mandag, juni 22, 2009

Aus der Reihe


HAH! Sykkelpoliti på Venice Beach, bare gå og legg dere. Derrick er tilbake på NRK i sommer! Første episode i kveld kl. 23.30. 


Now this is what I call detektimen.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Wunderschön! "Herr Derrick, ich habe meine Mutter geschossen." Må se!

fru Storlien sa...

Takket være Derrick er tysk og nynorsk uløselig knyttet sammen!

elisabeth sa...

Haha! Jeg hadde et crush på Harry Klein da jeg var 10 år. *blush*

Ingrid Riddervold sa...

Takk for tipset! Gleder meg til å høre kjenningsmelodien igjen! :-D

Flugo sa...

Nei, folkens! Vet dere hva! Enkelte storheter skal man få ligge i fred som søte minner. Tar man dem fram igjen, mister de all glansen, og slik er det med Derrick. Stor på 70-tallet, ja, men ingen fryd for vår tid.

Ups, tråkka jeg i salaten nå?

Bergljot sa...

Det var virkelig fantastisk å se Derrick igjen!! Jeg hadde tilfeldigvis besøk av en kusine som er oppvokst i tyskland med tysk far akkurat i går kveld, og da fant vi ut at Derrick var visst kanskje større i Norge enn han var i Tyskland.. :) Veldig nostalgisk å se. Interessant filming og sær musikk.. ren nytelse! :) Dette var vel 1.sesong. - vet du hvilket årstall det ble sendt første gang?

sisseloonie sa...

Så bra, takk for at du tipset om dette! Husker at vi måtte skrive referat på tysk av Derrickepisoder på videregående!Gleder meg til å se Derrick uten å tenke på an, auf, wider, gegen ohne, um.... (eller noe sånt)

Ova. sa...

Åja, jeg ble så jublende glad da jeg så at derrick skulle komme tilbake!
Var ihuga Derrick-fan på den tiden da serien gikk for noen år tilbake.
Kommer nok til å sitte "pal" nå også for å se på. Horst Tappert hadde faktisk en hytte på Hamarøy tror jeg. Han var en stor norgesvenn.:o)

Glamourbibliotekaren sa...

Ahh, var det ikke herlig å se det igjen??!? Måten å filme på, castingen av creepy skuespillere, lyssettingen, musikken... riktig uhyggelig på ekte Derrick-vis! Tidløst.

Populære innlegg