mandag, juli 14, 2008

Glamourspørsmål fra leser: Taxfree-shopping


Hei! Jeg leser bloggen din og koser meg hver gang. Nå tenkte jeg at det var på tide å sende inn et spørsmål selv. Som så mange andre skal jeg ut å reise i sommer, garderoben er ordnet og flott solhatt er innkjøpt. Men så var det de fristende taxfree-butikkene da... Har du noen forslag til gode kjøp; ting som enhver dame burde ha?
Mvh Ane

Hei!
Aller først: hvis du har mulighet til å gå i parfymerier på ditt reisemål, er det ofte mye morsommere - du kan finne mye ukjent og spennende. Du slipper stresset i taxfreen, du slipper stanken av hundre forskjellige parfymer etter desperate reisende som har dynket seg før avgang. Og du får ganske sannsynlig et mye bedre utvalg.... Taxfreebutikkene er stort sett ganske begrensede, og ikke nødvendigvis billigere enn i utlandet. Jeg innrømmer gladelig at jeg tilbringer minst mulig tid i dem.

Når det er sagt, er jo taxfree ok hvis det er noe helt konkret du skal ha, f.eks. hamstre litt av noe du allerede kjenner, eller hvis du har sett deg ut noe annet på forhånd (hvis de nå har det inne). Chanel-makeup, f.eks. øyenskyggekvartettene, kan jo være noe. Eller leppestiftene. L'Occitane har fine produkter (Lemon Verbena-serien er frisk). MAC-øyenskyggene har litt variabel kvalitet, men mange fine farger. Biotherms bodyprodukter er mange glade i. Clarins' håndkrem og Elizabeth Ardens Eight Hour Cream er klassikere.

Men - gi butikkene dit du skal en sjanse også. Særlig hvis du har lyst på en ny parfyme!

God tur!

mvh
Glamourbibliotekaren.

(bilde:chanel)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hvor selger de MAC-produkter? Jeg kjøper alltid noe på taxfree, men jeg er enig i at det er mye morsommere å gå i lokale parfymerier. Husk bare at den ved butikken i ankomsthallen på gardermoen er ganske liten, og stort sett selger schlagere... altså ikke særlig spennende

Anonym sa...

Glasmagasinet i Oslo har ei eiga avdeling for MAC.

Glamourbibliotekaren sa...

Barbro: De har det på taxfree-butikken på Gardermoen, hvis det var det du mente?

Anonym sa...

Ja,jeg mente taxfree. jeg skulle nok vært innom butikken der ved forrige avreise. jaja, får ta en tur til Oslo i stedet. mye hyggeligere.

Glamourbibliotekaren sa...

absolutt mye hyggeligere! :)

Populære innlegg