tirsdag, juni 30, 2009

Nu er tiden inne


Fra og med i morgen blir NRK Klassisk bare å finne på DAB. Nok en grunn til å kjøpe ny radio for dere som ikke har gjort det ennå! Dere vil vel ikke miste muligheten til å høre vakker klassisk musikk døgnet rundt? Dessuten finnes det andre fine kanaler på DAB som man ikke får på FM-nettet, nemlig NRK Gull og NRK Jazz - sistnevnte akkompagnerte meg i går da jeg lagde salat på kjøkkenet i kveldssola. Duke Ellington! Slikt blir man lykkelig av.

Vi har to DAB-radioer - en på kjøkkenet og en på stua, og jeg var inne på tanken å kjøpe en ny i Stockholm for et par uker siden i butikken der de selger Roberts' fine retroradioer - men de fineste er "bare" FM-radioer. (DAB-radioene er enten glossy svart eller blomstrete, og det har jeg ikke så lyst på.)
NRK Klassisk har vært min vekkerklokke helt siden de startet opp. Det skal de fortsette å være! Å våkne til Mozart er hundre ganger bedre enn alt annet! Skal man kanskje kjøpe en digital klokkeradio...

7 kommentarer:

Sommertid sa...

Radio er fint da...jeg hører en del på den...også hører jeg på spotify...
Og det blir som sagt en hel del musikk i heimen...i nesten alle sjangre..
Go fornøyelse og go sommer :)

Glamourlektoren sa...

Dab-radio må det bli! Innrømmer at jeg er en sinke på området, som hittil bare har lyttet på yndlingskanalene på pc-en. Når nå Klassisk bare blir å finne på nett også, er saken klar. Men her jeg ligger og pleier sommerforkjølelsen nå, er fuglesangen utenfor bedre enn alt annet. Den kan kombineres med lesning av Thomas Manns Trolldomsfjellet (Trollfjellet heter den i min loppemarkedsutgave fra 1957).

instance sa...

Kanskje jeg tar feil, men er ikke dette DAB-radioer alle sammen? :)

http://www.robertsradio.co.uk/Products/DAB_radios/Revival_DAB/index.htm

Smilla sa...

Godt du slår et slag for radioen frøken! Selv om jeg må si at det er nokså fint å våkne til Reiseradioen også... ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Sommertid: Takk i lige måde!

Glamourlektor: God bedring!

Instance: Jo, men her i landet (og i Sverige) er de foreløpig ikke å få tak i, dessverre.. bortsett fra et par modeller som jeg nevnte og som jeg ikke vil ha :D Man får vel reise til London snart.

Glamourlektoren sa...

Ja, blomstrete DAB-radio blir liksom litt for "too much" ;)Takk for god bedring-hilsen!

Mette sa...

En gang DAB-radio - alltid DAB-radio!

Populære innlegg