fredag, november 21, 2008

Glamorøs fredag


God morgen! Minusgrader og nydelig vær, fram med lue og vintersko og roser på kinn. Glamorøs fredag begynte i går ettermiddag for min del, med Pascal-besøk og påfølgende konsert med Trondheim Jazzorkester og en evig helt; Joshua Redman. Det blir en innholdsrik helg med besøk fra nord, jobbing + en ekte norsk opera i morgen (fin artikkel i Morgenbladet i dag), og minst tre allerede planlagte kafébesøk. Og på P2 kl. 19.30 i kveld kan man høre konserten jeg var på i Olavshallen for fire uker siden - anbefales!

Glamoureffektene er diskrét i dag - ryktene sier man skal fotograferes, og "less is more" er nok en god huskeregel hva tilbehør angår i så måte. Men disse er på. Og Coco Chanel, for min egen del.

Ha en fin dag alle sammen!

29 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

God morgen!

Høres ut som om Glamourbibliotekaren har en fullspekket helg, selv går jeg for lite planer varianten igjen :) En loppis i morgen formiddag, that's it! Men klart, det blir noen turer med hunden og litt kafebesøk, lesing og film-titting som alltid :)

I dag er jeg ikledd mørke jeans, grå lammeullsgenser og brunt silkeskjerf i et tappert ascot-knute-forsøk :) Øynene er smoky-mørk-grønne, kanskje litt mye for jobb, men men, jeg føler meg fin! Dufter Hermes Kelly Caleche.

Ha ei flott helg alle sammen!

slikejenter sa...

ID-sminke, Lee-jeans og medaljong er kanskje ikke superglamorøst, men riktig i dag. Deilig kaffe og frisk body shop eau de toilette hjelper også, sammen med planene om en treningsøkt etter jobb. Men det som virkelig setter en spiss på dagen er dog ferieplanene som jeg og min søster begynte å legge i går... :D

kjersti sa...

Bergen er akkurat nå dekket av et lite lag SNØ og det er så vakkert her! Det blir dunjakke og lue, dongeri og cashmerecardi + de vanlige smykkene. Akkurat nå skulle jeg gjerne hatt "Dune" parfymen som jeg får snø og ull-assosiasjoner til, men Arpege er en god erstatning. Nå skal det leses intenst frem til i kveld også blir det helt fri i helgen med venninnebesøk og alskens herligheter vi måtte finne på. God helg til alle!

barbro sa...

Forkjølet og umotivert start på dagen. Strikker og hører "Stormfulle høyder" på lydbok, iført ullskjørt, varme sokker, ullgenser og varm bikkje på fanget. Korpskonsert i morgen, familiedag på søndag. All parfyme danner grusom symbiose på meg i dag, så her er det snufs au naturel!

Jenny B sa...

Jag försöker vara så glamourös som möjligt så här dagen efter firmafesten... Rosa jeans, läppstift, örhängen och scarf, och en mörkgrå tröja. Ikväll skall jag bara återhämta mig. Imorgon kväll skall jag på en tragikomisk dans-musik-teaterföreställning (Det är vi som är hemgiften) och när jag återfått balansen kan jag nog träna igen...

sol sa...

Lite planer-varianten her også, og det er kanskje bra, for i dag er det tidvis snøstorm og veien til jobb var delvis fokket til og vanskelig å kjøre. Tror ikke forholdene i midtbyen blir bedre i helgen. Da er det deilig å kunne kose seg inne, eventuelt pakke seg godt inn og komme seg til en varm kafe! Innkjøpt boks Twin Peaks og utsikter til varme i peisovene passer da bra!
Lav glamourfaktor også, men røde sko, og arvet fin medaljong øker velværet, samt Malles Musc Ravageur.

koristen sa...

Lite tid til glamour hos koristen idag, men røde lepper og rødt armbånd hjelper!

Søndag skal jeg jobbe på bokmessa, ellers skal helgen blant annet brukes til å lage julekalenderpakker til venninne, koselig føradvents-glamour ;-) Neste helg skal jeg til Tallinn, da blir det garantert høyere glamourfaktor!

God helg til alle!

Snåta sa...

Endelig skikkelig glamorøs fredag for mitt vedkommende! Jeg drar på jentetur - uten mann og barn - til Brussel i ettermiddag og blir helt til mandag kveld! Snart skal jeg iføre meg mine For All Mankind-jeans, støvletter, god parfyme, pashminaskjerf fra Tyrkia og min nye fine grå kåpe fra Bruuns Bazar. Helgen blir fylt med god mat og drikke, croissanter og cafe au lait til frokost og belgisk sjokolade til dessert. Jeg gleder meg sånn!

Gpd helg til alle!

Bokomaten.. sa...

Jag är förkyld på jobbet och glamourar mig med värktabletter och en ytterst lätt parfym i håret. Ögonen kliar men ville piffa mig lite så har lipgloss från Victorias secret på läpparna för att känna mig lite finare. Varm svartvitrandig kofta i mohair, jeanskjol, stickade gråa yllestrumpor och svarta kängor på fötterna. Planerar trots förkylning att ta en tur på konstutställning i eftermiddag och kanske en historisk utställning om maten i Pompeji imorgon om orken räcker!

TerraDiva sa...

Startet dagen i nyvasket og ryddet leilighet, takket være gjennomførte planer om å ta den økten torsdag etter jobb i går :).Har på mørkgrå tynne dressbukser i ull, hvit skjorte inni mørk grå genser med litt lurextråder i.Varm vattert lang kåpe utenpå.Nesten naturell i ansiktet i dag, men briller som gjør at det føles ok.Dufter sikkert litt av Smith's Rosebud Salve (lepper + hender).Skal kjøpe blomster senere idag, kanskje noen "rettferdig handel" roser i hvitt eller rødt.Tur med venner og hunder i morgen, og hjem til oss på gulrotkake og kaffe og fyr på peisen etterpå.Drikker akkurat nå Twinings white tea, og har clementiner på bordet. Vil begynne å planlegge årets julegaver i helgen, og gjøre minst mulig egentlig...God helg!

Frøkna sa...

Enkel mørk blå stil i dag med ny favorittbukse og flatterende topp til :) Ørlite glamour med gucciparfymen, favorittklokke og diskre øredobber, men det beste av alt er at jeg har med minikoffert på jobb for utflukt i helgen :)

mammadamen sa...

Ikke alltid like lett å være glamorøst kledd og hjemmeværende mamma etter våkenatt:-) Men jeg tenker jeg kan drømme litt (takk for alle mulighetene til det, glamourbibliotekar:-), og da har jeg nå på ny blålilla silketunika, trange jeans og Chanel no 5 bak ørene. Og i kveld skal jeg se Brand på Nasjonalteatret, og drikke en hel flaske god barolo etter på:-D Men så er jo hverdagen og livet så fantastisk glamorøst likevel, for min lille prins sover nå så søtt. Og sola skinner fra skyfri himmel, og vi skal snart ut på tur.

god helg!

Glamouradvokaten sa...

Det mest luksuriøse jeg kan tenke meg er tid. Og idag har jeg innvilget meg lang morgen med aviser og te og høy radio (p1) med deilig musikk. Er på hjemmekontor og må snart skru ned musikken.
Luksuriøst er noe annet enn glamorøst, og med tanke på det siste har jeg kledd meg i lilla kasmhir; genser med et ullskjørt til og tar på matchende lilla skjerf, og alpelue og vanter når jeg går ut og litt "The One" av DG. I helgen blir det fint vær, og selv om forkjølelsen har hengt hardt i denne uken, skal jeg masse ut i det fine været. Og så blir det middag inne med stearinlys, gode venner og god vin.

Oslopiken sa...

Å, for et vakkert Oslo-vær å begynne helgen med! Jeg er kledd i ull fra topp til tå, med skotskrutet foldeskjørt, Petit Bateau-ulltrøye og mørkeblå ullcardigan. Skal jobbe på messe hele dagen, og har derfor tonet ned tilbehøret, men lukter i alle fall Laura Merciers Sitronmarengspai lang vei!
Helgen skal fylles med barnebursdag og litt mer messejobbing, varm eplejus med kanel og - forhåpentligvis - noen yogaøkter.

Ha en finfin helg, alle glamorøse!

koldfru sa...

Jeg har vært ute og lekt med hunden i det som ihvertfall FØLES som en halvmeter snø. Hunden var ekstatisk av lykke og jeg fikk røde kinn. Nå har jeg tatt på meg mine fineste øredobber og skal vaske hus, akkopagnert av Ella. I morgen er det julebord med jobben, søndag satser jeg på rolig galleri-og kafèdag. Riktig god helg alle sammen!

Glamouroversetteren sa...

Våknet til en vakker vintermorgen her i Göteborg også. Frosthvitt og nydelig soloppgang. Naturglamour!
Den litt forkjølede oversetteren har dagen til ære iført seg deilig varm offwhite fleecekjole med hette, tykke strømper og svarte støvler, langt sølvfarget kjede med perler og gråstein fra Dyrberg/Kern (et skikkelig utsalgskupp), samt en liten dæsj Chanel, og føler seg som hes men ganske fjong teddybjørn. Cafélunch idag, og hyggelige middagsgjester i morgen. Det blir nok bra.
God helg til alle!

lene sa...

skjørt er glamour for meg, da føler jeg meg fin. med røde kinn, "nye" vintersko (de er jo nesten nye, jeg har jo ikke sett dem siden ifjor vinter!) og chloe på halsen føler jeg meg enda finere.

ikveld blir det lutefisk, en ny opplevelse som jeg må innrømme jeg er litt skeptisk til..

Juristen sa...

Juristen er ikke den som velger komfort foran eleganse, og tripper rundt i Veras stormkast iført høyhelte støvletter, sort skjørt, rød cashmircardi (den er jeg veldig fornøyd med!), de vanlige smykkene og min favoritt-Serge Lutens!

Helgen venter med hundeløpetur i dypsnøen (skiføre i Stiftstaden!!), baking, peiskos med venner, Proust og opptil flere nye cder fra Aktiv klassisk:-)

God helg!

Grace sa...

Her er det medium glamorøst, forsov meg litt i dag. Brun, nålestripet dressbukse, brun v-genser i merinoull til, minimalt med sminke og ingen parfyme. Har nyvasket hår oppsatt i "snurrer" som erstatning for føning i forkant av hår til kveldens julebord, satset på at det blir fint når jeg slipper løs håret senere i ettermiddag. Glamouren økes betraktelig senere med andre ord, hvor juvelen i krona er et smykke med granater og noen andre stener i samme toner, arvet av oldemor. Får se om jeg kanskje rekker å lakke neglene, utover det blir antrekket "gamle ting er som nye når jeg ikke har brukt det på en stund".

Helgens planer er få, tenkte jeg skulle begynne å planlegge julegaver, kanskje ta en tur til en venninne og lage julekalender.

Ønsker alle en strålende helg i finværet!

elisabeth sa...

Mer glamorøst enn snø kan det vel ikke bli? Roser i kinnene på store og små - etterfulgt av kafébesøk med kanelsnurr (til små) og kaffe latte (til stor). Nå er det fredagsrydding med Mozart på iPoden. Og snart er det advent!

Katrine sa...

Fredagsglamouren for meg består av FRI, og jeg er ikke den som står opp i otta for å "få noe ut av dagen" hvis jeg ikke må. Jeg var oppe en tur i nitiden, men smatt under dyna igjen og slumret et par timer til.

Jeg skulle vært hos frisøren i dag, og hadde egentlig bestemt med for å klippe ny frisyre, men frisøren er blitt syk, så timen er avlyst. Et tegn på at den klippingen var en dårlig idé? I morgen skulle jeg hatt huset fullt av venner og venners barn til julegrøt og hurlumhei, men forkjølelsen herjer, så det måtte vi bare avlyse.

På søndag skal vi i bursdag, og jeg hadde vært smart og bestilt bokgave på nett i forrige uke, men den har fortsatt ikke kommet, så nå må jeg på bokjakt i byens bokhandler. Men først en kopp India Spice Chai fra Celestial Seasonings med litt melk og honning. Esken er snart tom, så jeg må fylle opp litt. Det er sesongens favoritt-te.

God helg til alle!

Indiebibliotekaren sa...

Ikke så glamourøs i tøyet forløpig, det er jeg forsåvidt aldri på fredager... Fridager = slaskedager! ;)

Parfyme er i alle fall Be delicious fra DKNY, også skal jeg prøve å kle meg litt penere før jobb. Fredagskvelden skal gå til venninnekveld med Sjokolade med Johnny Depp, sjokolade og hjemmelaget pizza. Mm, god helg! :)

Alter Ego sa...

Kaldt men snoefritt i denne delen av glamourland :) Sort dressbukse, graa strikketopp med litt ull og hoey, loes rullehals, nytt undertoeyssett og nye oeredobber kjoept paa haandtverksmesse i gaar ettermiddag. Er nesten ferdig med julegavene; de siste skal kjoepes i naermeste storby i morgen. Denne helga skal simpelthen nytes - deriblant med 'min andel' av et venninnebesoek langveisfra paa soendag.

God helg alle sammen!

Fredo sa...

Snöstorm i södra Sverige.. Inte helt förberedd för detta. Idag iklädd alltför tunn rock för att klara kylan och vinden..
Fredagstraditionen uppfylld iform av en blå-vinröd randig Holliday&Brown-slips.

Kaisa sa...

Ikke noe særlig glamourøs i dag, mer comfy. Har vært gjennom en litt ubehagelig greie hos legen, så jeg har rekonvalseret iført himmelblå velourkosebukser og sort omslagstopp.
Plan for helgen: Rekonvalsere litt mer. Sjekke ut både Meny-butikk og Ringen Kino i Ringnes Park. Kanskje sy et eller annet hvis jeg får ånden over meg.
God helg!

Sofia E sa...

Promenad i snöfall, bad, kladdkaka och Svansjön. Perfekt för en novemberkväll.

glamourlegen sa...

Nitrist kommentar fra glamourlegen denne fredagen også. Syk halve uken, deretter noen svært tunge dager på jobb - det er jo en risiko i dette yrket; på tross av galgenhumor og flotte kollegaer kan sykdom og dens konsekvenser kan være tungt og trist. Særlig når man føler at man ikke strekker til. Er helt tappet for humør, motivasjon, pepp, glede og krefter i kveld.

Lyspunktet er at jeg nå har avspasering, og har en hel uke til å hente meg inn igjen (selv om det nå føles som om det på langt nær er nok). Reiser til Stockholm denne helgen for å møte en gammel, høyt elsket venninne, så humøret kommer nok snarlig til å stige betraktelig selv om det nå er helt på bånn.

Det får holde med depressiv forpesting av gledesbloggen for denne gang.

Ser frem til en uke med en fryktelig god venninne og dagesvis med skravling og vindrikking, sminke, neglelakk, fine øredobber, upraktiske klær og sko!

God helg alle, hvordan nå enn livet behandler dere!

Elin sa...

Jeg har vært på utdelingen av Brageprisen i dag, og funnet ut at du faktisk kjenner venninnen min, som jeg har kjent hele livet. ;-) Litt glamorøst med litteraturprisutdeling, er det ikke? ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

takk for alle rapporter! :)

Populære innlegg