fredag, februar 27, 2009

Glamorøs fredag

Mornin' to ya!

Endelig helg, og til tross for at det er jobbehelg, føles det som ordentlig helg! Det skal leses, trenes, det er førpremiere på en film jeg ikke har spesielt høye forventninger til, og det er bursdagsselskap for bestevenninne.

Parfymen er Givenchy L'interdit, smykkene er Tiffany's, håret er uregjerlig, musklene ømme etter åpenbart for lite stretching i går, og Jo Stafford crooner mykt i øret.

Ha en fin dag, kjære lesere!

56 kommentarer:

Karin sa...

God morgen, her består dagen av halv hjemmekontordag før rolig utdrikningslag står for døren. Istedenfor mye mas blir det koselig hyttetur til Geilo med skitur, kanefart, god mat og sikkert masse sprudlevann.

Også er det så deilig å sitte i pysjen og se ut på lyse, fine Oslo ;)

Anonym sa...

Vær hilset!

For min del er dagen i dag ikke særlig bra, et grusomt migreneanfall som ikke vil slippe taket preger dagen. Har i alle fall knødd meg på jobb for å få ordnet et par viktige saker, tipper det ikke går mange timene før jeg er hjemme under dyna igjen...

Får håpe glamouren kommer i ettermiddag/kveld.

God helg!

Anonym sa...

God morgen!

Jeg tenkte meg om for jeg var sikker på at jeg hadde glemt noe, da jeg kom på glamorøs fredag.. merkelig nok hadde jeg tatt på smykker (ikke hverdagsvane) og et ekstra omtenksomt utplukket antrekk (mørke jeans, hvit langermet genser i deilig stoff, herrevest og høye hæler) God frokost hjemme med overnattende venninne utenbysfra og en herlig nymåket gate utenfor hvor man endelig kan finne parkeringsplasser igjen :D

God helg!

Anonym sa...

Ååå, Via Condotti...sukk.. Pariserinnen lengter plutselig etter Roma!

Snøglamour i Stiftstaden også, og jeg gleder meg til en helg bestående av løping, skiturer, svømming, sushi, ingefærte, Morgenbladet, Doktor Faustus og tre nye Liszt-cder:-)

Enn så lenge er juristantrekket på plass; sort, skinny bukse, hvit skjorte med sort, slapp sløyfe, Chanelstøvletter (perfekt med høye heler i løssnø!), perler, diamanter, Serge Lutens og Chanel både her og der. Tung arbeidsdag foran meg, men skiskoene venter:-D

God helg!

Anonym sa...

God morgen alle lesere!
Her startes dagen med (nyinnkjøpt) etnisk, paisleymønstret kjole på kroppen, varme støvletter og turkise dingel-dangler i ørene. Chanel no. 5 er også selvsagt bak øret...

Helgen braker løs ikveld med feiring av kjærestens bursdag, og foreldrebesøk fra over fjellet lør & søn :-)

God helg til alle dere!

Anonym sa...

Dagens glamour består blant anna av nyinnkjøpt parfyme: Feminité de Bois frå Shisheido. Mykje krydder først, kanel og nellik er i allfall med, men så litt frukt i form av eit hint av plomme, og ein deilig base av sandeltre, sedertre og vanilje. Luksus!

Antrekket er raud topp og stripete bluse over jeans og boots. Eg tok fram sykkelen i går, og det er deilig å kunne befri seg frå buss og bil igjen. I kveld skal vi på Oslo Spiseforretning med eit styre eg er i, ei årleg hending som alltid er koseleg, og fantastisk mat. Resten av helga blir prega av at tolvåringen min har fylt tretten, og vi skal ha familieselskap med tilreisande og det heile. God helg til alle, og god bedring til Glamouringeniøren!

Anonym sa...

God morgen!

Endelig helg! Trosser hodepine og gyver løs på ukens siste arbeidsdag med stor iver, vel vitende om at det om kun få timer er helg. Den møter jeg iført skinny jeans med høyt liv, hvit blondebluse og myk Marlene Birger-cardigan. Med røde lepper, yndlingsøredobber som var en gave fra en venninne en gang i tiden i ørene, Shalimar i nakken og forlovelsesring på fingeren føler jeg meg passe helgeglamorøs.

Helgen starter tidlig i dag da jeg skal kjøre fra Oslo til Elverum for å hjelpe til med de siste forberedelsene til gründervenninnens lanseringsfest i kveld. I morgen blir det hæla i taket tror jeg, kjæresten har besøk av bestekompis fra Paris, så det planlegges tur ut, og jeg er bevilget audiens i deres kompaniskap. Pga samme besøk skal vi på vikingmuseet og Fram-museet i løpet av helgen også, og kanskje rekker vi en tur på Munch-museet. Blir en busy, men bra helg 

Ønsker alle en riktig god helg!

Anonym sa...

Denne fredagen føles ikke særlig glamorøs med en heftig forkjølelse, opphovnet nese og øynene (grunnet forannevnte) og klær kun egnet for hjemmebruk. Men forsøker nyte varm drikke og skal se en film på DVD om litt. Er redd helga blir preget av forkjølelsen også.

S

Anonym sa...

Endelig fredag! Hvor blir det av dagene, egentlig...? Glamouren ivaretas av velduft fra Carolina Herrera, sminke fra MAC og ID og yndlingsulljakke fra Odd Molly. I helga skal jeg feire bursdag, vaske leilighet og gå på ski (!). Skal ikke se bort fra at jeg rekker en kinotur også. Ha en strålende helg - og husk nå er det snart mars og dermed nesten vår... :)

T sa...

God formiddag! Her vest er det forventningar til helg uten jobbing, men før det er det enno nokre timar til med bildearkivering og katalogisering. Dagens kvardagsglamour blir lunsj med venner på kafè, og dagens duft er lånt: Allure Homme Edition Blanche, som visar seg med sitt sitruspreg å verkeleg passe til vårkjensla som kom i dag.

Kathrine sa...

Etter noen harde arbeidsdager tar jeg meg sånn noenlunde fri i formiddag, og drikker kakako for å feire. Jobb i ettermiddag, satser på fredagsstemning på jobb med god Baker Hansen-kaffe, ny compilation på anlegget og gode kolleger. Og, jeg er HELT enig med Juristen: Ja til høye hæler i snø! Totalt undervurdert, virkelig god gripeevne. Og så føler man at man tar hevn på vinteren. (tidvis krampe i leggmusklene, men da blir beina smekre til sommeren).

Jenny B sa...

Jag är litet trött efter en sen bioföreställning igår, så idag blir det skönt med en hemmakväll. Fast först ett stärkande pass Body Balance! Imorgon blir det mer bio och teater på kvällen, och en del träning däremellan. Ha en fin fredag och en trevlig helg, allesammans!

Anonym sa...

Her er det doktordisputas på gang, med tilhørende festligheter utover kvelden. Jeg stiller i sort, og sper på med arvesmykker og røde sko etter hvert.

Helgen innebærer kakebakst, turer i skog og mark + ny fantastisk Monteverdi-cd kjøpt i Paris i forrige uke.

Bildet av Audrey minner meg om at jeg er i Roma om knappe 7 uker (!)

God helg til alle!

Anonym sa...

Denne glamorøse fredagen startet med å stå opp grytidlig for å male sommerfugl-ansikt på henrykt 4-åring som har karneval i barnehagen i dag. Dagens antrekk er fremdeles morgenkåpe (!), før jeg straks setter kursen mot biblioteket for å gjøre research på brevromaner. I kveld blir det en flaske Amarone og god ost før nok et karneval/barnebursdag i morgen. Har lånt "The Commitments" til i morgen kveld (Hmmm, av og til får jeg denne underlig trangen til å slippe alt jeg har i hendene og starte et omreisende soulband...), og søndag blir det skitur og kaffeselskap på Svartlamoen. God helg!

Sigrid

Anonym sa...

Hei og hopp!

Eg har lest heime på føremiddagen og no er det snart forelesing. Har laga meg velsmakande påske/vinter-smoothie (gå gjerne til blogg for oppskrift) og seinare i dag er det lang joggetur i finveret. I kveld er det vinkveld med gode venninner og resten av helga går med til jobbing, trening og lesing.

Ynskjer alle ei kjempe fin helg!

Fornuftig forsker sa...

Det har vært mye forskerglamour denne uken - det innenbærer pent antrekk og offentlig opptreden, så det er enkel glamour idag - blå ullgenser, grå ullbukser, blått skjerf og øredobber med turkiser, og litt ekstra blågrønn øyenskygge fordi det er fredag. L'artisans Premier Figuier bak øret, den er ganske ny og brukes nesten hver dag nå i begynnelsen. Merkelig nok har jeg begynt med høye hæler på jobben i det siste, har det med glamourfølelsen å gjøre, tro?

Anonym sa...

de er så fine disse fredagene :) min arbeidsdag blir kort, jeg skal fly til barndomshjemmet for en rolig familiær helg. yr. no kan fortelle om plussgrader og sol, jeg gleder meg til bare veier!

nytt knallblått skjørt utgjør glamouren idag, samt at "penjakken" (er det bare jeg som fortsatt har det..?) er på :)

en riktig god helg til alle! (og når den er over er det mars, og da er det jo vår!)

Anonym sa...

God dag alle glamorøse! Ikke mye ytre glamour på Koristen idag, men perlering og perleøredobber er på plass, og jeg dufter av roser :-)

Foran meg ligger en helg som kan bli veldig masete eller veldig hyggelig, jeg krysser fingre for siste alternativ. Forhåpentligvis rekker jeg å høre ferdig "Engelens spill" på lydbok. Gode bøker og lydbøker er ekte glamour. God helg!

Sofia sa...

Min glamour består i att jag ska ut och uppdatera garderoben inför våren. Hittade ett par mycket användbara och väldigt fina klackskor tidigare i veckan, så nu ska jag slå mig lös på de fina basplaggen jag har gått och sneglat på.

Anonym sa...

God fredag alle!
Her er det pugge til eksamen som gjelder, så da blir glamouren enda viktigere syns jeg. sol og bare fortau = høye hæler, ellers casual dongeri og ullgenser. og siden det er vårlig idag blir det Le De bak øret. Og litt bling her og der. Lurer forøvrig på om det går en Michael Jackson vind over landet-jeg hører mye på ham for tiden, og flere cafeer/butikker jeg har vært i de siste ukene spiller MJ. God helg alle sammen !

Elisabeth sa...

En særs uglamorøs fredag så langt, men mørkebrun silkegenser, arvesmykke og nygammel (gjenfunnet) Ralph Lauren-parfyme ("Safari", har ligget i en skuff hos mamma i årevis) burde hjelpe på.

Garden of Eden-te og planer om venninnekaffe på Pascal i ettermiddag vil få meg i godt humør til kveldens planlagte husvask og lesning av Christa Wolfs DDR-roman "Der Geteilte Himmel". God helg!

Marsvinet sa...

Solskinn i Bergen og gravid-glamour med ny svart omslagsjakke som dekker magen perfekt. Røde glassperler i halsen og oppsatt hår, snart blir det spasertur til byen med koselig lunsj.

Anonym sa...

Endelig, min første glamorøs fredag-kommentar! Ikke fordi denne dagen er særlig glamorøs for min del- foreløpig. Sitter med voksende mage, stuptrøtt etter 16 timers nattevakt og gleder meg til noen timers søvn. Senere blir det en liten bytur, det er fordelen med å ha fri etter nattevakt, man kan gjøre ærend og rusle i byen på en vanlig fredag! Det skal handles bursdagsgave til min kjære søster (har sett meg ut noen nyyydelige øredobber) og jeg trenger nye klær med god plass i. Tror det blir lunch/middag på yndlingscafèen også:)

Anonym sa...

Å, deilig med siste fredag i vintermånedene! Jeg er av de som aller først slår opp på Aftenpostens værsider for å se hvor mye lengre og lysere dagene blir. Og nå går det virkelig mot vår!
Ikke at man nødvendigvis kan se det av dagens antrekk, etter forrige ukes forkjølelse som fortsatt ikke er helt ute av kroppen går det i ull, tykke, varme vintersko og stort ullsjal. Ettermiddagen skal tilbringes på café med lillebror, deretter til innkjøp av tulipaner og sushi, og helgen med å lade opp, lese aviser, planlegge Italia-tur som går av stabelen om 3 små uker og forhåpentligvis nyte noen solstråler. Deilig!

God helg, alle sammen!

Anonym sa...

Oi, er det fredag alt? Det kom litt brått på, men er like hyggelig likevel. Hodet var litt tungt da jeg våknet grunnet en litt for sen kveld med gode venner i går. Det ble bedre straks jeg oppdaget at det var sol ute. I tillegg var det tørr asfalt på fortauet så der var vårfølelsen på plass. Håper den varer.

I dag er jeg helsort, med langt gullkjede. Eneste farge ellers er svakt rosa kinn og ny lakk på neglene. De fikk et par strøk med grårosa i går. Siden vårfølelsen dukket opp tok jeg sjansen på nye vårsko som har ropt etter å bli brukt i flere uker. Snakk om tabbe. Jeg burde absolutt visst bedre. De er superglatte og jeg har hatt flere nestenulykker allerede. Om ikke annet har jeg hatt muligheten til å gi andre litt latter en fredag formiddag.

I helgen skal jeg treffe venner jeg ikke har sett på veldig lenge, og det gleder jeg meg til.

God helg!

Anonym sa...

God helg til alle her! Foreløpig tilbringes dagen på jobb. I kveld går ferden til Fredrikstad, middag og kino med svigerinne. Endelig skal jeg få sett Slumdog Millionaire:)Resten av helgen består av en liten tur til Sverige for å bunkre opp med Ramlösa "burkar" (en hverdags glamour jeg unner meg':) og søndag blir det testing av nye alpinski, julegave fra min kjære.

Anonym sa...

Her er det casual-glamor som gjelder i dag. Kjolen er på, det planla jeg allerede i går kveld, men den er ganske laidback (men i en fantastisk kornblå farge) og flagrete med fint trykk foran, og sort langermet genser under og sorte tights til. Nyvasket bølgete hår som enste "tilbehør" foreløpig, en lang dag med nesen i bøkene venter for Studenten. Heldigvis kan jeg ta pauser og lufte meg i det strålende været, det hjelper mange hakk på humøret :)

Fredagskvelden blir hjemmekveld med mannen som har lovet å lage nyydelig middag til en stresset student. Helgen tilbringes med mannen, trening, avslapning og litt pusling rundt i leiligheten. God bedring til de som er syke, og god helg til alle sammen!

Glamourbibliotekaren sa...

Karin: Ja, det er fint nå! Nesten sol når man går på jobb!

Glamouringeniør: Uff, god bedring!

Frøkna: interessant, det underbevisste husket glamorøs fredag selv om du trodde du hadde glemt det! :)

Juristen: Aha, hvilke Liszt-innspillinger har du kjøpt?

Glamournerden: Ny kjole gjør en fin fredag!

Alt godt: Feminite du Bois har vel faktisk blitt en Serge Lutens-parfyme igjen! Morsomt :) Men Shiseidoflasken er jo fremdeles å få tak i.

Grace: Kulturelt og bra! :)

S: God bedring! :)

Slikejenter: Ja hurra, tenk at våren er her!!

Glamourbibliotekaren sa...

Tigeranda: Pass på så ikkje tigeranda mi brekker eit hjuuuul! :) Mm, jeg liker også å bruke manneparfymer i blant.

Kathrine: Kakao og fri, luksus!

JennyB: BB blir nok en bra start på helgen. Enjoy!

LaurenB: Ooh, heldiggris!

Sigrid: Svartlamon, vi satt på svartlamoooon, og vinka te tågan som for forbiii-ye-iiii.. :)

Joggerinna: Takk i lige måde! :)

Fornuftig forsker: Det har det helt sikkert! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Lene: Ja, de er fine! :) Og nå fikk du meg til å lengte hjem!

Koristen: En roseduftende fredag skal man ikke kimse av!

Sofia: Mm, herlig!

Kjersti: Lykke til med pugging!

Sjokoladepiken: åå, Safari! En av mine langtids-ønskeliste-parfymer.

Marsvinet: Høres koselig ut!

Kathrine L: Velkommen med din rapport! :) Ha en fin dag!

Oslopiken: Sola skinner jo som bare det, ha det herlig! :)

Sally Cinnamon: Litt slapstick-humor på morgenkvisten lyser opp dagen for alle andre! :-D

MillaCamilla: Slumdog er fin altså.

Studenten: Ååh, kornblått, tenkte på den fargen senest i går. Den er fin. Tror jeg må ha kornblomster på balkongen i år :)

Anonym sa...

God formiddag, alle sammen! Glamoroes fredag tilbringes paa biblioteket, men holder nivaaet oppe ved hjelp av ny Chanel "Euphoria" lebestift , godlukt fra samme hus og nyvasket haar. Kobinert med svarte jeans, hoeye ankelstoevletter og victoriansk-aktig overdel foeler man seg riktig saa flott.

Helgen bringer kaffedater med gamle venninder, Svanesjoeen paa Royal Opera House og fortsettelse paa prosjektet "hvordan faa jobb som avgangsstudent i finans". Og rengjoering av hybel!

God helg, alle sammen

Anonym sa...

God formiddag!
Snart er det mars. Årets verste måned. Ikke ordentlig vår og ikke ordentlig vinter. Og kjempelaaaang. Bare en transportstrekning mot bedre tider som det tar en hel evighet å komme igjennom.
Det var dagens lille depp. Solen skinner, snøen er vekk. Snart blir det vår - etter mars, altså!
Glamourstatus: frokost med selskap av en søt liten villkanin i hagen utenfor kjøkkenvinduet mens resten av familien sov, nyvasket hår, grønn Earl Grey i koppen, deilige jeans og myk, sjokoladebrun topp fra Day, Chanel i nakken og diamanter i ørene. I morgen 40-årsfest i Drøbak, det blir sikkert gøy.
En ekstra takk til glamourbibliotekaren som har gjort meg oppmerksom på bl.a. Kay Starr og Blossom Dearie. Jeg lytter og nyter.
God helg alle sammen!

Anonym sa...

Ja deilig med fredag; Glamouren idag er først og fremst ny sminke, så det var en fest på badet imorges med ny fargepalett; med rosa, sølv og bruntoner på øyelokkene og matchende dusrosa lebestift; deilig med nye farger, og falt helt for denne myke duse, lett glamorøse miksen. Parfymen jeg er forelsket i for tiden er Kalvin Cleins Secret Obsession som er på i så store doser som mulig. hehe.

Helgen venter med full avstressing; det har vært litt mye i det siste og vi reiser derfor bort langt ute i skogen ved et stort vann, slår av mobilen, får sunn mat og spa og trening Har pakket bagen med treningstøy, badetøy og bøker; Skogens ro venter, og jeg ønsker alle en god helg.

Micha sa...

Hei :-)
Sola skinner, og det i seg selv er ganske glamorøst synes jeg!
Nyvasket hår i dag, som for en gangs skyld ligger slik jeg vil. Hurra :-)
Dagen tilbringes på jobb-kurs, men på vei hjem skal jeg innom et parfymeri for litt "snusing" (bare se, ikke kjøpe). En bukett friske blomster skal også innhandles.
Friske blomster på kjøkkenbordet gjør hverdagene vakrere! :-)

Anonym sa...

En riktig god fredag til alle!

Dagens glamourgrad er ikke lav - Pradas signaturparfyme, svart blondetopp i bodymodell med høy halls og lange armer fra The Salvation Army i Chelsea, NY, stroppeløs tulipanmodellkjole fra Lindex og gullfarget toradig langt perlekjede i plast. Og de små dødsskalleøredobbene i sølv, samt en mørk lilla stoffblomst i håret. Her blomstrer glamouren på kontoret!

Anonym sa...

I dag laver snøen ned (igjen) i Trondheim. Bortsett fra at jeg skal følge datteren min på en orkesterøving i helgen (hun skal være med på en framføring av Shostakovichs Gadfly. spennende musikk!), så blir dette en jobbehelg. Glamourfølelsen er her likevel pga puddersnø, kanskje glimt av sol, bra utvalg av god te på kontoret, og omgitt av deilig duft av parfyme. Tenkte først på Feminite du Bois i morgen, men så ble det en beslektet en, H & M fra Comme des Garcons, som er deilig tørr (pepper) og varm (tre, røkelse, +++). Fint når noe relativt billig kan ha så høy kvalitet!

God helg!

Anonym sa...

Hurra for fredag! Det er vår i luften! På vei til lesesalen registrerte jeg fuglesang og dryppende takrenner, og i anledningen solfylt fredag kjører jeg på med store solbriller, knallrød jakke og blomstrete silkeskjerf i halsen. Helgens planer består av familieanliggender med ny niese og foreldre på besøk, litt jobbing, pikehjemsfest med herlige piker (vin og sang) og tur + middag med gode venner. Feeling groovy!

Anonym sa...

Litt casual glam her i dag. Svarte dressbukser og lys blå t-skjorte med morsom print. En (litt for stor) dose roseparfyme i nakken og enkle sølvdingser i ørene. Undrer meg stadig over hvor Juristen bor hen og hvordan hun klarer seg gjennom Trondheim på høye hæler uansett vær, men antakelig har hun mer trening enn meg.

Helga vil bestå av trening (ikke på høye hæler), bursdagsfeiring for venninne og forhåpentligvis en av oscarfilmene på kino. Ellers øve på Poulencs Gloria og lese gode bøker. Note to self: Kjøpe tulipaner i morgen.

Hurra for mars og våren!
God helg til alle de glamorøse!

Anonym sa...

God glamorøsfredag!
Kjører litt sekretærstil i dag, med pencilskirt kjøpt på loppis for 10 år siden (del av en drakt) i gråmelert tweed, grå t-skjorte under hvit genser under hvit kashmircardigan. Brune støvletter og et rødrutete tørkle knyttet tett inntil halsen for litt farge.
(Det triste med skjørtet er at da jeg kjøpte det, hang det på hoftene, mens nå er det så vidt jeg får kneppet det i livet. Jaja. Man er ikke 22 lenger.)
Helgen går med til jobb, jobb og jobb. :/

Anonym sa...

For en herlig dag! Solen skinner på tredje dagen her i Bergen, og studenten har vintererie om nøyaktig 86 minutter. Snakk om luksus! Dagen tilbringes i nye, babyblå bukser, svart topp, Abercrombie-parfyme og kåpe. Kanskje jeg rekker å kjøpe med litt fersk te på veien hjem?

Anonym sa...

God glamorøs fredag!
Avspaserer i dag, derfor så seint ute - men du verden så deilig! Min glamorøse fredag og helg startet egentlig igår, med Sound of Music på 70 mm-filmfestivalen på Cinemateket, og vi følger opp med Lawrence of Arabia ikveld. Imorgen er det utdrikningslag for ei venninne, og søndag har jeg enda ikke planlagt :)
Foreløpig er jeg bare i en myk sort kosebukse, med sort singlet over. Ingen pynt, men det kommer :)

Ha en nydelig helg!

Oda sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Oda sa...

Min glamorøse fredag starta med å sove seg gjennom snøveret i Trondheim, vakne opp til vintersol, gjere yoga og kle på seg. Antrekket er inspirert av "dagens kjole" frå i går og parfyma er cherry blossom frå L`occitane.

paula sa...

God ettermiddag!
Herlig fredagsfølelse i dag, med utslått hår, kjole, arvesmykker og yndlingsparfymen Lolita (som jeg syns lukter rart på de fleste andre, er det bare meg som er sånn?).

Bursdagsfest for en god kompis i kveld og utsikter om skiturer i marka i helga.

God helg =)

elisabeth sa...

Blå himmel, vaskehjelp-dag, rosa tulipaner og lykkelige småtroll etter en time på åpen gård og en time med mamma på shopping (eh...) - samt endelig ferdigoppussa gang, og pizza og øl hos venninne i kveld. Det er vel glamorøst nok!!? :)

Anonym sa...

God ettermiddag! For min del startet dagen tidlig, kom meg på sats klokken halv syv, selvom jeg har fri. Kanskje et litt merkelig valg, men deilig var det! Deretter frisørbesøk, skokjøp og en runde i det deilige vårværet i nydelige Bergen! Sol og blå himmel. Herlig! Nå venter vinterferie, får håpe været holder seg!
God helg alle sammen!

Ragnhild sa...

Den glamorøse fredagen min startar no! JUHU! Eg skal trena, reisa heim til dekka middagsbord og sy ferdig ein søt, liten kjole som eg lagar av eit herleg gammalt 70-tals-dynetrekk. Helga byr på middagsbesøk og barnedåp og masse strikking. Dersom sola skin, blir det kaaaanskje ein liten skitur. God helg!

Anonym sa...

Hjemmeeksamen overstått (tre grufulle døgn!) sol ut og sol inne. Det er glamorøs fredag, det! I morra blir det glamorøs lørdag, med middag hos venner, kos&gøy&moro :-)

God helg, alle sammen!

Anonym sa...

Jeg trosser snøen som laver ned over Trondheim med å iføre meg hvit,tynn bluse med blonder. Trenger litt vårlige vibber nå. Ingen andre smykker enn gifteringen, rødt kasjmirskjerf rundt halsen.Ellers er det Shalimardag. Helgen står i jobbingen og oppussingens tegn, og så skal jeg øve litt...vi skal framføre "Porgy& Bess" om knappe to uker, og har omtrent like lang varsel...det kan bli spennende!Ellers tror jeg det blir muffins. Fant noen søte rosa muffinsformer med hvite prikker på Åhlens. Jeg tenker bjørnebær og hvit sjokolade. Eller blåbær. God helg!

Anonym sa...

Lav glamourfaktor her foreløpig, men tar seg opp snart når jeg skal i bursdag og treffe gode, gamle barndomsvenninner jeg ikke har sett på x antall år. Ut og spise libanesisk, målet er å unngå å danse magedans i løpet av kvelden.. ;)

God helg til alle!

Anonym sa...

Phuuuu... Denne dama har hatt en veldig intens og travel fredag, men NAA er det helg. Stort sett:) Glamouren besto tidligere av hele sulamitten - naa bestaar den av hjemmepedikyr, ny haandkrem og fremhenting av vaar/sommerklaer i loepet av helga, for naa er det for varmt til flere av yndlingsvinterplaggene mine. Og hjerteforma sjokoladebiter med mandelkrokan blandet i - salg hos min favoritt-sjokoladebutikk i dag. Hurra! Det kan man like paa en fredag.

God helg, alle sammen!

Anonym sa...

Glemte foresten å skrive at jeg liker det nye bakgrunnsbildet med blomst og toppbildet. Minner om vår, antar at det var poenget? :)

Glamourbibliotekaren sa...

Londonsfararen: Oooh, svanesjøen, så fint!

Glamouroversetteren: Verste måned, seriously?! Mars er jo vidunderlig! :) Du får kose deg med Kay og Blossom!

Glamouradvokaten: Skogens ro hørtes deilig ut..

Micha: Helt klart, og særlig er det fint med blomster når det er helg!

Barefoot girl: Blomster og dødskaller, herlig! :)

Sol: Sjostakovitsj og Comme des Garcons, to store favoritter hos meg i allefall!

Audrey S: Det er definitivt vår i luften :) Gratulerer med niese!

Anne: Casual glam er tingen! :)

Kaisa: Høres ut som et kjent problem :)

Fioljenta: Heldiggris som har vinterferie!!

HildeSofie: Åjaa, 70mm-festivalen! Jeg så Sound of Music der for noen år siden; det kiler i magen i begynnelsen når man flyr over fjellene og ned i dalen!

Oda: Morsomt at du ble inspirert! :)

Petronella: Jeg synes Lolita er fin i allefall!

Elisabeth: Absolutt! Vaskehjelp drømmer jeg om i blant.

Bergenseren: Det høres praktfullt ut! Kudos for å trene så tidlig på en fridag! :)

RagnhildA: Dynetrekk-kjole... send bilde når du er ferdig! :)

Hagenpåhytta: Grattis! :)

Koldfru: Porgy - Cool! Spiller du rollen som Sportin' Life? :)

Glamourfarmasøyten: haha, hvordan gikk det, ble det magedans?

Alter Ego: Oi, sommerklær allerede?! Høres fint ut, dog litt kaldt - i allefall her i Oslo :)

Kaisa: You betcha! :-D

Anonym sa...

Nehei, det har jeg ikke samvittighet til....til tross for den kuuuule sangen hans. Håper han som SKAL spille han har en passende sleipas-stemme. :) Jeg er den ydmyke i koret,langt der bak.

Ragnhild sa...

Dynetrekk-kjolen er ferdig! Juhu! :-D Bilete ligg på bloggen min.

Anonym sa...

Nei heldigvis slapp jeg å danse, kun passiv tilskuer ;) Det var mange nok andre som følte seg kallet..

Populære innlegg