torsdag, oktober 30, 2008

Bingo!

Å finne et par behagelige svarte sko med middels hæl, ikke for brede, ikke for butte (jeg har smal fot), som passer både til dressbukser og til skjørt og kjole, som man kan bruke på jobb og på konserter o.l., og som man kan gå i i mange timer uten å få vondt noe sted - samt løpe når man er sent ute - er jammen ikke lett. Men i forrige uke klarte jeg det. Og de har virkelig fått prøvd seg. Fem konserter i helgen, operaen i går, konsert på tirsdag. Jeg har løpt, jeg har stått, jeg har gått langt. Skoene funker til mine behov, helt klart. Jeg er svært tilfreds!

15 kommentarer:

Fornuftig forsker sa...

Du peker på et klassisk problem! Også bredfotede sliter med dette! Jeg gruer meg til den dagen jeg trenger et par nye svarte av akkurat samme type. De jeg bruker nå, har vært med på det meste. Egentlig et par innesko med skinnsåle som jeg fikk sålet om med utesåle før jeg skulle på intervjurunder i land der kvinner kler seg kvinnelig (uansett vær og føre).
Jeg trenger vel ikke spørre om merke på de skjønne, brune på bildet... jeg har veldig brede føtter.

Glamourbibliotekaren sa...

Det er rett og slett Bianco! De hadde disse svarte + et i lysebrunt også. De var også veldig fine.

Anonym sa...

Flotte sko! Eg stiller nok ikkje så strenge krav som du, så eg har eit noko større utval å velje blant. Mannen min meinte eg måtte vere galen, eg fann nokre perfekte, høghælte sko som var deilige å gå i, og så kjøpte eg dei både i svart og i brunt. Men kor ofte finn ein den perfekte skoen? (Mao: Kjøp dei brune og... :D)

Synnøve sa...

Jeg synes jeg skimter det blå verket fra 60-tallet om kvinnens rolle i samfunnet, under skoene. Er det ikke fantastisk? Et av mine beste loppisfunn!

Glamourbibliotekaren sa...

Innkjøpar: Ja, du sier noe.

Pixelsynn: "Kvinnens verden", bind I og II :) Jeg har ikke tall på hvor mange av disse jeg har kjøpt i antikvariater og på loppis og gitt bort til venninner. Oppslagsverk der man får lære om praktisk talt alt :-D Alt fra stammer i Afrika til kledelige brilleinnfatninger.

Anonym sa...

Her må jeg få lov til å anbefale mine svarte Camper Barbara. Jeg liker å gå i sko med høye hæler, men trenger komfort samtidig, ingen enkel kombinasjon. Disse er de beste jeg har hatt noen gang, dyre absolutt, men verdt investeringen. Og ganske kule !

http://www.lillevinkelsko.no/product_info.php?cPath=37_54&products_id=3414

ab sa...

Chie Mihara for brede føtter!
Litt hel butt pent formet tå og smal ripssilkekekantet rem over risten.
Stlistisk i slekt med dine nye på bildet.
Jeg fant de i mokkabrunt på Norway Design.
Veldig godt kjøp!

Anonym sa...

Flotte sko! :) På bildet ser de ikke svarte, men olivengrønne ut. Det ville ha vært veldig fint. (jeg tilhører dem som elsker grønt i ulike valører)
Jeg har i likhet med anonym også et par svarte høyhælte sko fra Camper. Uten å overdrive må jeg si at de er de mest behagelige skoene jeg noensinne har hatt på føttene i den kategoriene. Jeg vet iallfall hvor jeg vil gå neste gang jeg trenger komfort & bra skodesign samtidig!

Anonym sa...

Kjempesøte. Litt "Huset på prærien" eller "Småfrøkner". Ser for meg kniplinger og forkler, og tykke strømper med sig i. Evt. stuepike i fint hus på Sloane Square for 100 år siden.

Anonym sa...

Oi, Bianco har disse i alle mulige farger, sort, brun, offwhite, rød, gul og sølv! Men jeg kan vel ikke kjøpe flere, min søster mener alle skoene mine er like. Det er jeg veldig uenig i, men innrømmer at de nok er variasjoner over samme tema; ankel- eller t-rem, rund tå, helst snellehæl. Og så er det de samme fargene som går igjen. Sort, brunt, gull (!) og rødt.
Anbefaler forøvrig Maloix modell 24006 som allroundsko. Pen og behagelig hælhøyde, "Camperaktig" gummisåle, koster ikke det hvite ut av øyet. Fås på LilleVinkel.

Anonym sa...

Jeg tror faktisk jeg har nøyaktig de samme skoene.
Og jeg er så hjertens enig - de egner seg ekstremt godt til både festing, spasering, stå-i-ro-ing osv.
Både føtter og rygg har det bra etter flere timer.
Gratulerer med et godt kjøp!

Jeg kjøpte forøvrig mine på Fretex til 25 kroner pr. sko(!)

AstridVU sa...

Søte sko, også de fra Lille Vinkel. Men - nå må jeg nok på jakt etter vintersko som ser ok ut, og det synes jeg alltid er vanskelig... Krav: Lave, ikke støvletter, varme og gode å gå i. Noen ideer? :)

Glamourbibliotekaren sa...

Astrid: Hehe, sjekk svaret mitt til et lignende spørsmål under gårsdagens snø-post..

Resten: Takk for sko-skriblerier! Campers er absolutt et bra forslag til den som stiller samme krav som jeg gjør. (Personlig er jeg dog svært fornøyd med dette paret fra Bianco akkurat nå)

Anonym sa...

Jeg avskyr ukomfortable sko, og ender derfor ofte opp med Camper (har nå 5 par). Men jeg skulle så gjerne funnet et par virkelig _elegante_ sko som også er komfortable.

Anonym sa...

Har eit par Clarks i same stil, har dei på meg no, og er i biblioteksskranken. Artig samantreff. Dei er også veldig komfortable. Ane i Bergen

Populære innlegg