fredag, januar 09, 2009

Glamorøs fredag


Vær hilset, kjære lesere! Glamourbibliotekaren er forlengst i gang med arbeidsdagen (for da kan jeg gå hjem tidligere!), og en gigantisk rund måne lyste opp den svarte himmelen over Holmenkollåsen da jeg gikk til jobb. Et vakkert syn! Casual kledd som vanlig, men med en sløyfe i luggen anno småpiker på 60tallet, firkløver-øredobber og Vivienne Westwood Libertine.

I helgen skal det virkelig slappes av. Jeg har noen planer, men kun én av dem foregår på offentlig sted: La Rondine på Gimle i morgen. Ellers har jeg en date med minst én bok... og diverse filmer som venter på meg.

Forøvrig: Rundt 1600-1700 forskjellige mennesker kommer til å lese denne posten i dag, men bare omkring 20-25 pleier å rapportere om sine glamorøse fredager. Ta oppfordringen, dere andre! Fortell hva som setter en spiss på dagen deres! Det behøver ikke å være mer enn en utsøkt kopp te eller en plan om å gå en annen rute på hjemveien. Glamorøs fredag handler om hva som gjør dagen spesiell for DEG. La deg ikke skremme, dette er jo tvertimot en hyggelig ting. Inspirasjon!

Ha en fin dag alle sammen!



Update: Så moro med så mange rapporter! Keep'em coming!!

72 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen, kjære bibliotekar og alle andre! Oslopikens glamour i dag består først av fremst av dette vidunderlige: å være på jobb en time før alle andre. Skönt! Helgen skal begynnes med å gå tidlig fra jobb, spasere hjem i siste rest av dagslys og kanskje se en like fin solnedgang som i går? Ellers er de neste to dagene herlig blanke, og skal kun brukes til å oppfylle nyttårsforsetter (mindre stress, mer te og ... endelig få tatt det der hersens førerkortet). God helg, alle!

Anonym sa...

Godt nytt år, Glamourbibliotekaren, og takk for oppfordringen om å kommentere. Jeg er en av de mange som leser bloggen din hver dag, men sjelden kommenterer. Fredagens glamour består av at jeg skal få besøk av min beste venninne i kveld. Vi var syke begge to i hele fjor, og livet ble satt litt på vent. Nå er vi friske igjen, og det skal feires med en fantastisk god hjemmebakt sjokoladekake (kalt "fet fransk sjokoladekake")og Roibosh Krem te. En annen stor glede er å endelig kunne trene igjen, så i helgen skal det spinnes og danses. Gleder meg! God helg alle sammen!

Anonym sa...

Hei! Vireas glamour denne herlige fredagen består av små, men effektive virkemidler. Oppsatt hår i en krøllete bustevase, mørk øyenskygge, hjemmelagd ørepynt med glitrende, lilla steiner og ståltråd, og auberginefarget skjerf. Fra halsen og ned er påkledningen noe mer praktisk, gitt været i trønderhovedstaden de siste dagene. Jeg har også befriende lite som MÅ gjøres på jobb i dag, det er jo glamour i seg selv. Ha en god dag, alle sammen!

Anonym sa...

God morgen! Ja, det er herlig å være tidlig på jobb å ha en stille stund før det fylles opp i landskapet. Er iført behagelig kjole og fargerikt skjerf, men har glemt parfyme, så da er dagen sånn passe glamorøs. Kvelden skal tilbringes med en bok for å komme til hektene etter en hard første uke i det nye arbeidsåret. I morgen blir det lang ridetur i skogen - terapi for kropp og sjel. God helg:)

Anonym sa...

God morgen :) Min glam i dag er fine Prøyseninspirerte kjolen fra Klær og Sånt på Hamar. Forklekjole med hjertetrykk og tekst fra "Så seile vi på Mjøsa". Må bare bli i godt humør av sånt! Se bare her!

Anonym sa...

Oh, og min helgeglamour er også litt begrenset, men som Miss Moneypenny skal jeg ut på ridetur i skogen begge dagene :)

Anonym sa...

Følger oppfordringen på mailen og kommer med rapport i dag :)
I morgen skal jeg flytte 7 mil sørover og på mandag er det ny jobb, skrekkblandet fryd!!!
Alt det nyfargede håret mitt (fra blondt til rødt) er samlet i en høysåte midt oppå hodet, og jeg er iført en kjempesøt t-shorte med stiliserte blomster og en beige adidas-bukse. Glamorøst? Nja... Behagelig? Absolutt!
God helg og klemmer ut til dere, med håp om at FN klarer å få freds-underskrifter fra begge sider i krigen om Gaza i dag.

Anonym sa...

Antrekk pinstripes og svart silkebluse, røde negler og Fendi Palazzzo. Planer - trene + badstu, handle nye lys og blomster nå når jula er ute. Anneli - den kakeoppskriften hørtes interessant ut?

Anonym sa...

Det var morsomt at du kom med den oppfordringen akkurat i dag. Jeg har lest bloggen din en stund, men aldri skrevet kommentar eller fulgt noen av de fine tipsene før jeg stod foran speilet i dag og bestemte meg for å ta på perlekjede i anledning Glamorøs fredag. Resten av antrekket er relativt uglamorøst (slitte jeans og rutete skjorte), men kjedet og parfyme bak ørene løfter humøret. Takk for en flott og inspirerende blogg!

Jenny B sa...

God morgon! Jag har vit topp och grå byxor, och en scarf i halsen. Ikväll kommer jag att gå på Body Balance, och stretcha och stärka mina trötta muskler. Imorgon skall jag leta upp någon intressant utställning att se, och kanske gå på teater på kvällen. Det skall bli skönt med helg!

Anonym sa...

Vær hilset Glamorøs Fredag!

Håper på en rolig dag på jobb, skal i alle fall ta tidlig helg. Planlegger litt vasking i ettermiddag (er dessverre ikke kommet inn i torsdagsvask-rutinene etter nyttår ennå ;), etterfulgt av sofa-slækking med siste Vogue, Elle og Living Etc.

På søndag bærer det avgårde til hovedstaden igjen, for nye kurs, men også makaroner på Pascal, shopping på diverse favorittbutikker og deilig hotell-liv :)

I dag ser jeg med gru på snøen som har begynt å smelte, liker ikke dette mildværet som kommer. Er i den forbindelse ikledd meget fornufte sko og ytterjakke, jeans, hvit bluse, grå litt kort utsvinget ullcardigan og naturlige krøller i håret i dag. Dufter av Hermes Kelly Caleche. Tro om jeg skal driste meg inn på Hermes i Oslo og ta en sniff på noen av de andre parfymene deres... :) Har i alle fall ikke råd til så mye annet i den butikken... hihi

God helg alle sammen!

Anonym sa...

God fredag, alle sammen! Det mest glamorøse her er trolig mariuskjolen som jeg er så utrolig fornøyd med. Hva dagen bringer utover det, se det er ikke helt planlagt ennå. God helg!

Snart tretti sa...

Særdeles glamorøs fredag! Morgentrening med en kollega. Paljetthårbånd og kjole på. Gifteringen på høyre hånd. I helgen vanker det kinobesøk med niese, kinobesøk med venninne, museum&utemiddag med Mannen. Alt ligger til rette for en fabelaktig helg! Håper du også får en riktig god helg.

Alt godt sa...

Her har dagen starta svært så uglamorøst, med forsovingar, litt småkrangling og ein influensa hos meg som ikkje enno heilt har slept taket.

Men når eg no får lagd meg ein deilig kopp Liptons Earl Grey, tatt ei skive av restane av julas whiskymarmelade (kanskje til og med ei skive honningkake med smør på) og ein dusj blir nok alt bra. Antrekket har eg ikkje planlagt enno, men bak øyrene tenker eg å ha TBS Vanilla som har komt i søte småflasker til nesten ingen pengar.

Helga skal brukast til å vaske ut jula, pakke ned julepynt og handle inn ny dagkrem samt ein stor bukett tulipanar for å glede meg sjølv. Lyset er vakkert i vindauga mitt, influensaen held på å lette litt, og livet er verd å leve. Ha ei god helg, alle som er innom her!

Anonym sa...

Jeg prøver å tenke glamorøst, men har fullstendig druknet i arbeid i årets første uke.. Jeg savner to-milsturene om morgenen, hunden, kakene og julefreden..grmf..

Imidlertid gjør jeg mitt beste for å høyne humøret; sort skjørt, lilla ull- og silkecardi, mine sedvanlige perler, Serge Lutens, rouge noir og veldig elegante støvletter. Juristen tenker intenst på minst to mil i løpesko, Le Monde, Goethe, de nye Bach-transkripsjoner-cdene, supplert med havregrøt, sjokis og deilig te fra Paris:-)

God helg til alle sammen:-D

Anonym sa...

God morgen! I dag er det svart høyhalset ull/silke genser, svarte bukser og en grå, liten jakke fra Max Mara. Ringer i ørene og litt trøtt i fjeset... Ser fram til helg med kino og lesing. God helg!

Anonym sa...

Godt nytt år!

Den glamorøse delen ble litt glemt i dag tidlig med forsoving og bihulebetennelse, men å tenke gjennom hva jeg skal i helgen så blir det utflukt med middag med glade nye venner i kveld og lang lunsj med annen venninne i morgen, og resten av helgen blir som Glamourbibliotekaren's med hyggelig lesing og gode filmer. Kanskje blir man frisk også :) Deilig!

Anonym sa...

God morgen! Titti bruker vinduet som speil idag (mørkt ute, lyst inne..) og blir fornøyd over så lite... Det lille er dingeldangelsmykke, dingeldangelblomstørepynt og nyklippa lugg. Håper på en god arbeidsdag der jeg får gjort det jeg har tenkt, iallefall noe av det... Helga er ganske planløs og det liker jeg :) Ha en god dag alle sammen!

Anonym sa...

God glamorøs fredag morgen!
Idag stod jeg opp tidlig, for så å sende beskjed til kontoret om at jeg avspaserer etter å ha gjort unna noen obligatoriske jobbting hjemmefra - og fikk straks svar fra sjefen med "Lenge leve kjærleiken". (han visste jeg har besøk for tida...)
Og det er vel akkurat det jeg har tenkt å fylle min glamorøse fredag med: kjærlighet, en tur ut i det som foreløpig ser ut til å bli en fin dag, men akkurat nå sitter jeg foran pc'en, med verdens tykkeste og mykeste ullsokker på føttene, radioen lavt på i bakgrunnen, og en god kopp med mynte-te.

Helgen skal brukes til avslapping og litt kultur i form av enten et museumsbesøk eller Cinemateket.

Mammadamen sa...

God morgen Glamourbibliotekaren, hjemmelaget espresso og stearinslys har gitt en glamorøs start på dagen:-) Til lunsj blir det venninnebesøk for sønnen min og meg på et av hovedstadens, dessverre få, konditorier. Antrekk: blant annet min svarte yndlingstopp fra Oui Set. Ønsker deg en super helg!

Anonym sa...

En utrolig vakker farge på himmelen her i Oslo nå i morgenlyset! Nyvasket hår, myk varm finstrikket svart genser med masse angoraull, myk mørk lilla velourbukse fra Henry Cotton. Perlekjede rundt halsen og Armani Diamond bak ørene.Skal pakke bort julen i helgen, men har litt lyst til å la vindus- stjernene med lys bli hengende litt til! Ingen store planer, men det blir friluft og turer både lørdag og søndag, gøy å leke med hunden i snøen. Fyr på peisen, god mat og drikke og høre på fin musikk vi fikk til jul sammen med Mannen står også på planen.God helg til Glamourbibliotekaren, og alle dere andre som er glade for denne fine bloggen.

Anonym sa...

Den ene utsøkte tingen i dag: tolu fra Ormonde Jayne :)
ellers må jeg ta med mye jobb hjem denne helgen..

Anonym sa...

God morgon alle saman!
Joggerinna har fri i dag, og startar dagen med å lese om alle glamorøse rapportar på denne bloggen. Det er eit veldig glamorøst innslag, då mange morgonar går med til å kaste i seg maten og springe ut.

Frukost med blant anna grapefrukt og deilig myntete produsert av gode vener (julegåve). Skal etterpå drive litt hudpleie med nye produkt frå L'Occitane før eg giv laus på vasking og organisering av leiligheten.

Spinning seinare i dag (tryggast med innetrening i spinnglatte Bergen) og strolling i byen med min kjære. Han er på jakt etter X-Box, eg er på jakt etter tulipanar og kubbelys...

Antrekk: framleis i pysj og utan håp om å få brukt fine nye støvlettar i regnet. Blir nok støvlar i dag og.

Ellers: trene, lese "Markens grøde", sosialisering med tilbakekomne venninner og følge med på situasjonen i Gaza. Det er så ufatteleg tragisk.

Helgeklem frå joggerinna

Anonym sa...

God morgen! Jeg sitter og nyter morgenkaffen, og skal straks kle på meg og vandre til byen i et vakkert snølandskap. Har bestemt meg for å bruke pengene jeg fikk i julegave på en VARM vinterjakke - jeg er lei av å fryse... I ettermiddag skal jeg slappe av og lese ut Frank McCourts bok om sin hjerteskjærende irske barndom, og i morgen er det nyttårskonsert med Tromsø Symfoniorkester. Hurra! Riktig god helg til alle sammen :)

Anonym sa...

God morgen alle glamorøse! Casual antrekk grunnet mye fysisk jobbing idag og håret nærmer seg Tore på sporet-stadiet (tenker tidligere bad hair day-poster, haha), men Chanel-parfyme og perlering er på plass. Helgens store glamour-innslag blir likevel å få levert min nye vaskemaskin i kveld, og så skal det VASKES!!! Ellers håper jeg på treff med venner og turvær på søndag, også må det selvsagt øves til konsert med Oslo Opera- og oratoriekor den 25. januar. God helg til alle!

Anonym sa...

Dagen idag er superglamorøs; for jeg har trent spinning foran frokostTV, og sett på de fantastiske fargene på himmelen etterhvert som det ble lysere og lysere. Idag går sola ned ca 1537, og det blir stadig lysere.

Flowerbomb er på, lilla kashmir og grått skinnskjørt med matchende belte, svarte støvletter og sminke i lilla sjatteringer er utstyret for en deilig fredag. Ikveld er det ut og spise kinesisk, før vi går på skolerevy.

Jula er ryddet ut, bare stjerna til mannen henger igjen. Så helgen er dedikert til trening, nyting av dagslyset, forsøk på en eller to retter fra SmittenKitchen, og mer av Obamaboken min.

Anonym sa...

God morgen kjære glambibliotekar og andre lesere...
Jeg tar oppfordringen mht. å for en gangs skyld kommentere (lathans her):

Fredags glamour består her i gården av Chanel no. 5 bak øret, perleøredobber og en second hand kjole som lyser opp i vintermørket...
Den er storblomstrete med rosa og oransje blomster mot svart bakgrunn. Tenkte at jes! den skal lyse opp i kontorlandskapet idag *smil*
Ellers blir det noen glass vin og skravling med god venninne ikveld, og god middag og late dager med gubben resten av helgen. Gleder meg til klokken slår 16.. :-)

Anonym sa...

God morgen, og godt nytt år! Her i Vesterålen er det stille før stormen, så jeg regner med at det blir innehelg, men med et konditoribesøk på lørdag. Ellers er nok det mest glamorøse innslaget julegavesmykke og øredobber fra Kammerherren. Og en skjermsparer som viser bilde av en gullpokal som Kammerpikene vant for en måned siden under en advent- og julemusikkonkurranse i Praha. Det kommer til å sitte i lenge!! God helg!

Anonym sa...

For meg er dette årets første glamorøse fredag, og jeg har faktisk gledet meg :) Internasjonal glamour på meg i dag, flaskegrønt blyantskjørt fra Hamburg, sort genser fra København, skjerf fra Paris og støvletter fra Amsterdam. Med røde lepper og ellers diskret sminke, Hypnotic Poison bak ørene og emaljedingel i ørene (fra Kina!) føler jeg meg i grunn ganske glamorøs.

Gleder meg til helg. I kveld skal jeg drikke rødvin med en god venninne, og i morgen skal jeg på innflytningsfest til bestekompisen. Har i tillegg en del ærender, men håper å få tid til en skitur med niesen som fikk nye ski til jul, dersom været holder her i Oslo.

Riktig god helg, alle sammen!

Anonym sa...

God glamourfredag! Nylakkerte negler, langermet strikkakjole med god, høy hals, og svart/hvitt prikkete silkeskjerf er dagens glamorfaktorer for meg. Helga byr på rolige dager, oppladning til Tromsø Internasjonale Filmfestival! Neste uke blir dermed ganske så glamorøs, med 10 filmer på 5 dager, kafébesøk mellom slagene, og den helt spesielle stemninga som følger med filmfestivalen. Gleder meg!

Glamourbibliotekaren sa...

Oslopiken: God idé, gå hjem før det blir mørkt! Jeg også.

Anneli: Så hyggelig at du kommenterer, og at du er frisk!

Virea: Glitrende lilla steiner høres fint ut..

Miss Moneypenny: Ja, er det virkelig bare én uke vi har jobbet? Det føles mye lenger.. Hardt å starte :)

Stjernesøkeren: Litterære sitater er alltid en vinner!

Perlena: Komfort = innvendig glamour :)

Glamnovisen: Mmm, Palazzo...

Anonym: Så moro! Fortsett med både glamorøse fredager og kommentering! :)

Jenny B: Ja, det blir fint!

Glamouringeniøren: Ja guri, jeg har ikke vært der ennå men gikk forbi forleden.. Hermes har jo så mange fine parfymer. Og skjerf..

Sulvis: Oi, Mariuskjole, stilig!

Grombaben: Det høres ut som en bra helg! :)

Glamourinnkjøparen: God bedring, nyt tulipanene!

Juristen: Aiai, så mye arbeid så tidlig på året. Det er bra det er helg snart!

Pip: Trøtt i fjeset ja, litt sånn som Donald i den filmen på julaften der han og Langbein og Mikke er på campingtur.. :)

Fornuftig forsker sa...

Vanlig antrekk, men en ekstra bra fredagsmorgen og dessuten Blue Agava & Cacao bak øret. En super vinterduft! Toppglamour i helgen: to sett småbarnforeldre på restaurant lørdag kveld, venninner i kveld, kanskje en skitur søndag hvis vi orker å kjøre et stykke....
Og lørdagen begynner forhåpentligvis med kaffebesøk av kompis som har flyttet så altfor langt vekk. Forventningene er usedvanlig høye før årets første helg! Og vi blir ikke en gang syke i helgen, for i 2009 finnes det ikk barnehagevirus :)

Anonym sa...

God morgen ! Fin blogg - fin musikk, jeg besøker deg ofte. På din oppfordring vil jeg gi en kommentar.
Fri i dag ! Frokost røkelaks med perfekt våt eggerøre på ferskt 5 kornbrød . Alt er hjemmeprodusert av meg.
Kusmi Anastasia the i Spode Geranium.
Parfyme i dag : Creed Love in White,sko loafers sort
coll Louis V i m spenne. Smale jeans fra Italia Easy-Chic m oernge Hermes belte - gull blank H spenne.
Beige casmere crdiganjakke m mother of pearlsknapper.scarf Hermesi beige de passage å Moscou. Alene i en fjord under en tind,Chopin i kveld.
mvh.

Anonym sa...

Arbeidsdagen startet kl syv i dag tidlig for min del, men jeg har hjemmekontor (sofakontor) og klager ikke. En stor kopp peppermyntete gjorde det litt enklere å våkne.

Glamouren er ikke på topp enda, men den nydelige utsikten til Nidarosdomen gjør allikevel dagen strålende. (Jeg liker regnet her i Trønderland). Og nå har jammen samboer laget kaffe til meg også...

God helg til deg Glambibliotekar, tusen takk for at du skriver en så bra og inspirerende blogg!

Bente sa...

Hei og hopp! Jeg er riktig så fin i dag; knehøye støvletter, skjørt, hvit bluse og fin kåpe. Sminke og parfyme er også på plass. Anledningen er i utgangspunktet ikke at det er fredag, men derimot at jeg skal på jobbintervju. God helg, alle sammen!

Ragnhild sa...

Eg tek oppfordringa;-)

Fredagen min blir glamorøs av dette:
- sov litt lenger enn normalt pga at eg la meg alt for seint (men angrar jo litt når eg les om månen;-))
- stod lenge i dusjen, og kjenner framleis velvære ved å ha nyvaska og velduftande hår
- på grunn av at det har blitt mildver har eg endeleg på meg støvlettar (ikkje så varme) etter å ha gått i mange dagar i tjukke vintersko. Herleg!
- diger, medbrakt kaffikopp frå Pascal
- ryddig arbeidspult
- skal avslutta dagen kl 15.30 (noko som er tidleg for meg) for å trena

I helga skal eg omsider få levert nokre fine bilete til innramming, eg skal sjå på/kjøpa ski, eg skal sjå Steffen Kverneland-utstilling på Munchmuseet, eg skal i 2-årsbursdag, og så skal eg på Litteraturhuset og sjå Ein tanke slo meg her om dagen. Hektisk, men eg gler meg:-)

Fin fredag til alle!

Anonym sa...

Jeg sitter i en mild sky av julegaveparfymen Safran Troublant, med mine deilige nye Merrell-støvletter på. I dag får vi kaffemaskin på jobben, med tevann, kaldt vann og sprudlevann i egen ventil, og dét blir glamorøst! Vi gleder oss som unger hele kollegagjengen, og neste uke kommer vel til å stå i koffeinsjokkets tegn.

I helgen skal vi på glamorøs skitur med bestefar for å innvie seksåringens nye ski (julegave fra samme bestefar), vi skal spille spill og spise glamorøs hjemmelaget ertesuppe med salt knoke med lørdagsgjestene, og være glamorøse skøyteprinsesser. God helg til alle!

Anonym sa...

Glamorous Scientist: Åh, filmfestivalen i Tromsø, eia var jeg der!

Glamourbibliotekaren sa...

Frøkna: God bedring! Pass på den bihulebetennelsen, de har en tendens til å bli langvarige..

Anonym: Dingeldangel er fint på en fredag! :)

HildeSofie: Nyt fridagen! :)

Mammadamen: Takk i lige måde! :)

TerraDiva: Peis og hund og stjerner, det høres fint ut.

Sol: Mer skal det ikke til! :)

Joggerinna: Fridag du også - heldiggris!!

Donna E: Ja, man må være varm!

Koristen: Aiai, Tores frisyre er vel ikke noe man streber etter å oppnå, lykke til med den der! :-D

Glamouradvokaten: Det høres meget glamorøst ut!

Glamnerden: Moro at du rapporterer! :) En flashy kjole spriter opp en januarfredag, helt klart.

Kammerpike: Oi, gratulerer med pokal!

Grace: Veldig kontinentalt! :)

Glamorous Scientist: Filmfestival er en bra ting. Særlig i mørketida!

Glamourbibliotekaren sa...

Fornuftig forsker: Ja, det er kanskje en vinterduft? Jeg forbinder den mest med tidlig høst, men det er jo fordi jeg kjøpte den da :)

Anonym: Velkommen som glamorøs fredag-reporter! :) Love in White, sukk... den er så fin!

Tonje: Hjemmekontor med te = glamour! :)

Bente: Lykke til! Slå dem ned i støvlene!

Ragnhild: Det høres ut som en bra dag og helg!

Katrine: Nyt kaffemaskinen! Heldiggris!

Anonym sa...

Fredag!
Idag er jeg kledt i vinrødt og gammelrosa, jeg smiler når jeg tenker på kvelden igår og helga som kommer. Kjærlighet, god mat og god vin for siste gang på en god stund, det skal nytes. Jobber som krever at en er langt borte i lange perioder er ikke glamour, men en del av livet :)

Anonym sa...

En herlig morgen med god te og musikk på øret mens jeg prøver å jobbe litt.
Har på meg vintage kjole i femtitalls stil og oxford pumps.

I kveld skal jeg hjelpe samboer med å pusse opp, men resten av helgen skal jeg kose meg med masse nye bøker. God helg allesammen.

Anonym sa...

Dagens foreløpige glamour består av varmt pledd og at jeg kunne følge med på den utrolig fine soloppgangen over et snødekt landskap. Så blir det en tur ut i nevnte landskap. Når turen er overstått skal jeg hoppe i behagelig myk kosekjole med tykke mønstrete strømpebukser, gjøre ferdig studier før helgen, slik at den kan nytes sammen med mannen. Kanskje blir det litt trening, gåturer, noen filmer og god mat. God helg!

Anonym sa...

God formiddag, kjære glamourbibliotekar! Bloggen din er den første jeg klikker meg inn på om morgenen, og jeg leser den alltid med stor glede. Etter over halvannet år med sykdom føler jeg endelig at jeg virkelig er på bedringens vei, og da gjør det ikke så mye at jeg føler meg sliten akkurat i dag. Dagens glamour: En lang og varm dusj, Jil Sander Sensations bak ørene, og som belønning etter dagens legetime: innkjøp av deilig og luksuriøst garn til herlige strikkeøkter i helgen. God helg!

Karoline A sa...

God Morgen. Ja her er det fortsatt morgen, klokken er nesten 7 og jeg er godt i gang med frokosten. Jeg sitter fortsatt i slafseklærne mine og kan ta morgenen helt med ro for i dag er det ikke skole. Bare litt lekselesing. Det må vel være glamour i seg selv.

Anonym sa...

Blue Agava & Cacao-parfyme hørtes da veldig spennende ut! Er det noe man får kjøpt i Norge? Jeg føler meg ikke så spesielt glamorøs i dag her jeg sitter med raknede strømper uner kjolen.. Hm, må erstattes før tango i kveld!

Anonym sa...

God ettermiddag! Morsomt å lese så mange kommentarer. Da jeg våknet i morges hadde jeg en liten forhåpning om at den snøen som kom i går hadde bestemt seg for å bli, men været i Göteborg er omvekslende. Minusgrader har blitt til pluss, og solen skinner, så i dag er det vår. Ellers var det litt småtravelt på glamourfronten i morges, rakk ikke å vaske håret som planlagt, så det ble rufsearrangement i nakken (det er det som er greia med langt hår - det går alltid an å sette det opp!), grå perlekroker i ørene, jeans arvet etter sønnen (deilig slitte) og fin Prince of Wales-rutete jakke i gråbrune nyanser fra Tiger med brun skjorte under. Rakk såvidt litt mascara og lipgloss (Clarins nr. 12 - den er kjempeanvendelig). Dufter visst mest av Body Shops Cocoa Butter Hand& Body (veldig god til såre hender). På veien hjem skal jeg kjøpe hvite tulipaner, og i morgen skal juletreet ut!!
God helg alle sammen!

Glamourbibliotekaren sa...

Lene: Høres fint ut! :)

Colargol: Alle frisørbesøk burde legges til fredager!

Randi E: Mm, femtitallskjole..

Studenten: Varme pledd er undervurdert! Jeg grubler på å investere i Rørospledd snart :)

Anonym: Så hyggelig! Fortsett å kommentere da!

Karoline A: Absolutt, fridag er glamour i seg selv!

Hege: Den er fra Jo Malone, så du må nok til utlandet for å sniffe på den. (Evt. bestille fra eBay eller noe)

Glamouroversetteren: Tulipaner.. jeg er meget fristet.. tror kanskje det blir en primula på meg i dag!

Synnøve sa...

Glamourfredag! Min glomorøse fredag består av kosejobbing på kontoret etter en særdeles hektisk og gøy jobbeuke. Jeg har vokst inn i favorittskjørtet mitt igjen, et lyst og svart st. martins med rosa glidelås i begge sider. Og så har jeg hvit silketopp med blonder og blå cardigan. I kveld kommer endelig kjæresten min. Alt ligger til rette for en koselig helg. Hurra! Men først skal jeg skisse litt websider til :) Hurra for det også!

Micha sa...

Elementer av velvære i dag:
At jeg har trent og tøyd godt ut!
At jeg har lakket neglene (fransk hjemme-manikyr)
Og at jeg skal lage lasagne og salat til middag. En sikker vinner-middag hos både meg, mannen, sjuåringen og femåringen. (Og DET er ikke ofte...)
:-) God helg!

Anonym sa...

I anledning glamorøs fredag innvier jeg en fin og ny grå cardigan over høyhalset, svart genser og skjørt. Perleøredobbene hører også fredagen til, de minner om bryllupsdagen vår i Paris i fjor.

Siden jeg nå er fulltids forsker uten undervisningsplikt, går hverdag og helg gjerne over i hverandre. Planene blir deretter: Kino, tur i skog og mark og passe mengde arbeid.

God helg til alle!

Anonym sa...

Fin fredag her - som startet med kaffe, kaker, boller og pakker på senga, servert av meg og to små til pappan som hadde bursdag. Deilig start på dagen.
Og jeg har skjørt og støvletter - tenkte faktisk på det denne uken, at jeg skal innføre glamourøs fredag i min nye jobb :-)
Resten av dagen skal tilbringes på gamle tomter, med barnefri kveld på Grünerløkka - middag på en gammel stamrestaurant og senere nazizombiefilm på nye Ringen kino - i dobbeltsete med min kjære. Det blir, om ikke glamourøst, veldig romantisk! (I den forstand at jeg kommer til å gjemme meg i armkroken hans stort sett hele kvelden :-))

Anonym sa...

Omsorgsfullt lagt hår i femtitalltenåringsfrisyre med lugg og hestehale er mitt bidrag til dagen. Noe må jo kompensere at man er nödt til å gå med mindre glamouröse stövler takker väre föret, snö som smelter.

glamourlegen sa...

Endelig fredag! Og frihelg! Hurra!

Dagen startet med lynkjapp kaffekopp i sengen, så lyndusj og lynpakking, og så lynspurt til jobb. Vært på intensiven i dag, og der har det ikke vært spesielt glamorøst (noen var kommet til veis ende i løpet av natten).

Plukkes snart opp av min kjære (som jeg ikke har sett siden tirsdag, stakkars meg!) for å trylles med på kosetur til fjells, så litt glamour skal tilsnikes snarlig på jentedo. Har Nars blush i fargen Orgasm i vesken, samt Dior mascara og en MAC øyenskygge. Antrekket blir svarte, smale jeans, brune Uggs (det er kaldt til fjells), og grå Filippa-cardi (gammel favoritt). Bilturen tar rundt fire timer, men det blir bare deilig!

Ønsker alle en herlig helg!!!

Chr sa...

Her har vi nettopp kommet hjem fra Åpen barnehage. Mamma er antrukket i annet enn olabukser for en gangs skyld: grått skjørt, hvite strøømper,hvit topp og hvit omslagsjakke og nye brune støvletter og grå kåpe:-) Lillegutt er antrukket i varmt og godt ulltøy som vanlig og Mexx-bukse.
Resten av dagen skal brukes til litt småpuslig i heimen, og så skal pappa lage middag i dag, så da blir det litt egentid:-) Helgen er åpen, men litt trening ryddes det plass til. God helg alle sammen!

Anonym sa...

Hjertelig glamorøs fredag til alle sammen!
Jeg tar utfordringen din, kjære glamourbibliotekar, og kommenterer for første gang..litt skummelt:)
Dagens glamour består av en forferdelig hodepine som forsvant etter noen timer under dyna. Det fikk meg i så godt humør at jeg nå ikler meg en kort rutete kjole med lange armer som får meg til å føle meg fiin. Ellers er helgen herlig fri for planer, kanskje en tur i marka eller et koselig kafebesøk blir virkelighet? Jeg gleder meg!

God helg til alle sammen!!

Aud sa...

Fredagsglamour er noe jeg har drevet med en stund uten å ha noe navn for det.(Også på mandager, for å gi meg selv et spark bak og få lyst til å begynne en ny uke.) Før noen damer på jobben ettertenksomt påpekte at "fredag var jo alltid skjørtedag før! Det har vi visst glemt.." Så fant jeg bloggen din for en stund siden, og fredagsglamour er et fint begrep!

I dag består glamouren i lyserød tynn, kortermet kjole i angora-ull og lysegul cardigan, med store øreringer og myke skinnstøvletter, og lilla skjerf og gul lue på toppen. Soloppgang:)

Hvorfor lages så mange vinterklær i grått, svart og andre mørke farger på den tiden av året vi trenger fargene mest? Vinterjakkene mine er et sorgens kapittel. Noen må lage en plommegul eller vårgrønn vinterkåpe som ikke koster skjorta.

Ellers er det litt glamour hver dag å lese bloggen din, rydde i sommerkjolene, danse og bruke rød neglelakk. På kontoret vårt har vi kaker hver fredag, og vinlotteri som går livlig for seg. Herlig.

Good fredag!

Mari sa...

Etter et halvt år med forelesning fredag kveld etterfulgt av forelesning lørdags morgen er det endelig på tide med "fri" på fredager. Lørdagsforelesningene skal jeg fortsette med, men det er med en hyggelig franskklasse så det skal jeg nok overleve.

Ellers er planene for dagen å lese fransk til i morgen, evt. litt andre fag om jeg får tid, kjøpe litt essensielle vinterplagg (ull, ull og mere ull, værmeldingen idag er -15 grader som føles som -22!) og skolebøker, kanskje få med meg sekkepipemannen på Ogilvy. I kveld er det fest med alle de nye internasjonale studentene her.

Helga kommer i stor grad til å gå med til skole og trening mens jeg drømmer om helger der man kan ha fri uten dårlig samvittighet.

Ha en fantastisk flott helg alle sammen!

Anonym sa...

Glamourøs fredag startet først nåå kl 15, da jeg har sovet hele dagen etter dobbelvakt på jobb. Nå føler jeg meg småglamorøs med ullstrømper fra CK og Obsession Night bak øret, resten av antrekket er gammelt og brukt, men siden jeg skal fly opp til min kjære i nord er antrekket mer komfortabelt i forklekjole og genser enn glamorøst. En riktig god helg til alle.

Anonym sa...

Vet ikke om mine innlegg kommer med lenger, eller om it-folkene har fått blokkert det også.
Jeg har svart skjørt, grønn høyhalset genser med liten pufferm, min rosa 60-tallsvinterkåpe og hvit turbanlue. I kveld har vi bedt hjem naboene til en liten after work. Håper de kommer!

Anonym sa...

God glamorøs fredag ettermiddag!
Dagens glamour består i en mosegrønn sommerkjole over langermet grå topp, brune strømper, brune støvletter og med en lysegråbrun cardigan med STOR fuskepelskrage. Kjolen er i 50-talls swingfasong og har et belte som er mosegrønt på ene siden og brunt med hvite prikker på andre, behørlig dandert i en passende sløyfe. :)

Kvelden skal tilbringes hos venner, med middag og film hos dem. I løpet av helgen må vi ta ned juletreet, og dra på Reiselivsmessa, siden vi har fribiletter. Vil føles glamorøst å drømme om et cruise eller noe sånt. (Evt safari?)

Anonym sa...

Antrekket er bare ullgenser og skjerf og ikke saerlig glamoroest, men til gjengjeld befinner jeg meg i New York og foeler meg litt glamoroes paa grunn av det. Dagen skal tilbringes paa Moma, foer jeg vandrer sydover og sikkert lar de enorme salgsavslagene her lure meg til aa toemme lommeboken ytterligere. Middag paa en hyggelig restaurant i Greenwich Village.

Anonym sa...

idag består glamouren av Mitsouko, sjokolade i en stettskål, A-magasinet og middag hos en venninne før klassefest. Og to lekre kjoler kjøpt til spottpris på salg :-)god helg!

Sunniva sa...

To venninner og jeg skal spise middag (Taco, ikke særlig glamorøst, men fylt av gode nitttallsminner (; )
, spise kake og diskutere hvor vi skal legge vinterens storbytur til.

Anonym sa...

Glamourfredagen firades i förskott igår med en resa till Malmö för att se säsongens stora kioskvältare: Jesus Christ Superstar. Jesus (Ola Salo) får en rejäl sång-utmaning mot Judas (Patrik Martinsson), som visar prov på en av landets kraftigaste rockröster.

fru Storlien sa...

Trøtt start på dagen i dag grunnet sen kveld i går.Måtte absolutt lese ferdig "Meg eier ingen"...
glamourfølelsen begynner å komme nå, etter lang dag på jobb,nedpakking av jul og en kopp tropical mango-te fra Harrods. I morgen skal jeg og en venninne tråle stoff- og garnbutikker - ren luksus! Har akkurat sydd en ballkjole,og er klar for nye utfordringer. Femtiårsdag i morgen kveld og sikkert ski med ungene søndag - hvis vi finner snø!
God helg!

fru winther sa...

Jeg er iført Chanel no.5. Og det er vel egentlig glamorøst nok...i tillegg har jeg en delig myk strikkekjole og nye støvletter med saueskinnsfòr. Og så koker jeg risgrøt- fredag er nemlig grøtdag hos oss. Pulsen er ekstrem hvilepuls og jeg har en happy- glød i hele kroppen. Riktig god helg!

Anonym sa...

Det eneste glamorøse for denne eksamensdagen var deilig espressokaffe fra den nye Bialetti-kanne. Ellers tok jeg opp matteeksamen i dag, men i morgen er det helt fri. Da skal jeg låne noen bøker på biblioteket, og lurer på om du har noen BOKTIPS at the moment? dra på dromedar-kaffebar og bake brød. Ellers håper jeg det skjer noe spennnende uventet.

Glamourlektoren sa...

Et nytt, fint silkeskjerf ga glamour til dagen i dag, samt synet av nydelige, halvt utsprungne blekrosa tulipaner utenfor min favorittflorist på vei hjem fra jobb. I morgen skal jeg kjøpe dem - når juletreet er kastet ut og all julepynten av edel årgang er pakket pent ned. Nå går det mot lysere tider, dere!

Anonym sa...

Skrekkelig forsinket, men helt sprekkeferdig etter å fortelle at souveniren fra reisen til Krakow, hvor vi forøvrig bodde på Alef etter tips her, -er "Un bois vanille" fra Serge Lutens. Hurra!

Glamourbibliotekaren sa...

Pixelsynn: Så glad (og fin) du høres ut, hurra! :)

Micha: Takk i lige måde! Lasagne er definitivt en vinner :)

Lauren B: Drømmesituasjon!! Forsker uten undervisningsplikt, det er jo min drøm hvis jeg ikke skulle være musikkbibliotekar :) God helg!

Lotte: Så koselig! Du bør absolutt innføre glamorøs fredag i din nye jobb! Og hvis du er den Lotte jeg mistenker at du er, så skulle ikke det være noe problem :) Hvordan var dobbeltsetet?

Barefoot girl: LAGT hår, herlig. Man burde egentlig sette av mer tid om morgenen til å legge håret! :)

Glamourlegen: God tur til fjells! :)

Chr: Åpen helg er ofte det beste! god helg! :)

Studinen: Så bra at du rapporterer, det var kanskje ikke så skummelt allikevel? :) Fortsett med det! Fin kjole er perfekt å feire en forsvinnende hodepine med.

Aud: Fine fredagstradisjoner der! Og du sier noe - det er mye mørkt og trist i klesveien om vinteren altså.

Mari: Oi, femten minus og sekkepipe, eksotisk! :) Fri uten dårlig samvittighet er en treningssak, men en vakker dag klarer du det :)

MillaCamilla: Forklekjole er jo så fint. God helg og god tur!

Sara: Har du problemer med skumle it-mennesker? Du høres fin ut i allefall :)

Kaisa: Ah, 70talls-cruise med LoveBoat og aftenkjoler og Captain Stubing og Isaac i baren og Gopher.. Slå til hvis du får muligheten! :-D

Nuigurumi: Moma = glamorøst, any day! :) Enjoy New York! Og hils fra meg.

Hanne: Ooh, Mitsouko, kjoler og sjokolade... Nam! god helg! :)

Sunniva: Storbyferie-planlegging er jo fint! Og tacos er godt, så det høres bra ut, spør du meg! :)

Sofia E: Tenk at Ian Gillan fra Deep Purple sang rollen som Jesus på original-albumet! Heftigt! :-D

Fru Storlien: Takk i lige måde! Høres ut som en bra helg.

Koldfru: Happy-glød er glamorøst nok, til og med!
:)

Ellmine: Håper eksamen gikk bra!! Angående boktips - se under "glamourbibliotekaren leser", så finner du mine seneste tips + en hel haug av leseranbefalinger i en post som heter "kva las du no". Lykke til! :)

Glamourlektoren: Ja, endelig!! god helg! :)

Hagenpåhytta: Grattis! Hadde de stort utvalg av Lutens der?

Anonym sa...

Ja, det synes jeg. Noenogtjue, vil jeg anslå, skjønt je husker ikke akkurat hvor mange rader/hyller det var. Pluss ganske mye fra "The different company". Dessuten hadde de en veldig tålmodig og hyggelig ansatt der :-)

Populære innlegg