mandag, februar 09, 2009

Doubt


Meryl Streep er en kameleon. Fra bohemisk middelhavsliv i Hellas til streng nonnetilværelse ved en katolsk skole i løpet av ett og samme år. Doubt er også en av årets hovedfilmer, med en hovedrolle- og tre birollenominasjoner. Meryl altså... hun slutter aldri å imponere. Hun gjør en sylskarp, streng og klok søster Aloysius. Amy Adams gjør også en strålende figur som sister James - jeg har bare sett henne som Disneyprinsesse tidligere. Og Philip Seymour Hoffman trenger vel ingen videre presentasjon - han er presten. Dette er et stjerneteam! Les omtale hos Jenny B, hun skriver mer utfyllende om filmen.

(bilder:filmpromo)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Meryl, altså! Det er bare å bøye seg i støvet.

Anonym sa...

Meryl er min absolutte favoritt-skuespiller, og det bekreftes stadig;-)

...i denne filmen synes jeg hun spiller til og med Hoffman ut på sidelinjen (etter en jevn match, that is...), og DET er det vel ikke mange andre enn akkurat hun som klarer!

Anonym sa...

Meryl Streep er en av de mest geniale skuespillerene jeg vet om, og er definitivt en av mine favoritter. Dessuten synes jeg hun er ganske hot også. ;)

Glamourlektoren sa...

Meryl er genial. Bare tenk tilbake på henne i The Hours! Jeg får gåsehud og tårene presser på bare jeg tenker på denne rolleprestasjonen. (Julianne også!)Men kan jeg få lov å si at Mamma Mia var en skuffelse? Ikke Meryl i seg selv, selvsagt - hun tilfører rollen det maksimale og litt til. Men alt i alt ble dette bare latterlig. Unnskyld alle Mamma Mia-fans der ute!

Glamourbibliotekaren sa...

Man burde ta en Meryl-marathon snart. Out of Africa og denslags!

Populære innlegg