fredag, juli 11, 2008

Glamorøs fredag


Hidy Ho!!
Fredag igjen! Forhåpentligvis en rolig arbeidsdag før helgen bryter løs. Lyseblått silkeskjerf med hvite små prikker + øredobber fra Anthropologie gjør glamournivået helt fint, og NRK Klassisk og en kopp te nytes herved. Myk start på dagen!


Helgen tilbringes sammen med god venninne langveisfra, og det blir både kulturelle og kulinariske opplevelser (og kanskje loppemarkediske?). Nils Petter Molvær i aften, Mamma Mia på kino i morgen... Litt parfymesniffing og kanskje til og med et leppestiftkjøp.


Ha en strålende dag, kjære venner!

20 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen rolig dag for Juristen, men en myk start er det iallfall akkurat nu! NRK Klassisk og hvit te her også. Nok en helg på landet venter, med Telemann, Proust, Goethe og Gresshoppete og en fabelaktig urtehage:-)

Foreløpig er jeg urban, iført grå kjole, sorte slingbacks, cardi, Chanels rouge noir og enda en ny Serge Lutens; alt fra mitt kjære Paris! Arvede perler og platina må til på en hektisk dag...

God helg og ditto ferie til de som har det:-D

Anonym sa...

För en yogi har det varit morgonyoga samt många koppar yogithe med en som vanligt stor frukost idag bestående av soyayoghurt med nötter & blåbär och avocadomackor med bröd från Åpent Bakeri ;)
Glamorfaktor 1
Gammal t shirt med text Cutie & shivas yogacapri
I löpet av dagen skift till svart favvotrikåklänning från H&M och munkjacka från Jenny Hellström. Gummistövlar från då jag var 11 år =) Gröna!
Tips på nån bra loppis??? Jag behöver lära mej hitta fynd!

Ha en regnstrålande dag du med!

Anonym sa...

Dagens antrekk er svart (ispedd litt beige blonde på skjørtet), med Chanels barcelona red på leppene. Eg dufta Lancomes Aromatonic der eg sykla gjennom det varme Oslo-regnet, med litt fornuftigare sko enn dei eg har på meg no. Kor mange par sko kan ein ha på jobb utan at det vert flat? Eg har fem no, gjerne eitt par ekstra på vinteren...

Anonym sa...

*utan at det vert flaut*

Anonym sa...

Undertegnede har ny bluse i flagrende stoff fra utenlandsreise. Den har singlet som er sydd delvis fast inni. Djevelens verk; det er jo umulig å ta på seg om man er stressa om morgenen. Jeg har fine sko fra Pikolinos, svarte fine bukser og svarte hengende øredobber.

Og i ettermiddag har jeg tenkt til å gå på den økologiske avdelingen på Gimle Parfymeri og kjøpe en ansiktskrem.

(Og man kan ha mange par sko på jobb. Jeg har en hel gjeng, men jeg gidder ikke være flau.)

Anonym sa...

Igjen den hvite tunikaen ifra Zara på meg, mens jeg skuer ut over fjorden. Det er grått, men det ser bedre ut mot vest.., og det passer bra for i dag blir det en liten tur inn til Kristiansand. Ikveld er det MammaMia på lokalkinoen, ut å feire på restaurant etterpå. Så jeg syns dette ble mye glamour til hytteferie å være ;-).

Anonym sa...

Dongeribukser med svart yndlingsbluse, emaljenål med roser, perlering. Cherry Blossom fra Dior på alle negler, en ørliten dråpe Chanel No 5 Sensual Elixir (innkjøpt hos Macy's i NY) bak øret, og koristen er klar til glamorøs og forhåpentligvis rolig fredag. Helgen skal tilbringes hos mor, og denne gangen VIL jeg til Stavern og se på kunst og bruktmarked! Det er en sommerting... God helg til alle!

Anonym sa...

Kornblå pikèskjorte med firmalogo på, blå jeans og asicsjoggesko. Jobbar i eit firma som arrangerar turopplevingar i somar, så då er det litt upraktisk å gå i høge hælar og skjørt på jobb! Uansett så er perleøyredobbane på og Lovely by Sarah Jesica Parker bak øyrene.

Håpar på fint ver då resten av helga går med til hagearbeid (har snudd opp ned på heile hagen med ein gravemaskin. Eit prosjekt førte til eit anna etc..) og fjellturar.

God helg alle saman!

God helg til alle saman!

Glamourbibliotekaren sa...

Jurist: Høres ut som en bra helg! Hvilken Serge Lutens har du?

Yoginimaria: Den frokosten... slurp! (Loppis: I Birkelunden søndag formiddag)

Glamourinnkjøper: Jeg har ikke et eneste par, men det er bare sløvhet :) Har tenkt på det lenge!

Siri: I feel your pain! Jeg hadde en kjole med en slags fastsydd slipdress inni, og det var bare håpløst! :)

Hege: Absolutt! :)

Korist: Aha, så det ble Chanel på deg i New York - bra!

Austen: Lykke til i hagen!

Anaruh sa...

Scones og økologisk kirsebærdrikk fra Godt Brød (Thomas Angellsgt i Trondheim) til lunsj. Fransk manikyr og ellers klassisk stil: sko fra Gabor, korte jeans, rød topp og brun cardigan. Sommer i Trøndelag er ikke nødvendigvis ensbetydende med varme...

Kvelden skal tilbringes på balkongen med noen kopper te og Frode Gryttens Bikubesong på lydbok.

Bokomaten.. sa...

Här är det glamour trots det förfärliga vädret. Pärlor i öronen och älskade men nu något slitna Marc Jacobströjan.:) På jobbet är det lugnt och skönt och kunde börja med kaffe framför datorn och svenska radio P1. Skönt. I helgen blir det föreställningar tillsammans med bokomatens gamla studentspex (lite återförening) så det är fullt blås i dagarna 3. Skall med tåget direkt efter jobbet och ska bli så roligt även om det regnar och blåser! Hoppas ni alla får en skön helg och mycket sol!

Anonym sa...

Puh, en liten pause mellom møtene.. Jeg har veldig mange Serge Lutens.. I dag er det "Arabia":-)

Anonym sa...

I dag ivaretar jeg glamouren med et av mine mange arvesmykker, og i kveld skal jeg feire helgen med et lite glass chablis. Helgen byr ellers på det samme som forrige helg, bare mer av alt: mer lesning, mer skriving og mer klavikordspilling. (Litt utfyllende instrumentinfo til de musikkinteresserte: Jeg har et vaskeekte klavikord, bygget i Amsterdam av en mildt eksentrisk instrumentbygger for ca. 5 år siden. Det lager en nydelig, svak og litt skjør lyd, og er etter min mening et av de fineste tangentinstrumentene som finnes. Virkelig medidativt! Planlegger en Telemann-suite denne helgen.)

Strålende helg ønskes alle!

Anonym sa...

Jordbær og te, og nydelig kamé arvet etter mamma i halsgropen, Miller Harris' Coeur d'été, og "lesedag" på kontoret. Inspirert av Anaruh over blir det kanskje lydbok og vin på terrassen i kveld. Lat & deilig bydag i morgen med barna ute av byen (deilig å være hjemme alene for voksne også! :)

Anonym sa...

forrige fredag ble tilbragt på Capri, og var således mer glamorøs. I dag pynter jeg meg med brune sandaler fra Positano, hvit linkjole, perler og acqua di parma, mirto di panarea. jentungen har siste dag i barnehagen og snart har jeg bare skolebarn! både vemodig og godt. har hittil brukt dagen på møter, sydd ferdig en jobb og betsilt pucci sandaler på ebay.

Anonym sa...

Relativ uglamorøs fredag her i gården, men ganske nyklippet hår og ganske flunkende ny giftering hjelper. Ellers har dagen blitt brukt til siste innspurt på jobb før ferie - hurra! - og i ettermiddag ble det storinnkjøp på Gimle parfymeri (den økologiske avdelingen er jo FANTASTISK! Føler meg som et bedre menneske bare ved å gå inn døren der...) og sushimiddag.

Og så ligger plutselig fjorten blanke feriedager og venter - deilig. God helg/ferie, alle!

Anonym sa...

Reiseglamorøs hilsen fra Tyskland. Dro fra Hamburg til Berlin i dag, så glamouren er kanskje litt så-som-så. :) Marineblå t-skjorte, lilla kortermet cardigan og grågrønn linbukse + fin øyeskygge og ny kayal fra MAC i en fin plommefarge. Siden det faktisk var varmt og godt i Berlin, så ble det grønne shorts i stedet. Kanskje eneste dagen med sol på en stund. :/
Plan for helgen: Berlinske Zoo, Unter den Linden, div museer og you name it. Tror man kan bruke et par uker på Berlin. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Anaruh: Sommer i Trøndelag kan være som russisk roulette :)

Bokomaten: Håper været blir bedre! :)

Juristen: Aha. Den er jo heftig :) (ikke blant mine yndlinger, men absolutt unik!)

Lauren B: Misunnelig på klavikordet!!

Sol: Kamé...

Barbro: Nice! Capri er ikke så veldig langt unna for min del heller :)

Oslopiken: Synes alt høres glamorøst ut, jeg!

Kaisa: Berlin, så herlig! Hva heter fargene på Mac-produktene?

Anonym sa...

Fredagen ble for min del tilbrakt i bil, start hjemmefra 8:15 fredag morgen og retur hjemme kl.06:00 lørdag morgen formedelst motorhavari. Huff!
For øvrig hadde jeg gjort mitt beste iført komfortabel t-shirt i fuchsia-rosalilla, capridongeri og 'lukkede slippers', med hæl, mangefargede som tar opp fargen i overdelen (i det mest forresten), og makeup a la bleke øyelokk/svart eyeliner/rød munn.
Nå er vi hjemme igjen, har hørt bl.a. Madrugada på Skral festival, er slitne, og skal sove.

Anonym sa...

Litt sent, men internett er litt av og på om dagen. Det er bare kayalen som er fra MAC, og den heter Purple Dash. Øyeskyggene er fra Lancome og heter Supernaturale.

Populære innlegg