onsdag, september 17, 2008

Gamle fotografier

Gamle svarthvittbilder er noe av det morsomste med loppemarkeder.

Disse er fra et kjempemarked i Trastevere, Roma. Ferierende italienere gir gode motiver!

Bademote anno femtitalletGlade mennesker på tur, kanskje i Nord-Italia?Piger i sommerkjoler


Nå skal jeg bare finne passende rammer.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig. Jeg vil ha flere slike kjoler! (sånne passer ikke i en slik/sånn sammenheng :-))

Anonym sa...

Bilde #2 minner litt om Luganosjoeen, fordi fjellet i bakgrunnen ser ut som San Salvatore-toppen. Men det er kanskje feil?

Glamourbibliotekaren sa...

Kjerstif: Jeg også!

Alter Ego: Det kan meget godt hende! På noen av de andre bildene som jeg ikke kjøpte, var det jenter i folkedrakter som så veldig alpete ut, så jeg tenkte det kunne være Sveits.

Anonym sa...

Jeg proevde aa legge inn en link til et bilde fra SanSalvatore/Lugano, men det gikk visst ikke. Hvis du gaar til www.lugano-tourism.com og deretter velger 'Folders and leaflets' finner du et stykke ned paa sida en plakat med Lugano og San Salvatore. Greia er jo at grensa mellom Sveits og Italia gaar midt gjennom sjoeen, og noen steder er f.eks. byen ved vannkanten italiensk mens fjellet bak er sveitsisk - minienklaver simpelthen. Et nyyydelig sted! Og dermed kan bildet vaere fra Italia - det ser for meg ut som om det er tatt fra den lille landsbyen hvor smuglermuseet ligger i dag.

Anonym sa...

Er det noe morsomt med bilder av folk man ikke kjenner da?
Jeg er sikker på at glamourbibliotekaren har en besteforelder eller to som har slike flotte gamle bilder på loftet - som i tillegg forestiller mennesker man faktisk har en eller annen form for slektskap til :-)
Det er liksom litt festligere når det er oldemor og oldefar på ferie :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Alter Ego: Takk for info! Kanskje man burde reise dit en dag?!

Anonym: Klart det er morsomt med bilder av fremmede! Det er jo litt av poenget; gruble på hvem de var, hva de gjorde, akseptere at man aldri finner ut av det.. Fine gamle bilder av besteforeldre har man jo naturligvis *også* - det er ikke noe enten eller her :)

Anonym sa...

Glambib: Anbefales veldig. Det er litt dyrt der, men fantastisk fint og veldig mye man kan gjoere og se som ikke er *alle* andre steder. Etter hva jeg kan skjoenne har det alt _du_ liker fra Italia pluss fjellbiten og litt eventyr fra Sveits! Si fra hvis du planlegger, saa skal jeg plukke fram minner osv og komme med litt anbefalinger ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det! Mmm, reiselisten min er så lang at jeg begriper ikke hvordan jeg skal rekke alt sammen i et og samme liv :-D Men Nord-Italia er helt klart høyt oppe!

Populære innlegg