mandag, desember 01, 2008

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 1

By popular demand: Glamourbibliotekarens adventskalender! Og jammen starter vi med samme tema som i fjor: klementiner! Selv om de kommer i butikkene i oktober, klarer jeg som regel å vente til første desember med å begynne å spise. I år holdt det til nest siste helg i november. C-vitaminer, god lukt og julestemning, og vondt i magen om man spiser for mange. Jeg erklærer herved adventskalenderen for åpnet!

23 kommentarer:

Anonym sa...

Nå ble jeg glad - så utrolig fint at du fant tid for adventskalenderen din :-) koste meg så med den fra ifjor. Det gjorde datteren min også, glamourbibliotekarens adventskalender skulle sjekkes hver dag. Tusen takk!

Anonym sa...

Koselig at du har adventskalender i år også. Jeg har heller ikke kunnet vente med clementinspisingen, men de skaper virkelig adventsstemning, så fra og med i dag blir det opptrapping i inntak av disse fruktene!

Anonym sa...

Julekalender i år og! Tusen takk! Koste meg veldig med den i fjor! :)

Lille søster sa...

Så fint at du har julekalender i år også! Sønnen min syntes så synd på meg fordi jeg ikke hadde kalender - men nå har jeg jo det.

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Så morsomt at dere liker adventskalenderen! :)

Anonym sa...

Tusen takk for at du lager adventskalender til oss ; ) Det betyr faktisk veldig mye for meg!

Ragnhild sa...

Gler meg! Eg var ikkje inne på bloggen din for eitt år sidan, men eg har lese meg opp på fjorårets julekalender;-)- og ser fram til endå ein. (PS: Eg er imponert over at du posta dette klokka 07.00! Gulp!)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Bare hyggelig! :)

Ragnhild: Hehe, den var nok forhåndsprogrammert :)

Portofritt sa...

Denne kalenderen gleder jeg meg til å følge med på. Jeg er en fersk blogger og har derfor først nylig har oppdaget denne bloggen, som jeg for øvrig liker veldig godt! Jeg har sansen for blandingen av igår, idag og glamour.

Jeg har blitt utfordret og sender herved pinnen videre til deg (se min side). Men jeg er selvsagt klar over at du kanskje har fått dette før ELLER at du ikke liker den slags. Bær over med meg. Det er selvsagt valgfritt å følge det opp. Jeg kommer uansett til å følge med på din side (og kalender) :-)

Anonym sa...

Klementiner er godt. :-)

Det blir kanskje adventskalender i bloggen min også, i første omgang har jeg postet en liten utfordring i dag som jeg oppfordrer alle til å ta. ;-)

Anonym sa...

jeg har aldri prøvd å utsette clementing-spisingen. julebrus og marsipan og alt det der er det et mål å vente med. men hvorfor clementinene? de er jo bare sunne? dessuten kommer jeg meg ikke gjennom eksamenstida uten ;)

Anonym sa...

Så koselig at du har julekalender i år også. Ønsker deg og alle leserne en koselig, kreativ og ikke-stressende adventstid :-)

Anonym sa...

Du koselig at du har adventskalender! Jeg fulgte ikke med på bloggen din i fjor, men det skal jeg gjøre i år!

Forresten: Hvorfor vente med klementiner til desember? Marsipan og julesjokolade (+julebrus / -te) venter jeg alltif med, men ikke klementinene,

Glamourbibliotekaren sa...

Ingen annen grunn enn at jeg bare ville utsette julestemningen litt for min egen del :) Men jeg har jo kapitulert år etter år altså. Særlig i forbindelse med eksamensperioder, som noen nevnte.

Heidi - skal sjekke ut utfordringen! :)

Anonym sa...

Hurra for adventskalender!
Jeg pleier også å utsette klementinspisingen til desember. Blir som regel veldig lei veldig fort, og det er dumt å være lei av klementiner i midten av november.

Anonym sa...

Bifaller applausen. Og for en vakker bakgrunn til adventsbildet! Nydelige ornamenter. Dét fikk meg i adventsstemning.

Spis, løp, les sa...

Så hyggelig med julekalender! Jeg ble inspirert til å skrubbe kjøkkenet med salmiakk, litt julestemning det også :-)

fru winther sa...

Så koselig med adventskalender! Jeg så den allerede i morges, og da ble jeg utslått av lykke- du kvikket virkelig opp mandagsmorgenen min. Så snill du er! :-D

Anonym sa...

Jeg har adventskalender fra mamma. Men i gaar kveld gikk jeg tom for mandariner, og etter aa ha sett posten din i dag morges var det klart for nytt storinnkjoep av sorten da jeg var og handlet senere paa dagen :)

Anonym sa...

Oj. Som relativt ny leser ble jeg overrasket. Jeg har jo funnet ut at du har noe klokt på hjertet så godt som hver dag, men en hel julekalender hadde jeg ikke ventet. Jeg koser meg og gleder meg til i morgen. For övrig elsker jeg clementiner (denne lettskrelte og lettspiste deilige frukt), og at ting skal gjöres/spises på rett årstid. Man skal ha noe å glede seg til.

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg er overveldet over den positive responsen på adventskalenderen! :) Takk og takk, alle sammen!

Anonym sa...

Så koselig at du lager en adventskalender i år også.
Er veldig glad i clementiner selv jeg, men med begrensning. Ser ut som en "kokt hummer" hvis jeg spiser for mye av dem.
Har kjøpt en adventskalender til meg selv også med sjokolade.:))
Den gåt til morgenkaffen.

Hege Renate - sa...

Klementiner er utrolig godt. Gleder meg til å følge din kalender.

Populære innlegg