lørdag, juli 18, 2009

Finn stilen: Juli

Innholdet i denne collagen er vel beskrivende på mange måter - ikke minst tidspunktet den kommer på. Over to uker forsinket. Hvorfor? Fordi i juli er man sløv. Og det kan man fint være i en hengekøye, med limonade ved sin side, Kurt Vonnegut-bok i hendene og brasiliansk loungemusikk på iPoden. Iført f.eks. en hvit singlet fra Old Navy og en rutete shorts fra American Eagle Outfitters. En frisk limonade-dusjsåpe fra Philosophy er kjekk å ha når man blir for varm, og en dråpe av sitrus-nittitallsnostalgikeren cK one bak øret passer både kvinner og menn - det gjør forøvrig hele denne collagen. Unisex-stilen er comfy om sommeren! Enjoy. 

4 kommentarer:

Glamourlektoren sa...

Herlig sommercollage! Jeg pakker til en liten Vestlandstur, og i følge yr.no blir det mye regn de nærmeste dagene. Så slike antrekk får nok vente til senere! Men hva gjør vel det når man skal besøke gode gamle studievenner og drikke vin og "snakke om de samme gamle ting" :)Skal dessuten ta en avstikker til Rosendal og Odda på vei hjem - det siste en litterær pilegrimsferd. Må jo se Frode Gryttens "murboligen" og det nedlagte smelteverket!

Mammadamen sa...

Delikat kollasj! Her står NRK Jazz på hele dagen! Så avslappende og deilig:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlektoren: Ah, litterære pilgrimsferder er de beste!

mammadamen: Ja, det går mye i den kanalen her også!

koristen sa...

Sommerlig! Ville dessverre ikke terngt noe av dette i Sandefjord i helgen, og den medbragte badedrakten ble liggende i bagen, sukk...

Populære innlegg