tirsdag, mai 05, 2009

Chanel No. 5


er den her! Den fine nye reklamefilmen for Chanel No.5. Audrey Tautou må være en av de vakreste kvinnene på denne jord. Og hun reklamerer for en av de fineste parfymene. På et gammeldags tog til et eksotisk sted. Akkompagnert av Billie Holiday. Dette kan ikke gå galt.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig laget, fine omgivelser, yndige Audrey, stemningsfull musikk. Moah! Ble litt satt ut av det digitale kameraet inni der men reklamefilmen skal vel være fra anno 2009 ( i motsetning til filmen)
Amateurmamma

Cecilie sa...

Å, fantastisk!

koldfru sa...

Nydelig. Jeg ble så til de grader påvirket at gjett hva som ble dagens parfyme. ;)

Elise sa...

nydelig. Fikk lyst til å reise til Istanbul med det samme.

Stina sa...

Ah, nydelig! Audrey er vakker og fargene og musikken like så. Denne sniker seg helt klart inn på lista over favorittparfymereklamer. Kanskje bare overgått av Sofia Coppolas Miss Dior Cheri-reklame.

Glamourbibliotekaren sa...

Amateurmamma: Ja, og hadde hun ikke hatt det, hadde hun jo ikke sett hvem som var på båten før etter bildene ble fremkalt.. ETTER Istanbul-reisen! Haha.

Cecilie: mmmm...

Koldfru: Haha, I don't blame you!

Elise: Ja, og småløpe etter toget..

Stina Ballerina: Ja, Coppolas film er søt, men Miss Dior Cherie er jo ikke akkurat en classy parfyme - så det blir liksom to forskjellige genrer :)

Glamourlektoren sa...

Vakre farver og stemninger! Men analytikeren i meg går deretter straks i gang med en retorisk analyse av den subtile, forførende kombinasjonen av tekst, lyd og bilde..

Kirsti sa...

...jeg ble dramaqueen av dette. ...roter i håndvesken etter returbilletten. Realitetsgps-en viser at jeg fremdeles er hjemme og ikke har reist noe sted in real life. Jeg løper til biblioteket for å finne plaster på såret; http://ask.bibsys.no/ask/action/show?pid=050148478&kid=biblio

Sterk te innkjøpt i Istanbul er mitt følge til filmen i kveld.

Takk for inspirasjonen. ...jeg har ikke brukt parfyme på lenge, men nå lurer jeg jaggu meg på om jeg skal prøve igjen...

Hilde i nord sa...

Takk for at du finner og deler slike juveler som denne filmen! Har nå sett absolutt alt som lå på lenken inkl. behind the scenes etc. Audrey er absolutt en av verdens vakreste - den andre er Penelope Cruz, spør du meg ...

Bente sa...

Med fare for å virke litt sur, så synes jeg ikke den var så bra! Audrey er veldig, veldig pen, men det var ett uttrykk og litt kjedelig for min smak. Pent laget, men glattpolert og forutsigbart...

Britt Åse sa...

Åååå!

Populære innlegg