tirsdag, januar 06, 2009

Loft



I dag drømmer jeg om et loft i New York.
(bilder fra living.etc)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, sukk JA!!! Tenk å hatt penger "for a loft apt." i NY. Jeg drømmer om å kjøpe en gammel fabrikk og pusse den opp med så mye gulvplass at man kan gå med rulleskøyter inne :)

PS: Jeg digger bloggen din! Har laget en blog selv men den er kun for en eksklusiv gruppe og jeg er utrolig dårlig til å få til layouten. Får ikke bildene under innlegget slik som du, de havner bare i høyre kolonne.

Ha en fortryllende dag!
Hilsen amateurmamma

Glamourbibliotekaren sa...

hei! Når du laster opp bilder, kan du velge at bildet kommer i midten istedet for høyre eller venstre - det står under "velg en utforming" i "last opp bilder"-vinduet. Det vil si, hvis du bruker blogger.com da - hva andre bloggleverandører gjelder, aner jeg ikke :)

Anonym sa...

Det er en fin drøm å ha!:)

Anonym sa...

Ser på bildene, og legger merke til en ting som jeg også leste et sted (sikkert en reklame...): Det er pent med hvite/lyse møbler, rammer, tekstiler, lamper osv i klassisk stil og heller litt viltre/fargerike/mønstrete vegger! Det er helt sikkert billigere å følge motene ved å male/skifte tapet enn å skifte ut et helt interiør. Rask og stor forandring, og lettere å få til miljøvennlige løsninger uten alt for mye detektivarbeid enn om en skal skifte ut alle møbler:-)

Sikker på glamourbibliotekaren kan lage mange ulike "finn stilen"-aktige collager ift interiør med de samme ingrediensene i front og ulik bakgrunner. Herved er utfordringen overlevert!

Anonym sa...

Eit loft er ikkje å forakte, men helst utan skråtak! (noko som kanskje er litt vanskeleg) ;)

Anonym: Marker biletet som når du markerar tekst, og trykk på midtstill tekst, som ofte er ein moglegheit i verktøyfeltet (som i Word). Då skal biletet komme midt på.

Anonym sa...

Tusen takk til Glamourbibliotekaren og Joggerinna skal prøve det i kveld når min sønn på 3måneder sover (forhåpentligvis) ......
Hilsen
Amateurmamma

Anonym sa...

Ja takk (!) til et slikt loft!
ha en fin dag!

Populære innlegg