mandag, januar 05, 2009

En fin julegave

Jeg liker jobben min i høyeste grad, men man blir fort vant til luksusen å ha ferie og å styre over sin egen dag. Når første arbeidsdag kommer på en mandag og man må stå opp halv sju for å begi seg ut i mørket i hundre minusgrader, hvilket er et gedigent sjokk for en stakkars kropp, og det er tre måneder (minst) til våren, er det fint å kunne trøste seg med å ta på seg et smykke man har fått av noen man er glad i. Og nå snakker jeg ikke om art deco-smykket jeg fikk av Glamourgemalen (det er for fint til å bruke med ullgenser og slitte jeans) - men det fine plastperlesmykket som mine nydelige små nevøer på 4 og 5 lagde til meg til jul. Hvem kan være januardeppa når man har noe så fargesprakende rundt halsen, designet av små lubne never?

8 kommentarer:

Akkurat passe Frø sa...

Herlig!!!

...Eg har forresten deler av den kolleksjonen i mitt smykkeskrin...! Kanskje dei snart må ut og lufte seg?!

Ha ei fargesprakende 1. mandag på jobb i 2009!

Du har ein kjempeflott blogg!

Anonym sa...

Ljuvligt!

Anonym sa...

Så koselig! Jeg har bl.a. et nydelig perlearmbånd, som datteren min har laget. Man blir varm om hjertet når man har på slike smykker, og det burde hjelpe på en kald januardag. Skal huske på det i morgen.

Anonym sa...

Jeg syns (i tillegg til at de er kjempesøte) faktisk at sånne smykker er kjempestilige! Hvis man vil, kan man jo begrense fargeutvalget til den håpefulle ned til de tre/fire fargene man sjøl liker best...

Unknown sa...

Koselig smykke! :-)
Datteren min har tovet (!) perler i et halssmykke, men vi skal lage det om til armbånd.

Har et lignende i perler av cernitt. Matcher det meste.

Unknown sa...

Det er de beste smykkene det...har noen slike jeg også, som sønnen min harlaget til meg :)

Kjersti L. A. sa...

Kjempefint, ja! :-)

Stina sa...

Så koselig gave!

Og du har forresten en super blogg :)

Populære innlegg