tirsdag, juni 09, 2009

Barnelærdom for min generasjon - hvor mange klarer du?


Hvor mange av artistene i "USA for Africa" kan du skrive ned på kort tid? (Jeg klarte 35 av 38 på under to minutter, men da var det bråstopp. De tre jeg ikke fant, kan jeg skrive opp senere)
Og etterpå kan dere jo se videoen fra det herrens år 1985, ååå, som jeg spilte ihjel kassetten min!


16 kommentarer:

Kjersti sa...

Jeg kom til 28 og da var det bråstopp. :-)

koldfru sa...

Og jeg kom bare til 24. Men herlighet,jeg får fortsatt gåsehud av denne sangen,så sentimental er jeg . Husker søskenbarngjenget laget "cover" av den og tvangsframførte for slekta. Jeg var Cyndi Lauper :). "Covra" "Sammen for livet" også, og da fikk jeg æren av å være Halvdan Sivertsen. Those were the days.

Alter Ego sa...

Jeg kom ikke til 20 engang! Men pytt pytt :)

Anonym sa...

Åh, for et flott gjensyn og gjenhør :-)

Anonym sa...

Haha, 18 her. De eneste jeg var litt flau over å ikke klare var Quincy Jones og Smokey Robinson. Morsom utfordring:-)
Koldfru, du er ikke alene om den gåsehuden...blir aldri lei den sangen!

Alt godt sa...

eg falt av rundt 21, nokre ganske obskure. Men gøy! Det der var mi russetid, eg ser for meg heile russestyret stå på scena på ein eller annan fest og vri den der utav oss...

Elin sa...

Noe helt annet - vet du hvor i Oslo og Stockholm man kan få kjøpt te fra Kusmi?

koldfru sa...

Jeg vet at de ihvertfall har te fra både Revolution og Kusmi hos Sverre Sætre på Frogner.Samt en mengde fristende bakverk og konfekt...

Anonym sa...

Uuu!

Anonym sa...

Kusmi-te har de hos Sverre Sætre som Koldfru nevner - ligger i Briskebyveien (trikkestopp Riddervolds plass), og på Mocca kaffebar som er naboen til Sverre Sætre i samme gate:-) Jeg vet at også Java kaffebar på St.Hanshaugen har (i Ullevålsveien), og at naboen deres, butikken Gutta på Haugen også har Kusmi-te. Det er sikkert blitt flere etterhvert også i Oslo, uten at jeg vet hvor. :-)

Glamourgrammatikeren sa...

Åh så morsomt å se og høre dette igjen!

Anonym sa...

Jeg klarte bare 16 jeg! Sukk! Jeg hadde nok klart flere på den engelske versjonen.

Anonym sa...

Trenger hjelp!!
Så i dag artisten i et "kjent" norskt band for noen år tilbake, men kommer IKKE på navnet og holder på å gruble meg i hjel!!
Stikkord: er en duo, han ene spiller piano og han andre har store briller, muligens røde. I musikkvideoen opptrer småjenter som danser ballett med han med de røde brillene, men han andre spiller piano. Hva heter bandet??

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Kings of Convenience, "I'd rather dance with you". Et band som går igjen i Glamourbibliotekarens spillelister :)

og forøvrig, til dere som lurte - de jeg ikke klarte å gjenkjenne på We Are The World-bildet, var Jeffrey Osborne, som jeg egentlig godt vet hvordan ser ut. Og Lindsey Buckingham fra Fleetwood Mac, han kunne jeg ikke navngi. Og den tredje jeg ikke så var Waylon Jennings - men han var visst ikke på bildet! Så hvordan skulle man klare å se han..

Anonym sa...

Tusen takk kjære glamourbibliotekaren :) Nå ble jeg skikkelig glad, har holdt på å irritere vettet av min samboer det sise døgnet etter vi så artisten sittende ved et koselig plastikkbord i solsteken på nordnes i går. Jeg har desperat prøvd å finne svaret på gruppen gjennom ekstrem masing, miming av musikkvideo + lettere falsk synging!! Til ingen nytte, takk for hjelp!!
Du må ha en fantastisk glamorøs fredag videre, her skal det feires at freden endelig har senket seg i heimen :) Nå skal en kopp myntete med lavendel nytes til tonenen av "I'd rather dance with you" :D

Anonym sa...

Navnene forsøker jeg ikke på en gang. Men, -jeg hadde glemt denne her, jeg - så nå var det tårer og gåsehud og hele pakka. Takk :-D

Populære innlegg