tirsdag, januar 27, 2009

MAC Redwood


For å matche den tidligere omtalte Essie Catwalk: La meg presentere MAC Redwood. Den er også rød, og ikke rosa, ikke oransje, ikke brun. Røde lepper og negler til helt vanlige klær (jeans og stripete langermet t-skjorte) gir en slags fresh parisisk Jean-Paul-look, og der er jeg for tiden.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Maybelline Superstay har ein veldig god, haldbar leppestift som også er knall raud. Den gjer seg godt når ein skal spise, drikke, kysse(?) - men er naturlegvis ikkje like komfortabel som vanleg leppestift. Den heiter "400 Red Passion".

Micha sa...

Fiiin!
Dagens confession... Jeg har angst for leppestift, jeg. Føler meg lett så over-done og DAMETE, og at jeg ser rar ut der jeg tusler rundt i olabukse og jogge-aktige-sko. Stilkræsj liksom. Også den kanten som blir igjen når fargen fader da...
Men jean paul er jo en annen måte å se det på :o) Litt mer fresht liksom!
Kanskje jeg bare må øve meg på det der m farga lepper, og at øvelse gjør mester...

Glamourbibliotekaren sa...

Anja: Er det sånn som sitter bom fast? Been there, done that, not for me :) Men jeg vet det er mange som liker dem, så takk for tips allikevel!

Micha: Stilkræsj er relativt, det er ikke et negativt ladet ord for min del i allefall :) Overdone er forøvrig også svært relativt - jeg har samme forholdet til foundation. Icky!! Men leppestift er så mangt, man behøver jo ikke å bruke de som lager kraftig kant når den fader. Begynn med leppestifter av typen sheer, så står du på fast grunn.

Ane sa...

Hei! Jeg har et lite problem....jeg har så fryktelig lyst til å bruke rød leppestift, men siden jeg alltid er veldig rød/rosa i kinnene kræsjer det alltid med hverandre. Viss du skjønner hva jeg mener? Så jeg lurte på om du eller leserne dine hadde noen tips til farger som kunne passet, eller kanskje noen andre her har samme problemet?

Anonym sa...

Fioljenta, jeg heller også mot rosa hud. Jeg er veldig glad i Lancome Juicy Duo i fargen Candy Apple. Juicy Duo er sånne langtidsholdbare leppestifter som du bruker en lipgloss over, men i motsetning til f.eks. Max Factor sine, sprekker den ikke og ser ikke like ille ut uten glossen. Apple Candy er en kald rødfarge, og passer fint til rosa kinn.

Anonym sa...

Hvem forhandler MAC i Oslo-området?

Strikkelaura sa...

Glassmagasinet

Anonym sa...

Jeg elsker Mac. Det er konsistensen, det er farvene og ikke minst navnene. Jeg får litt frysninger av Redwood. Mm.

ellastica sa...

have you tried MAC fresh morrocon?
the shade is gorgeous reddish copper. only wish the gold flecs were more subtle.

Anonym sa...

Takk for info, Strikkelaura!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourfilologen: Jeg mener de har det på ett av de større kjøpesentrene i omegn også, det var i allefall planer om det. Gardermoen selger også MAC.

Virrvarr: Ja, de har mye bra! Kjøpte mine første produkter for ni år siden og kjøper favorittene om og om igjen.

Ellastica: Yes, I believe I sampled it a few years ago, but it was a bit too warm for my complexion. Pretty on others, though! :)

Populære innlegg