søndag, mai 10, 2009

Mannen som visste for mye (1956)

Regnværsdag? Sett på NRK2 kl. 16.05 - da viser de Hitchcock-klassikeren "Mannen som visste for mye". Drap, kidnapping, skumle blikk, ulidelig spenning knyttet til et skudd i en konsertsal som skal skje akkurat når cymbalene smeller. Og Hitchcock er naturligvis med selv et eller annet sted i filmen, muligens bare med ryggen til. Og Doris synger og synger, og "Que sera, sera" vant Oscar - noe vi har snakket om tidligere her. 

6 kommentarer:

Fair sa...

Jeg synes som regel det er helt greit å ikke ha tv, men akkurat nå (eller rettere sagt, kl. 16:05 i dag) skulle jeg gjerne hatt en...
Takk for tips! Tror jeg kanskje skal invitere meg selv til ei venninne så jeg får sett den. :)

koldfru sa...

Takk for tipset,utenfor henger skyene blygrå, så tenker det blir Hitchcock og te i stedet for heftig utmarsj. :)

Kirsti sa...

Takk for påminning. Her blåser det -heldigvis med et snev av lunhet i kasta- men akkurat så surt at det er veldig deilig med en god stol til kroppen og varm te i koppen. Vente, blinke fram til filmen. Søndag, blæst, bok og film... ...jeg skulle til å si... ...om litt er kaffen klar;-)

Ønsker den Glamorøse -for ikke å si de glamorøse- god søndag.

Mari sa...

Eg er i alle fall ikkje glamorøs i dag, eg prøver so hardt eg kan å ikkje sjå tv, spele tv-spel eller vere på internettet og ikkje lesa til eksamen. Men nett denne filmen såg eg med godt samvet. Det var veldig flott. Og no skal eg lesa litt. No SKAL eg, faktisk.

Glamourbibliotekaren sa...

Bra, jenter! :) En filmklassiker er aldri bortkastet.

Anonym sa...

Ja dette er en skikkelig klassiker for min del :D har den på dvd <3 skikkelig ordentlig tv-titting spør du meg

Populære innlegg