torsdag, februar 19, 2009

Finn stilen: High school 1980


Dette må nok være en av dramastudinene i Fame tror jeg - typisk highschool-student i New York omkring 1980, comfy og relativt androgyn. Slengbukser fra Levis, grønn genser med skyer fra Fred Flare, rutete bomberjakke fra Dorothy Perkins, stripete skjerf fra American Eagle Outfitters, rød og retro skolebag fra grundstoff.net, økovennlige lyseblå Superstar fra Adidas, enorme aviatorbriller fra Marc Jacobs, den evigunge Charlie-parfymen, og en god gammel Sony walkman. 

8 kommentarer:

Anonym sa...

Den gensaren vekte minner, den var i eit syntetisk stoff som gjorde at håret sto rett opp når du drog den over hovudet, og som vart heilt stivt og rart når det var vått. Min var raud. Nostalgi!

Anonym sa...

kan du ikke lage en Molly Ringwald-"finn stilen" også?

Glamourlektoren sa...

Åååå, Charlie-parfymen, da! Var min yndlingsduft way back then. Husker godt den selvsikre, høyreiste dama som skrittet feiende flott ut i vide bukser foran skyskraperne i Charlie-reklamen. Visste ikke at denne parfymen var kommet tilbake. Er spent på om den vil matche mitt voksne jeg...

Glamourbibliotekaren sa...

Alt godt: Krympa den og mista fasongen også?

Bekkasin: Ikke i dag i allefall :)

Glamourlektoren: Jeg tror egentlig aldri den har vært borte. Jeg fikk en da jeg var ti, på åttitallet, og mener jeg har sett den her og der hele tiden etterpå. Kanskje mest i utlandet.

Anonym sa...

cubus/vita har charlie :-)

Alt godt sa...

Ja, den gjorde nok det. Eller kanskje var det nokre kilo som kom på? Eg veit ikkje.

Anonym sa...

"She's very Charlie..." Flørtende til en mann, med smil i stemmen: "You're very Charlie!"

Anonym sa...

Åh! Perfekte skoene! Noen som vet om man kan få tak i dem i Oslo?

Populære innlegg