torsdag, juli 02, 2009

Enda en deilig sommerkveld

I denne varmen orker man jo nesten ikke å spise kake og søtsaker selv når man trommer sammen et bittelite bursdagsselskap i hagen. Jordbær derimot! Og frukt! I masser!
Ok, én kake ble det. For dere nyfrelste rømmekakeentusiaster: Dagens eksperiment var å ta oppi litt kokosmasse! Meget bra resultat. 
Men aller helst: Vann, vann, vann. Med mynteblader. Og myntebladisbiter. 

Og blåbær-tyttebær-rips-bjørnebær-bringebær-isbiter og enda flere mynteblader. (alt dere ser er forøvrig secondhand)

11 kommentarer:

Nanne sa...

Dette er bare så fint! Bildene dine er alltid så inspirerende - jeg fikk lyst til å dra hjem, finne fram arvegodset og dekke på i hagen med mormors gamle håndbroderte duk!

Glamourbibliotekaren sa...

Der sier du noe - dukene er jo slett ikke secondhand, når jeg tenker meg om! To hvite laken fra IKEA, kjøpt for ti år siden for 35 kroner stykket :D Velbrukte som duker! Jeg burde kanskje oppgradere med noe litt raffere.

Glamourlektoren sa...

Neida, sengetøy er toppen som haveduker! Selv bruker jeg gamle dynetrekk. De ligger så stødig og fint, har koselige mønstre og man kan bruke dem på begge sider før de må i vaskemaskinen. Flekkene går ikke nødvendigvis igjennom. Herlige, sommerlige bilder, Glamourbibliotekar :)

Randi E sa...

Nå fikk jeg lyst på jordbær:D

Kari Anne Marstein sa...

Grattis med dagen på etterskudd. Jeg har lagt deg til på favorittblogglista mi!
http://kariannemarstein.blogspot.com

Lauren B sa...

Jeg slutter meg til i rekken av rømmekakeentusiaster! Bakte den til St. Hans, og den overgikk alle forventninger :D

student&mamma27 sa...

Gratulerer med gårsdagen!;) så koselig du steller istand da! da gjenstår det for meg å prøve rømmekaka- passer bra i anledning mors bursdag neste uke.

Malin sa...

De muggene var utrolig fine! Siden du har to, finner jeg det mer sannsynlig at de produsert av Hadeland, Magnor, noe sånt? Hadde vært fint å vite! (eller er det plast...?)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk og hei og hyggelig at kaken slår an, og Malin: Det er nok Hadeland. Den grå tilhørte farmor, den grønne kjøpte jeg på et marked i fjor sommer.

Levendel sa...

Jordbær har virkelig stått på menyen her også, eller heartberries, som jeg ynder å kalle dem :)

Benedicte sa...

Så genialt! det må jeg prøve... mynteblader finner jeg i mammas kjøkkenhage :)

Populære innlegg