onsdag, mai 27, 2009

Square Louvois

Denne parken ligger rett over gata for Bibliothèque nationale de France i rue de Richelieu. Jeg tipper bibliotekarene sitter her og spiser lunsj hver dag, eller kanskje leser en bok. Boklesing i parker og på små torg er et vanlig syn i Paris. Selv satt vi her i en halvtimes tid og hørte på fuglesangen. Glamourgemalen sovnet på en benk. C'est la vie! 

8 kommentarer:

lene sa...

det virker som du tar livet med ro og setter pris på alle de små små ting. jeg setter stor pris på de "lukte på blomstene" og "sitte i parken" og "sitte på balkongen"-innleggene dine og ønsker gjerne flere tips/påminnelser for hvordan roe ned og ikke hekte seg på stresset som er overalt! hilsen ei med skuldrene på linje med ørene om dagen..

Anja sa...

Å det er så trivelig å lese bloggen din. Og så er den så stilisert. Jeg har jammen meg begynt å blogge litt jeg også, men det tar jo tid å komme inn i oppsettet, og HTML er ikke så lett. Men i alle fall - takk for inspirasjon.

Anonym sa...

Det er en glede å begynne dagen med Galmourbibliotekarens betraktninger over stort og smått i livet :-)'

Tusen takk!

Elin sa...

Der så det virkelig koselig ut! Hvis jeg er i Paris igjen en gang skal også jeg sitte i en park og lese bok!

Glamourbibliotekaren sa...

Lene: Jeg merker at jeg gir litt beng jo eldre jeg blir, ting er ikke så farlig lenger, går jeg glipp av en film på kino er det ingen krise - den kommer jo på tv innen et par år uansett :D Og når man vandrer rundt i en storby og ikke har shopping som hovedaktivitet, er det utrolig hvor mye tid man har til å bare slappe av! Det kommer nok flere latskaps-poster, bare heng med! :)

Anja: Så hyggelig, takk for fine ord!

Anonym: Det er meg en ære! :)

Elin: Gjør for all del det. Det står stoler og benker overalt i parkene.

Elisabeth sa...

For noen herlige blogginnlegg om Paris!! Jeg lurer forresten veldig på hvordan du lager den hvite kanten rundt bildene dine? Det er så fint!

Glamourbibliotekaren sa...

Elisabeth: Det kan man sikkert gjøre i ethvert fotoredigeringsprogram - jeg bruker akkurat i dette tilfellet Pages fra iWorks-pakka for Mac, hvilket forøvrig ikke er spesielt laget for bilderedigering.. men for å lage brosjyrer, innbydelser, menyer osv.

lene sa...

jeg henger med! det er alltid like deilig å gå inn her :)

Populære innlegg