lørdag, januar 17, 2009

Vogue-fotografen


Jeg har lett en stund etter John Rawlings bok "30 years in Vogue". Han var en av Vogues toppfotografer fra 30-åra og fram til slutten av 60-åra, og fotograferte også mange av samtidens stjerner - Salvador Dali, Marlene Dietrich, Veronica Lake m.fl. Dessverre er akkurat den boka vanskelig å få tak i, i allefall i ny tilstand, men jeg holder øynene åpne.

8 kommentarer:

Unknown sa...

Hei, Glamour: Du finner boka på amazon. http://www.amazon.com/John-Rawlings-30-Years-Vogue/dp/B000234NDA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1232181933&sr=8-1

Glamourbibliotekaren sa...

japp, jeg er klar over det, men sjekk prisene på de to som er nye....!! :-0

Unknown sa...

Ja, det ble litt voldsomt. Men det koster å leve et glamorøst liv.

Glamourbibliotekaren sa...

Ikke i min definisjon av ordet! :)

Anonym sa...

Åh, den såg fin ut! Eg har lyst på denne;

http://www.amazon.com/Herb-Ritts/dp/0500974896/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=books&qid=1232184508&sr=1-2

amateurmamma

Anonym sa...

hvis du tenker deg til Paris i nærmeste fremtid, eller vet noen som skal, kan du få tak i den på Librairie de la Mode, en bokhandel dedikert til mote. De pleide å være i 22 rue Pierre Lescot, Metro Les Halles, men har nå flyttet. Go online og se! Men du bør sende en mail til bokhandelen i forkant; de bestiller nemlig inn :) Og generelt sett er alle bøkene mye billigere enn både amazon og i norge. Krøss fingra!

fru Storlien sa...

Den så lekker ut! Håper du finner den,men den er vel sånn typisk bok man kan dette over i en bokhandel på en veldig god dag.

Glamourbibliotekaren sa...

Amateurmamma: Mm, sikkert fin den også.

Jenny: Takk for tipset! Det er slett ikke utenkelig.

Fru Storlien: Man kan jo håpe. Dog har jeg hørt fra sikre kilder at slike fotobøker ofte kommer i små opplag og derfor blir grisedyre når de er utsolgte fra forlaget. Men jeg gir ikke opp :)

Populære innlegg