fredag, juli 18, 2008

Glamorøs fredag!


God morgen!

Noen hektiske morgentimer før helgen, det vil si, det skal også jobbes litt i morgen (men lørdagsjobbing føles jo ikke som jobbing). Helg! Herlig. Iskaldt vann og César Francks nydelige fiolinsonate er mine glamourelementer her på kontoret, i tillegg til lyseblå Givenchy-øredobber og Laura Merciers Amberparfyme.

Planer for helgen: Masse! Sosialt! Gjester, konsert, kanskje en liten tur på fjorden...

Ha en fin dag, alle sammen!

22 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen!
Føler meg riktig så fredagsglamorøs med knytebluse og vidt skjørt matchet med 50-talls peep-toes og røde lepper. Planer for helgen inkluderer sol og saltvann, frisør og middag med venner. Akkurat sånn det skal være i juli!
Ønsker glamourbibliotekaren og alle hennes lesere en riktig god helg.

Anonym sa...

Solen skinner inn på kontoret og jeg jobber supereffektivt i sommerstillheten. Michael Kors-jeans, sommerfugler på toppen, sommerfugler i ørene og rødrosa lepper sikrer glamouren. Jeg gleder meg til en helg ved og helst i sjøen - hvis været holder. God helg til alle!

Anonym sa...

God føremiddag!
Blå og kvitprikkete polkadot kjole, med bolero til. Lite glamorøse sko, men kva gjer ein vel ikkje for å ha ein nøgd rygg. (Må vel gjere nokre kompromiss som gravid..)

Deilig fransk earl gray i lausvekt, og tanken på den deilige fotterapitimen som ventar gjer at ein kan nyte fredagen på jobb.

God helg!

Anonym sa...

Eg er i heilsvart i dag, hekla lang jakke som faktisk er ganske luftig i varmen. Svarte tights og tunika under jakka. Mine nye favorittballerinaer får lufte seg i dag og. Mure et musc extreme bak øyrene, den har blitt ein daglig-favoritt.

Kvelden blir roleg, konserten vi skulle på i går ved Karpedammen måtte vi droppe. Gemalen falt i skogen, og vi tilbrakte kvelden på legevakta i staden for med Silje Neergaard. Med ein del sting i bakhovudet er nok han innstilt på å ta det med ro, og eg held han med selskap.

Resten av helga er eg "heime åleine", så det blir nok ein roleg sykkeltur rundt i byen, ein kino på laurdag og sløving i hagen mellom regnbygene. Ferieroa senker seg ikkje før neste helg, då reiser vi til Kairo. God helg til alle!

Jenny B sa...

God förmiddag! Med tanke på vädret igår, kommer jag att satsa på att vara mer praktisk än glamourös idag också. Jag satt på Stockholms jazzfestival i hällregn igår, och kan bara hoppas på bättre väder idag och imorgon. Men jag får ju höra underbar musik, så varför klaga? Ha det bra!

Anonym sa...

Yndlingsskjortebluse, mørke jeans, nye pumps og chaneløyenskygge, litt DKNY Delicious green parfyme (er ikke så avansert der) og lunsj med mamma på kafé :) Og etter helga kommer det bedre sommervær!!!

Anonym sa...

hei. Det blir ikke fredag før jeg har vært innom her og sjekket glamournivået! dagens antrekk er rød silkesinglett, hvit linbukse og lærsandaler fra Sorrento med blomster.Barcelona red på negler og Bulgari ametyst bak ørene. Men jeg lurer mer på hva jeg skal iføre meg ikveld, for da skal jeg og to niåringer på Monstertruck-show... Tips mottas med takk!

Anonym sa...

Siste innspurt før ferie- bare det er glamorøst! Om noen timer venter landlig idyll ved fjorden, masse bøker, aviser, musikk og latmannsliv (dog er løpesko og hund med:-)), før turen går til Frankrike- mmm...

Siste arbeidsdag tilbringes med Bachs Himmelfartsoratorium (NRK Klassisk NÅ), grønn te fra Mariage, og Juristen er iført klassisk juristantrekk: Sort smal bukse, hvit silkesinglet,sort kashmircardi, sorte, veldig høyhelte sko, perler, Chanels rouge noir og min favoritt Serge Lutens-parfyme.

God helg og god ferie til alle! Nyt livet:-D

Anonym sa...

Fredagsfin i hvit og rødstripete femtitallsskjørt og hvit blondetopp. Dufter av Fendi Palazzo. I ørene har jeg mine elskede perleøredobber. I kveld skal jeg på konsert på Tungenes Fyr. Resten av helgen går med til oppussing av soverommet. God helg.

Glamourbibliotekaren sa...

Grace: Det høres riktig glamorøst og fint ut! :)

Koristen: Takk i lige måde! :)

Bibliotekarspira: Fotpleie er den ultimate glamourgjerning. Tror jeg må ta et fotbad snart... :)

Glamourinnkjøper: ouch, stakkars mann! god helg! :)

Jenny B: Aaaah, jeg skulle gjerne vært der med deg som i fjor!! Håper været holder! :)

Frøkna: Hurra, bedre vær!! :)

Barbro: Monstertruck-glamour.. hmm.. knalltrange steinvaskede jeansshorts og bombejakke med stars&stripes kanskje? Og kraftig bleket hår med så mye hårspray at du bør holde deg langt unna åpen ild. Hehe. Lykke til! :)

Juristen: Ååh, Frankrike, så herlig! God tur! :)

Randi: Mmm, Palazzo... :)

Britt Åse sa...

God formiddag. Jeg har ferie, så jeg er fortsatt ikke så påkledd, og håret står rett til værs i en slags 'Leningrad cowboys'-variant.
Men. Jeg skal i dusjen, og etterpå skal jeg i svart linbukse og svart topp, grå øyeskygge fra Lancome, rød munn fra Chanel og 'Dolce vita' fra Dior, samt noe svart, lite noe i ørene. Deretter bærer det til byen for å handle inn litt vin og flanere litt langs bryggene har jeg tenkt.
I morra blir det fest hos venner. Været er litt så-som-så, men akseptabelt, og bedre skal det visst bli :-D
God helg, alle sammen!

Anonym sa...

haha. En venninne synes jeg bør ta på Kizz t-skjorta, og polere gifteringen! Men, hva gjør man ikke for å gi sønnen med gipset arm en bra ferie mens mannen i huset er på jobb i Kina...

Anonym sa...

Helgejobbing er sjelden glamorøst, men med barn på ferie med far og stemor, føles det nesten som ferie når man har hus og bad helt for seg selv...
Sommerlig skjørt i sort, hvitt og rødt, enkel hvit topp, sorte flettesandaler, perler i ørene og Salvador Dalis Little Kiss bak ørene utgjør fredagsglamouren. Kvelden blir grill med kjæresten og et lite glass vin. Siden jeg skal jobbe i morgen, blir det nok forholdsvis tidlig kveld. Trøster meg med at det bare er en ukes jobbing til før ferden går til privat paradisøy på Sørlandet...

Anonym sa...

Jeg er hjemme alene mens barn, stebarn og mann er henholdsvis på Hvaler og i Kroatia. Det har regnet kontinuerlig og kommer nok til å fortsette med det, men jeg skaper illusjonen av varm middelhavssommer med Diors Escale a Portofino, en virkelig deilig "feminisert" cologne. Nyter å være alene i huset, og skal etterhvert en tur på jobb.. Eneste som bryter stillheten er når katten med jevne mellomrom kommer bortom for å få kos :)

Anonym sa...

En hittills mycket oglamorös dag, men det blir det ändring på när jag har köpt mig en glass i min nya favoritsmak: ugnsäpple.

Anonym sa...

Etter en lang dag paa jobb med jobbklaer (og ei lang jobbuke!) er det godt aa komme hjem til en pedikyr, joggebukse og Jan Garbarek i hoeyttalerne. Men i morgen er det bursdagsfest, sommervaeret har meldt ca 25 grader og sol. Da blir det rosa kjole, sannsynligvis birkenstock (pubrunde i hoeye haeler er sjelden lurt...), sommerfugl i haaret, Cinema fra YSL bak oerene, Elisabeth Arden (CZJ) paa leppene, MaxFactor paa vippene og lykke i hjertet:-D

Anonym sa...

Hihi, litt artig at du oppfordrer til glamorøs fredag; jeg er vant med det helt motsatte: "dress-down-Friday". Men siden jeg jobber i Storbritannia (Aberdeen) har vi en relativt stiv dresskode resten av uka så i grunnen er det greit å kunne ta på seg et par olabukser hver fredag.

Anonym sa...

Casual glam i dag, med blå løs topp og grågrønne linbukser som er løse i snittet. Grå ytterjakke når det er kaldt, gyllen øyeskygge og Purple Dash kayal fra MAC. Og hvite Masai-joggesko. Fredagen ble tilbrakt i bil og i Würzburg, morgendagen blir tilbragt i diverse middelalderbyer i Bayern.

Anonym sa...

Her har det skjedd uventede ting i dag med telefoner til forskjellige etater. Tro det eller ei, men jeg har faktisk glemt glamouren i hele dag!
Besøk i kveld med kaffe og vafler. Koselig:)

Morgendagen blir nok roligere så da blir det nok en tur til Namsos og spise en bedre middag der.

Ønsker alle en god helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Britt Åse: Behold Leningrad-looken! :-D

Barbro: Kiss-tskjorte OG hår bleket beyond platina! :D

Barnebibliotekar: Privat paradisøy...!! Ok, nå er jeg misunnelig :)

Sol: Mm, den Dior-flasken er så fin og klassisk.

Sofia: Åh, dere har så mange flere is-varianter enn oss. Jeg er misunnelig på deg også :)

Alter Ego: Høres ut som en fin helg!

Suzanne: Ja, men casual Friday og glamorøs fredag kan lett kombineres! Jeg er alltid casual selv :)

Kaisa: Husk at jeg samler på bilder av "kjente" foran Yves Rocher-butikker (don't ask) :-D Kommer du over en butikk i Tyskland, la deg fotografere foran den!

Glampl.: God helg til deg også!

Anonym sa...

Øh - nei, kan jeg få slippe?
(nuvel, det er uansett for seint)
ærbødigst - Britt Åse

hihihi!

Anonym sa...

Enkel gul topp og dongri shorts. Ferie hjemme, kanskje en tur til Sverige:P

Populære innlegg