mandag, september 22, 2008

Woody Sandalwood


Body Shops parfymeoljer har kommet og gått, og kommet igjen by popular demand. Woody Sandalwood er en av dem. Den var borte i mange år, men ble relansert for et par år siden sammen med Dewberry, Fuzzy Peach og noen til.

Woody Sandalwood er en mørk, varm og ren sandelduft, med bittesmå innslag av sedertre, patsjuli, vanilje, musk og amber. Ikke en blomst i sikte. Den kan brukes av både kvinner og menn. Oljekonsistensen gjør at duften sitter hele dagen - og at den ikke er PANGsterk som andre krydrete parfymer kan være i blant.

For meg er det definitivt en høstparfyme - jeg kjøpte den første lille flasken i oktober 1992 og har brukt den mye hver høst, og den minner meg veldig om hyppige osloturer med konserter i gymnasårene. Denne er jeg aldri uten.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kjøpte min nye favoritt parfyme, Pomegranate noir av Jo Malone, her om dagen. Den er fantastisk. Litt mer intens enn L'Autre av Diptyque som er en annen goding. Hva synes du om disse parfymene_ Selv elsker jeg mørke, tunge, intense parfymer i denne sjangeren.

sol sa...

Ja, denne er veldig god! Har ikke luktet den på en stund, men er veldig glad i trenoter i parfymer. Nå er det Féminité du Bois med mørke sedertretyngde som er min favoritt!
Den blir vistnok vanskeligere å få tak i etterhvert, siden den skal tilbake til opphavet og bli en del av Serge Lutens linje (synd med flasken som vil forsvinne også da, sære men flotte former i den synes jeg..)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Prøvde Pomegranate Noir i London forrige mandag - absolutt fin; jeg liker slike pepper-bringebær-tre-dufter. Diptyque-duftene går jeg litt i surr i, så jeg husker ikke om jeg har prøvd L'Autre. Test Tam Dao også, den er fin.

Sol: Trenoter er høyt oppe her også, og gress - f.eks. Vetiver.

Anonym sa...

Denne parfymen har jeg og. Kjøpte den i fjor vinter, den eneste av duftoljenene deres jeg liker. Men den må brukes med forsiktighet for den er kraftig!!!

Bipbap sa...

Den er god, men brukes med forsiktighet ja. Jeg prøvde den i sommer, og syntes den virket veldig svak. Pøste derfor på en god del, og du verden for en stinkbombe jeg ble. Måtte bare finne et sted hvor jeg kunne vaske av meg det verste.

Siri sa...

Åh, min store favoritt, som du jo vet. :-) Nå har jeg vel brukt og elsket den i femten år? Sytten? Hjelpes meg.

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym & Bipbap: Forsiktighet på jobben, pøse på når man kommer hjem og er alene :)

Siri: Ja, we go way back, du og Woody og jeg! :-D

Populære innlegg