mandag, april 06, 2009

Living Etc


Én av grunnene til at jeg har lest Living Etc hver måned i snart elleve år, ser dere eksempel på her. Personlige og fine interiører med mange bøker og fin belysning og aller mest steder man virkelig kan tenke seg å bo. Jeg ville nok valgt et annet bilde på veggen, kanskje andre gardiner, men se bøkene! Lyset! Blomstene! Meget inspirerende. Jeg vil sporenstreks stupe ned i den senga og lese i timesvis.

5 kommentarer:

Henrikka sa...

Så fint! I påska skal soverommet i heimen fräsches litt opp, så dette bildet var inspirerende. Ny belysning, en plante, litt flytting på et par møbler... hmmm, burde bli fint!

Ragnhild sa...

Så fint! Eg likte veldig godt lampa/lyset og blomane. Blomar på soverommet er ein god idé, det har eg faktisk ikkje prøvd enno. Men du, kva for eit Living Etc. er det du kjøper? Det finst fleire ulike, eg trur i alle fall har eg sett både ei britisk og ei amerikansk utgåve på Narvesen ... eller?

Guri sa...

Enig med deg. Living ETC er fantastisk. Og ikke minst har bladet fantastiske nettsider med galleri, som gjør det lett å bla gjennom massevis av inspirerende bilder i et nydelig kategorisert system. Veldig nyttig når man pusser opp.

Glamourbibliotekaren sa...

Britiske Living Etc - tror det andre med lignende tittel egentlig er noe helt annet :)

Suzanne sa...

Living Etc har jeg blitt skikkelig hekta på etter at jeg flytta til Aberdeen (hadde aldri råd til å kjøpe utenlandske blader på Narvesen som student - i hvertfall ikke hver måned). :-)

Populære innlegg