lørdag, mai 16, 2009

Dag 6


Litt sen rapport herfra, har vært i farta hele dagen. Min ting i dag er det fine smykket som mine søte nevøer laget til meg i julegave! Må brukes oftere, helt klart!


8 kommentarer:

Kaisa sa...

Reprise fra i går, med grønn blomst i håret. Dagens "ut av skapet"-ting er en t-skjorte som ikke kan sies å være spesielt glamorøs eller pen, men jeg synes den er kul: Hello Kitty i Stormtrooperuniform (med rød sløyfe), og så står det Hello Rebel Scum under.

Linda K sa...

åh, såna där har jag ett gäng hemma också! sonen har skaparglädje på dagis :D

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: Haha, den er jo litt uvanlig i allefall! Morsomt.

Linda K: De er så fine!! Må anvendes ofte! :)

koldfru sa...

Her ble det en råååsa kjole i dag,og den har litt artig skjæring som gjør at skjørtet ser ut som roseblader. Tok på meg syrinparfyme til Yves også, det føltes som det var DAGS. :)

Nina Refsnes sa...

Takk for en sympatisk ukeutfordring, kjære glamourbibliotekar. En liten ting som er kjempefint men som ofte står og støver ned i hjertene våre er å si takk. Så i dag: Takk.

Fornuftig forsker sa...

Den lille sorte fikk luftet seg idag, med turkis skjerf og turkiser i hals og ører! Det er sjelden kost her.

Alt godt sa...

Dette kom så seint, og dagen i dag har vore fylt av henting og bringing, kjøp av kvite knestrømper og alt det der, at eg får ta mi utfordring i morgon. Då feirar vi det eine og det andre, og eg har teke fram ein prøve på den norske parfymen Laila. Frisk, floral og passande på ein dag då ein feirar. Eg skriv meir om den her: http://altgodt.wordpress.com/2009/05/17/dagens-duft/

God 17. mai til alle!

Glamourbibliotekaren sa...

Nina - bare hyggelig! Morsomt at du har deltatt! :)

Populære innlegg