rutete shorts, barbeint og med flettet hår. Dagens lukt: Solkrem og roser fra hagen. Frokosten skal inntas på verandaen, den må bare kjøpes først! Helgen skal nytes, ingen planer.

Anonym sa...

Jeg begynte også helgen på Kontraskjæret i går, og fortsetter i dag med vanlige jeans og lys topp og matchende unike øredobber fra søndagsmarkedet ved Blå :) Sommer i helgen!

Anonym sa...

Dagen startet i jordbærlandet iført badekåpe. Finnes det bedre frokost? Hektisk dag på jobb før veninnetreff i byen. Hvite capri jeans, paisley flagrende topp, sølv/stål smykker og Silver Rain + Guerlain kiss kiss på munn'. God helg!!

Bokomaten.. sa...

Oh, den gula klänningen är så fin...
Själv är jag lagom glamourös i bruna knäbyxor i mjukismaterial, knallblått linne, pärlörhängen och inget smink eller någon perfym alls. Skämde bort mig själv med att inte fixa något alls eftersom det idag är lugnt och tyst och skönt på jobbet och nästan ingen annan är där. I eftermiddag blir det avfärd mot Göteborg och imorgon blir det där möhippa för en vän som skall gifta sig i Finland om ett par veckor. Förhoppningsvis blir det fint väder för vi skall paddla kajak... Ha en skön helg alla!!

Anonym sa...

Ah! Magdalena Kozena synger Mozart og Gluck inni ørene mine, jeg dufter av Narsico(?) Rodrigez og lavendelsmurte føtter. Føttene er prydet med mørk røde negler og plassert i svarte, pene sandaler med litt høyde på sålen. For øvrig; svart genser, capridongeri, 'sølv' ørepynt med isblå glitterstein og brunrosa øyelokk.
Nå skal jeg skrive rapport og forberede meg til avtalen kl12:30.
I kveld skal jeg drikke vin, spise snacks og 'lyge' sammen med en gjeng andre jenter.
God helg alle, med og uten daisy-kjole :-) !

Anonym sa...

I dag er ikkje glamouren på topp. Arbeidsdag inne medan sola stråler utanfor og kvikksølvet når nye høgder. I kveld blir der bursdagsfeiring hjå vener og resten av helga blir brukt til jobbing og muligens ein konsert med Robert Randolph & The Family Band.

Arbeidsantrekk er joggesko, turbukse, tynn kvit genser og pulsklokke på armen.

Fekk likevel tid til å nyte ein kopp kaffe på trammen med min kjære i morges. Omgitt av mormors rosebedd vart det ei nydeleg morgonstund! Eit lite og glamorøst øyeblikk som gir glede langt utover dagen!

Glamourbibliotekaren sa...

Trine: Høres deilig ut!!

Frøkna: I allefall på lørdag. Regn på søndag. Men regn er jo sommer det også :)

Glamnovisen: Takk i lige måde!

Bokomat: Ha en fin helg i Göteborg!

Hagenpåhytta: Ah, Magdalena setter en spiss på dagen no matter what!

Austen: Det skal ikke mer til - slike øyeblikk kan man leve lenge på! :)

Anonym sa...

Litt usikker på hvor fin jeg føler meg i dag.. Litt fasongløs kort, brun kjole nyinnkjøpt på salg fra Bruuns Bazar. Ellers brune kilehelssandaler og store øreringer. Og etterhvert ganske solbrun hud og solbleket hår. Uansett deilig at det snart er helg nå som det er så deilig vær.

Anonym sa...

Glamourfaktoren er akkurat passe; iført gullbeige piratbukser, flate sorte sko og sort topp. Søte, små diamanter i ørene og så dufter jeg duggfriskt av Decleors Arome Tonic.

Etter en svært hektisk arbeidsuke skal jeg hjem og slappe av; kanskje stelle neglene, ta ansiktsmaske og drikke litt rødvin. Etter en uke som gressenke, skal jeg ordne litt i huset før min kjære mann og mine to små prinsesser kommer hjem fra hytta på fjellet søndag.

Skal jobbe en uke til, men så er det ferie. Gleder meg!

Anonym sa...

Casual glamour her i dag.
Barfot med rosa tånegler, miniskjørt og en svart topp. Ingen sminke og smykker. Kun rosa farge på neglene. Alt for varmt til å sminke seg. 42 grader i solveggen. Puh!
Har vært og plukket noen villblomster og satt i vann, og vinduer og dører er satt på vidt gap for skikkelig gjennomtrekk!
Helga blir nok å bare slappe av, finne en skygge og sette seg barfot i gresset med en kald drikke og magasinet Eva:)
Ha en god helg alle sammen!

Anonym sa...

Knallrød kjole, feriepenger på konto, ferien starter etter at jeg har ferdigstilt en rapport fra hjemmekontoret på verandaen, ferskpresset appelsinjuice, kjæresten kommer hjem.. også er det fredag!

(og forrige fredag var vi å så Att angöra en brygge etter tips fra deg, kjempemorsomt!)

God helg til alle, nyt det fine været :)

God helg til alle,

fru winther sa...

Dagen startet med at jeg syklet til butikken, kjøpte vannmelon, piel del sapo-melon, bananer,jordbær og yoghurt, og så mekket jeg meg en jordbær-og bringerbærsmoothie, delte opp melon og la på fat, og gikk på terrassen. Og der har jeg vært siden, i selskap med et gammelt "Henne" som gir meg masse tips for julen...I kveld blir det "Sex and the city", og så, etterpå muligens et bad i Ringvebukta. :-D

Anonym sa...

Nesten ferie-glamour i dag. Rød topp, morsomt foldeskjørt med lyseblå og hvite striper ytterst og røde og hvite striper i foldene og hvite ballerinas med små prikker på fronten. Gylden øyeskygge og eyeliner + litt Nantucket Briar Rose parfyme.
(En litt uglam detalj: har innleggsåler i skoene, av typen odørkontroll. Så jeg lukter nesten litt wonderbaum... Tror jeg dropper odørkontroll neste gang.)

Min kjære lagde banan / jordbær og eple og appelsinjuice-smoothie i morges. Og siden jeg orket å rydde og vaske ned kaoskjøkkenet i går kveld, så var det ganske fint å komme inn på kjøkkenet.

Plan for helgen: Bursdagsfeiring hos venninne i Halden i morgen, og handling av grillmat i Sverige på søndag. :)

Anonym sa...

Ai, glamouren i dag startet med solvarm sykkeltur til jobb, kortkorte shorts og perler rundt halsen. I kveld tror jeg jammen at jeg også skal plukke inn en liten rose fra vår minimale hage.

I morgen blir det glam-glamour med paljeetter og champagne (bryllup). Juhu!

God helg, alle!

Anonym sa...

Jeg er pent kledd i dag, blomstermønstret skjørt og cardigan, men angrer på at jeg ikke heller valgte en lett sommerkjole. Smoothies og Dean Martin frisker opp. Siden jeg ofte jobber når andre har fri, og omvendt, planlegger jeg intensiv lesning og skriving hele helgen. Bach-klimpring på klavikordet innimellom. Det blir fine dager!

God helg til alle!

wine-fueled narcissism sa...

God fredag! Jeg er hjemme i vakre Harstad, og koser meg max med tørrfisk, midnattssol, hav og blomster. Nå ligger jeg i hengekøya på verandaen, drikker kaffe med melk, og skuer utover et turkis skummende hav. Dagens glamour er nyfarget hår, Burberry The Beat, men mest av alt- sommerfølelse! :) Senere skal jeg bake og pynte til barneskolereunion i morgen.

Livet er herlig!

Anonym sa...

Denne fredagen er totalt uglamorøs, eg sloss mot ein intens og altomfattande sommarforkjølelse som gjer at funksjonsnivået er ganske lågt.

Antrekket er det ingenting å seie på, korallfarga tunika og kvite tights med blondekant. Tærne er matchande korall, men elles er sminke og duft uaktuelt før snørra har gitt seg, hostinga har roa seg og luktesansen er tilbake. Snufs! :-(

Dagens lyspunkt er at Hudøyguten er tilbake, fin og brun og med mange nye vennar. No skal han, søstra og pappaen ein tur til Finnskogen, så eg får helga åleine på å bli frisk att. God helg til alle!

Snåta sa...

Her har det vært trening og slaraffenliv på gresset. Været i seg selv er glamour for meg. God helg! Her starter ferien i dag!

Anonym sa...

Det har vært lettkledd glamour på meg i dag! Dagen har vært tilbrakt på verdens beste (og hemmelige) badeplass i en mørke brun bikini, flip floppene jeg kjøpte i usa til 8 dollar (en av de beste kjøpene jeg har gjort noen gang) og helt enkle pilot solbriller.

Nå kjenner jeg at huden er lettere solbrent, og synes det er et sikkert tegn på at sommeren virkelig er her:) Jippi!

Anaruh sa...

Jeg har vært hos frisøren! Har tenkt på å korte ned på hårlengden lenge, men ikke "fått lov" hos gullgubben min. Nå valgte jeg å overhøre han, og endte opp med en utrolig flott ny frisyre. Og en gullgubbe som fremdeles synes at jeg er vakker!

Nå blir det fotbad på balkongen og rødlakkede tånegler etterpå! Deilig fredag!

Anonym sa...

Jeg har glamourøs fredag fordi jeg har fått vite idag at jeg har kommet inn på det fem-årige studiet jeg har jobbet så hardt for å komme inn på- og er Iført en grønn kjole, LeDe bak øret og Tahitiperle i halsen, sol og valmuer på balkongen - god helg til alle!

Glamourbibliotekaren sa...

Marie: Salg på Bruuns Bazaar faller alltid, uten unntak, sammen med den tiden på måneden hvor jeg har aller aller minst penger. Ergelig :)

SusyQ: Høres ut som en fin fredag!

Glampl: Mmm, gress.. ingenting er som å gå barfot i gresset!

Lene: Ja, er den ikke morsom? "Shake, svärmor, SHAKE!!"

Skriversken: Sånn skal det være om sommeren!

Kaisa: Wunderbaum-glamour er på lik linje med min Tobias Funke-glamour, haha (altså fra Arrested Development)

Oslopiken: Mm, bryllup! Herlig.

Lauren B: Wow, klavikord!?

Winefueled: Ok, nå er det nummeret før jeg gjør nordlending av meg!

glamourinnkjøper: God bedring! Sommerforkjølelser er kjedelige.. man kan jo alltids trøste seg med å late som om is er bra for såre halser..

Snåta: Jeg gjentar, gress... åååh..

Malin: Hei, hvor er den badeplassen? :-D

Anaruh: Grattis med ny frisyre! Bra at du ignorerte hint fra gubben, enhver har rett til å velge sin egen frisyre :)

Kjerstif: Grattis, grattis! All grunn til å feire!

Populære innlegg