tirsdag, februar 03, 2009

Glamourspørsmål fra leser: Nettbutikker


Kjære Glamourbibliotekar,

Av helsemessige grunner kan jeg ikke lenger vandre i butikker for å få meg klær. Så langt har jeg tæret på reservene og fått min mann til å handle det mest nødvendige, men det er ikke en permanent løsning. Jeg håper derfor du har tips om noen gode nettbutikker som selger kvalitetstøy. Med det mener jeg at de fører klær i naturstoffer (i allefall noen klær med naturstoffer). Ikke nødvendigvis fancy merker, men fine ting så jeg kan føle meg velkledd selvom jeg bor i sofaen. Både norske og utenlandske er av interesse. Håper du kan hjelpe meg, og tusen takk for at du holder sånn en hyggelig blogg :)


mvh Anne :)


Hei! La Redoutes katalog er jo større enn telefonkatalogen, så der kan det kanskje være noe? Ellers tror jeg vi får spørre leserne denne gangen, for jeg har så liten erfaring med å kjøpe klær over nett (med unntak av H&M og den slags, men jeg antar at du ikke sikter til dem i dette tilfellet). Jeg legger heller ut et fint bilde av Audrey med en staselig hatt!

Er det noen som har gode forslag til kvalitetsklær på nett, og aller helst erfaring på området? Kjør debatt!

mvh Glamourbibliotekaren

18 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har handlet fra shopbop og asos, begge deler har vært helt problemfritt. Ellers finnes jo selvsagt net-a-porter og my-wardrobe, som kan sende fra England (og det er jo praktisk hvis man bor nære grensen og kan hente klærne på postkontoret i Strømstad). Jeg har også handlet litt cashmere fra mypashmina. Ellers så kan man jo søke på nett etter de merkene man har brukt mye av og vet at stil/snitt/størrelse passer en, og se om man kan finne nettbutikker som fører disse.

Anonym sa...

Jeg elsker boden.co.uk
De er også flinke til å bruke naturfibre; ull, bomull, litt silke. Sommerkjoler og sommerskjørt er f.eks gjerne fôret med bomull, istedenfor klamme synteter.

Anonym sa...

Peppershop i Bergen, td Filippa K, Acne, Martin Margiela, Cheap Monday. Ellers er eg samd med at La Redoute er eit bra tips, her er det både silke og kasjmir

Anonym sa...

Jeg kan anbefale American Apparel sin nettbutikk - americanapparel.com - for alt i bomull. Grei kvalitet, bra design, lave priser og super nettbutikk. Man må bare komme over forvirringen over at de brukre EU-flagget som symbol for hele Europa. Jeg trodde dermed først ikke at de shippet til Norge, men det gjør de.

Anonym sa...

Det ble vel feil adresse i min kommentar, skulle være: americanapparelstore.com - kan du fikse det når du modererer kommentarene?

Synnøve sa...

Hei! Jeg er veldig glad i http://www.moodsshop.dk/
Ikke så mye klær her, men man trenger jo ting til hjemmet og velvære og sånn også ;)

Anne på Moseplassen sa...

Jøss, så masse bra tips allerede da! Tusen takk, jeg har aldri handlet klær over nett, så jeg kjenner jo ikke til de mest vanlige nettbutikkee engang. Det har aldri vært aktuelt ettersom jeg liker å ta på klærne og prøve de på, nå som det ikke er mulig så gleder jeg meg til nye shoppingerfaringer.

Sitter og går igjennom tipsene deres nå :D

Delirium~ sa...

Man skal ikke kimse av H&M sin nettbutikk heller. De fører en god del basisplass i bomull og ull, og har jo nå også startet med i alle fall en del plagg i økologisk bomull som kanskje kan være av interesse når man ønsker noe mykt og stilig til å være hjemme med (mens man drømmer om være-utendørs-helse).

Anonym sa...

www.Chickdowntown.com
www.shopbop.com
www.revolveclothing.com

Anonym sa...

http://www.ladiesroom.no/

Her er mange flott moteklær i god kvalitet. Jeg har vært kjempeforøyd.

Mvh
Tinn

Anonym sa...

H&M på nett er fine å ha de, jeg foretrekker postordre framforoverfylte stativer og trange prøverom.

Mammadamen sa...

Hei, jeg anbefaler:
http://www.musthaves.dk/
Der har de fin dansk design, både smykker og klær.

(Jeg anbefaler forresten den danske dramaserien Forestillinger av Per Fly, i samme slengen. Jeg har tidligere sett den på svensk tv. Nå sender NRK den på torsdager. Fantastisk bra!)

Anonym sa...

http://tarafashion.ro/english/products/56469/

Har ikke kjøpt noe, bare tittet :-)

Anonym sa...

Hva med www.lysthuset-helen.no

Hun selger egenlaga og andre norske merker som Fin, Rett og slett og Mette Møller (MM har også egen nettbutikk, www.mettemoller.no). Det er også salg med jevne mellomrom, og du får klærne i postkassa etter kort tid! Hvis du er usikker på størrelser og slikt, kan du spørre per epost før du bestiller. God sørvis, med andre ord. Lykke til!

Ragna sa...

Jeg foreslår Gudrun Sjöden: http://www.gudrunsjoden.com/butikhy/default.asp?sidvarde=no

Har aldri handlet derfra selv men de har katalog og bruker mye naturmaterialer. Og fine farger :-)

Anonym sa...

Snertne franske klaer (men vaer obs paa storrelser): www.apc.fr

Anonym sa...

Gudrun Sjödén har kläder i naturmaterial och vackra färger och mönster. Det kan bli väl mycket av det goda i bland men kvalitet är det verkligen i material.
Lycka till!

Anonym sa...

Nelly.no har et stort utvalg i merker.

Populære innlegg