fredag, oktober 10, 2008

Glamorøs fredag


God morgen! Oppe litt tidligere i dag for å ha god tid; rush og mas er ingenting for meg på en glamorøs fredag. Tid til å lese aviser og drikke te av en fin kopp er en bra start på dagen. Og hvis man attpåtil legger til å gå til jobb og høre på podcasts fra favoritthumorprogrammet, nemlig Cirkus Kiev i svensk P3, har man nærmest en fullkommen morgen. (Bortsett fra at jeg kommer til å ha Opus' "Live is life" på hjernen i hele dag etter å ha hørt deres pop&rock-kurs i hvordan man skal spille og synge denne, haha)

Glamoureffekter: Charlie Parker, Shalimar, Givenchy i ørene, forsvarets svarte sko som er tatt rett ut fra Annie Hall, powersuit med feminin bluse.

Planer: Te med god venninne senere, litt (men ikke mye) jobbing i morgen, og i morgen kveld: Sesongens første operakino på Gimle! Anbefales i høyeste grad, det er så herlig! Bra lyd og flott overføring direkte fra Metropolitan.


Nok en bra helg her altså - håper dere også har det!

26 kommentarer:

Anonym sa...

Herlig med glamorøs fredag her i gården også!

Feira lønningsdagen med en take-away latte på vei til jobb. Nyter den i fred og ro med Alltid Klassisk på radioen. Deilig :)

Ellers dufter jeg av Hermès Kelly Caleche, med lilla bluse, blå golfjakke, grått skjerf og blå jeans.

Helga skal bestå av turer i skog og mark med det lille hårete dyret, boklesing, en og annen film og mengder med avslapning!

Ha ei flott helg alle sammen!

Anonym sa...

Her er glamouren representert bed Burberry the Beat på halsen, svarte ballerinasko, 501 og kvitt cardigansett med raud perlepynt på. Munnen er varmt raud (vanskeleg farge å finne, har eg erfart) ved hjelp av Lipfinity nr. 70.

I helga er eg og den yngste mannen i mitt liv heime åleine, andre halvdel av familien er i Sverige på korpstur, og mor slepp å vere med, formedelst sitt følsomme gehør. Vi skal i ein trettenårsdag og ein fireårsdag medbragt passande gåver (ein eau de cologne og ei Barbie-dokke), og søndag er det klassetur på Solemskogen, med marshmallows på bål, sopplukking og slengtau i skogen. Ha ei fin helg!

Anonym sa...

I dag er det sort og blå glamour som gjelder. Selvsydd blått skjørt sydd av fløyelsgardin fra IKEA, sort toppp, cardigan, strømpebukser og morsomme sorte halvstøvler fra Italia. Blå Givenchy-øyeskygge og litt mascara, glemte leppestift.

Plan for helgen: Fikse litt på ovennevnte skjørt, har nemlig oppdaget et par småfeil etter noen dagers bruk. Muligens sette opp et lite matbudsjett, må i hvertfall handle mat.

Lille søster sa...

Særdeles lite glamorøs fredag her foreløpig. Nattevåk med skriking i natt gjorde at jeg ville sove så lenge som mulig og bare hadde fem minutter på badet før jeg måtte gjøre storebror, babyen og meg selv klar for skoleveien. Stressnivået sank heldigvis da babyen sovnet på vei hjem, og jeg kunne drikke kaffe og spise frokost i ro og mak og lese om årets nobelprisvinner i litteratur. Glamournivået skal også heves et par hakk nå, med hårvask og klesskift- bare jeg finner igjen den kjolen jeg leter etter.

Anonym sa...

Her nytes kaffen og Aftenposten mens minstejenta sover i vogna. Ser ut på trær fulle av gule og røde løv. Dior Addict er dagens parfyme, mens antrekket er helsvart. I ørene har jeg glitrende stjerneøredobber som funkler i lyset fra lampen. I dag reiser jeg på landet for helgen. Der blir det bursdagsfeiring og eplespising. God fredag!

Anonym sa...

Her holdes fredagsglamouren i hevd med sort kjole med silkebånd i livet og sorte støvletter fra Balans. Har på meg farmors gamle perlering og perler i ørene, clinique raspberry lipgloss og rouge fra chanel er eneste sminke, parfymen er versace bright crystal og gershwins "rhapsody in blue" spilles på kontoret. I kveld er planen en god, gammeldags fyll, resten av helgen skal brukes til en kombinasjon av jobb og rekreasjon.

Anonym sa...

Må nok en gang berømme Galmourbibliotekaren for tiltaket glamorøs fredag, det er en utrolig bra ting!
Litt russisk-inspirert glamour på meg i dag med "uniformsbukser" og originalt, russisk ullsjal lånt av søsteren, Lancome-røde lepper, HR på øynenvippene og Hypnotic Poison bak ørene.

Har begynt på en særdeles lite glamorøs arbeidsdag bestående av repetitive og uinspirerende arbeidsoppgaver, men prøver å glamme opp med radio, telys og en kopp te. Dessuten hjelper det selvsagt at det er fredag :)

I morgen skal jeg på teater med storfamilien, ellers ingen planer for helgen, annet enn å komme meg ut i det de har lovet blir strålende høstvær.

God helg alle!

Anonym sa...

Her begynte fredagen med det som muligens blir høstens siste morgen-løpetur; lysløypen er jo uten lys! Og det er mørkt kl. 06! Vel; glamouren er på plass; sort, skinny bukse, ditto jakke, rosa skjorte, Serge Lutens, Chanel rouge noir, grønn te fra Berlin, og en enorm bunke saksdokumenter...

Helgen består av kafébesøk, innflyttingsfest, nye cder med Janacek og Lutoslawski, Proust, aviser og løping i høstfarger:) Herlig med høst! God helg til alle:D

Anonym sa...

Foreloepig gaar det i pysjbukse og bustehaar. Men naar jeg om ei stund gaar ut av huset er det fersk glamour for alle penga! Denne uka fant jeg meg nemlig en 2nd hand bestemorkjole som faktisk var FIN, og tilbehoer blir orange stroemper og sorge MaryJanes. Har en fersk kjaerlighet for Organza fra Givenchy, og saa blir det lett sminke med MaxFactor mascara og Mac eller Elizabeth Arden paa leppene. Noe skal man jo kose seg med naar det ellers er intens jobbhelg!

God helg, alle sammen!

wine-fueled narcissism sa...

Jeg har spist deilig frokost og drikker grønn te med mandarin, mens jeg leser om ymse politiske fagtradisjoner og venter i spenning på Nobels fredspris. Får besøk av en venninne i helgen, og skal se en annen venninne spille på Det Norske Teater i morgen ettermiddag. Ellers, hooke opp med diverse gode mennesker og ta livet med ro. Glamour blir det sikkert nok av, men foreløpig bare perleøredobber, Coco Mademoiselle og deilig kashmircaridgan. :) God helg!

Anonym sa...

En særdeles lite glamorøs start på fredagen; forsovet meg, rakk ikke frokost, rett på møte på jobben, og tomt for grønn te. Sukk.
Men i ettermiddag skal det snus: skal gå tidlig fra jobb, kjøpe stor blomsterbukett til venninne, og sende ut alle takkekort fra bryllupet (endelig!). I helgen skal siste rest av høstforkjølelse druknes i rødvinstoddy og bedagelige spaserturer i marka.

God helg alle!

Mari sa...

Foreløpig glam-innslag er at morgentrening på stuegulvet. Forkjølet i dag, men jeg skal feire glamorøs fredag med å farge håret. Kanskje en tur ut i den friske høstlufta heller ikke er så dumt for helsa?

Anonym sa...

Helt naturell i dag, men nydusjet i går kveld. Det er så deilig å legge seg nydusjet at jeg foretrekker kveldsdusjing framfor morgendusjing. Capribukser med høyt liv imørk denim, med gråmelert trøye, grå mønsterstrikket cardigan, grå strømper og lilla adidas. Morgengaveøreringer fra Lynggaard i hvitt gull, og litt gråstenk i tinningen som matcher det hvite gullet og alt det grå;-)
Og så har jeg jaggu greid å gå med utslått hår i mange timer idag.
I kveld anbefaler jeg slippefesten til Rockettothesky på Fisk og Vilt i Pløensgate, og i morgen skal jeg ta med onkel og tante på en byvandring over Kampen, Tøyen og Grønland til sentrum, før vi skal på Jungelboken på Det Norske sammen med fettere og nevøer og nieser og alle Spretts slekt og venner...

God helg til alle!

Anonym sa...

Ren og pen, korrekt og konservativ i dag. Knekort, svart foldeskjørt fra Malene Birger, Enkel koksgrå topp fra HM (med deilig silketopp fra Style Butler under, det er jo tross alt høst), grå strømper fra Wolford, og svarte, semskede kilepumps fra Rive Gauche (hjelp, nå har det begynt å regne), dertil kort svart skinnjakke og min nye lekre skinnveske fra Coccinelle. Litt bling rundtomkring, en dusj av Chanels Allure, og litt, bare litt sminke. Dvs. mascara, pudder og blusher fra hhv. Max Factor og Laura Mercier samt Lancômes Juicy Tubes "Chilled" på leppene. Skalldyr og hvitt vin med gemalen og kidsen (cola til dem), slapp kveld med film på TV og tur med voffen aller sist. I morgen tidlig skal jeg sjekke om det har sprunget ut flere roser og plukke opp epler fra plenen.
God helg til dere alle.

Bokomaten.. sa...

Här är det svart som natten, svart liten klänning från mango, svart omlottkofta, svarta stövlar, svarta strumbyxor, svart halsband. Men Gucci Rush2 bakom öronen och lite lavendellila Diorskugga på ögonlocken gör att jag känner mig extra fin. Ska direkt på ost- och vinkväll efter jobbet och har förberett genom att ha tunnare strumpbyxor under mina svarta så att jag lätt kan plocka av ett plagg och känna min extra fin.:) I helgenblir det riktigt spännande på för vi ska på "Fångarna på fortet"-upplevese några tjejer på ett team-building-center. Har årlig tjejhelg för att updatera varandra nu när så många flyttat efter studier mm. Ha en skön helg alla! hade jättegärna gått på Metropolitanvisning som de börjat med där jag bor också, får bli nästa gång istället.

Anonym sa...

Det arbetslösa livet är milt sagt oglamoröst, men jag njuter av mina favoritmysbyxor och min nya frisyr. Planer för kvällen är att träna och träffa några bekanta.

Anonym sa...

Ikke en fryktelig glamorøs fredag for min del - glamoren hemmes noe av forkjølelse og slitsom hoste. Men det hjelper litt med store kopper god te, sterke farger fra designer's remix collection, sko fra chie mihara og yndlingsparfymen fra Carolina Herrera. Helga er en fin miks av heng med bra mennesker, sofaslækk og sunn fornuft. Gromt :)

God helg til alle glamorøse, og takk til glamourbibliotekaren for en blogg jeg aldri blir lei av!

Anonym sa...

Glamouren har tatt seg opp utover dagen som startet med trening. Svart genser,stripete ullskjørt i svart/blått/brunt og svarte strømper. Uglamorøse ulltøfler på bena siden systua er kald, men nå skal jeg snart sette meg med et nesten ferdig strikkeprosjekt ved peisen. Lukter godt av mirto di panarea, og savner Italia

Anonym sa...

Regner bøtter ned og da var det dags for min knallrøde regnfrakk med hvite polkadotter & rødt skjerf til + Cashmere bak øret og glamourfølelsen er på plass:-)Gof helg!

Anonym sa...

Endelig glamourøs fredag igjen! (Etter mange uker offline og delvis utenlands). Føltes dog ikke så glamourøst da jeg løp til jobb, fremdeles syk av influensa, i styrtregnet, for å holde ikke mindre enn 2 forelesninger (dobbelttimer)på fire timer. I dag ble antrekket helsort og glamouren ivaretatt av chanel på leppene.

Da minnes jeg heller forrige fredag, som var både glamourøs fredag og glamourøs ferie på en gang, og som ble feiret i nydelige Göteborg. Min jubileumsgave til mannen min, og en suksess fra ende til annen. Vi hadde nok aldri kommet på å reise dit hvis det ikke var for denne bloggen. Så: Stor takk til Glamourbibliotekaren for Göteborg-inspirasjon!

Anonym sa...

Hei!

Grunna haustferie-besøk av mor og veslesyster, var stova omgjort til sovesal og det var ikkje moglg med lang fredagsfrukost. Likevel laga forloveden cappucino i ein fart, som me nytte på veg til lesesalen! Veldig veldig koseleg.

I dag er antrekket avslappa country (ikkje cowboy-country, men English country!) Brune Hunter støvlar, blå jeans, skjorte og lang kvit genser. Håret dandert i pariserfletter og diskrè diamantar i øyreflippar og å ringfinger. Sminking og parfyme vart unnagjort i ein fei på eit toalett med dårleg lys på universitetet (som sagt, dårleg tid i dag morges).Ellers har dagen vore effektiv på ein flink-glamorøs måte og eg gler meg til kvelden med mors kokkekunst og gullrekka på NRK.

Resten av helga blir via til studier, men i morgon kveld blir det eit avbrekk i form av vinkveld hjå venninne. Koseleg!

God helg til alle saman!!!

Anonym sa...

Glamourfaktoren idag er lav, men har heldigvis duft av nyvasket golv og nyvasket bad i leiligheten. Skriver hovedoppgave disse ukene i oktober så lett å glemme glamouren. Men kledd i tunikakjole og kopp med grønn te ved pc'n gir glamourøs fredagsfølelse det og!

Britt Åse sa...

Jeg er sein som vanlig, men glamorøs fredag er et must!
Jeg har nettopp gjort meg ferdig med den siste av 7 internundervisningsdager hvor jeg har undervist kollegaer i ny fagmetodikk. En ganske ny opplevelse for meg, og med svært gode tilbakemeldinger. Juhu - det er deilig, det!
Sånn ellers har jeg glamma meg opp bittelitt med bling i ørene, tynn og kroppsnær, grå genser med rund hals og lange ermer. I halsen et lite jerseyskjerf i grått, hvitt svart, lys rosa og skarp rosa, samt den fineste dongerien og svarte sko. Jeg fikk noen prøver da jeg var hos Heaven scent i forrige måned, og i dag dufter jeg av Un parfum d'Ailleurs & fleurs fra The Different Company. Mmmm! Og, så har jeg en beige og en mørk brun nyanse øyeskygge fra Clarins på øyelokkene, mascara fra Clinique (som går av med vann over 38 grader - genialt for en allergiker!), solpudder fra Shiseido og litt Raspberry sorbet på leppene.

I kveld blir det vinklubb med pikene... , og så vil det vel vise seg hvordan lørdagen kan arte seg, men resten av helga er aldeles blank, og skal tilbringes med en god bok, tror jeg.

God helg!

Anonym sa...

Smilte for meg selv når jeg leste MillaCamillas kommentar, det er akkurat slik det er her i dag..alle yndlings-hverdagskjolene er på vask, så da ble det en mørk-grå tunika med dyp drapert utringning over hvit langermet og myk genser - glamouren mer i form av ryddet og nyvasket leilighet med lampen i vinduskarmen tent for første gang siden i vår (den lampen er overflødig om sommeren, men gir så utrolig koselig lys nå om høsten) og regnet trommende mot ruten er Studentens fredag i grunnen ganske glamourøs den også ;) God helg!

Anonym sa...

I dag startet jeg dagen med en kopp te og Kineseren av Henning Mankell. Senere dro jeg på handletur med en veninne. Ble også en cafétur. Nå skal jeg fortsette med oppussing av hus så kan ikke akkurat skryte av glamorøst antrekk. Men da har da Fendi Palazzo bak øret og ny Mac lebestift på leppene. Forresten har de fått inn Mac på Kvadrat i Sandnes for de som er intereserte:)

Anonym sa...

Gick också upp lite tidigare, stryka och välja rätt kombination.
Blev fredagsglam i form av ny mörkröd seven fold-slips, en blivande favorit!!

Efter jobbet direkt med öresundståget till Cph för att njuta av La Traviata på operaen, fantastiskt!!

Populære innlegg