fredag, juli 24, 2009

Glamorøs fredag


Det er fredag i dag vel?! Det ser ut til å bli litt bedre vær - ergo er deler av planen å sitte ute og lese og vifte med tærne i friluft, med en stor kanne isvann ved min side. Med mynteblader i. Og sitronskiver. Dagens duft blir sannsynligvis Noa Perle fra Cacharel, en hyggelig gjenoppdagelse. Og ettersom jeg ikke har vært på kino siden Oscarsesongen med dens femten filmer på tre uker, tror jeg det er på tide å innta mørket i salen - det blir nok Harry Potter i aften.

Glamoureffekt nr 1 er forøvrig good hair day for tredje dag på rad etter nok et vellykket frisørbesøk på tirsdag, som inneholdt lavendelfotbad, grønn te, hodebunnsmassasje og økologiske hårprodukter. Følelsen sitter i ennå! Og det minner meg om at kveldsfotbad på balkong og terrasse er en hyggelig ting å gjøre om sommeren.

Ha en fin dag alle sammen!

30 kommentarer:

Christine sa...

Dagens beste glamourfaktor er at jeg er ute av senga etter en kraftig forkjølelse (ikke svineinfluensa heldigvis). En rød og sår nese er forsøkt skjult av øyenskygge og friske røde kinn. Det funker sånn halvveis. Uansett, det er helg og det er sol. Helgen skal fylles med balkongterapi med bøker, vin og hygge med min kjære. Målet er å bli helt frisk og rask til sommeren kommer for fullt neste uke.

Riktig god helg, og takk for en nydelig blogg.

Jenny B sa...

Hurra, hoppas att ert fina väder fortsätter österut till oss, för här i Stockholm är det grått och regnigt! Jag har jeans, en söt rosa topp, starkt ifylld eyeliner, rosa ögonskugga, ljust rosa läppstift och Lolita Lempicka. Ikväll skall jag först träna magmusklerna och sedan ta det lugnt hemma. I helgen hoppas jag också på sol!

Randi E sa...

Prøver å ha en glamorøs fredag på jobben, men ikke lett når jeg sitter og er småkvalm og slapp. Men har ihvertfall pyntet meg med blå femtitallskjole, ferskenfarget cardigan og perler i ørene. Etter jobb skal jeg ut på landet og være der helt til mandag. God helg:)

Anonym sa...

Den ytre glamouren er dempet (eh, fraværende) og arbeidsdagen blir laaang, men det er siste arbeidsdag før ferien så go'følelsen er absolutt til stede. Har dessuten en god hårdag, helt uten egeninnsats, sovesveisen fovandlet seg til myke bølgende lokker da jeg dro hårbørsten gjennom håret på vei ut døra. Skulle ønske håret mitt oppførte seg sånn hver dag!

God helg til dere alle!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag - den er deilig og glamorøst solfylt !

Startet dagen med å rulle ut av senga altfor tidlig og altfor trøtt, for å trene litt pilates før jeg hoppet i dusjen, og jammen gjorde det godt for kropp og sjel en tidlig fredag morgen!

Stoppet hos bakeren på vei til kontoret, og kjøpte med meg et nydelig nystekt brød, og nå sitter jeg på kontoret, mett etter god frokost, med NRK på i bakgrunnen, grønn te i koppen og en passe mengde jobb som skal gjøres iløpet av dagen.

Antrekket er sommerlig i jeans-shorts og en møntret halterneck-topp. Rundt håndleddet sitter et rødt armbånd, og i ørene har jeg matchende "knapper". Bak øret er det Ode a l'amour, og tåneglene er røde :)

Og ikveld - ikveld kommer kjæresten min, hurra! Hele to lange uker er det siden sist vi så hverandre, så nå er det virkelig på tide! Det er glamour nok for meg hele helgen, det :)

Ha en riktig fin helg alle sammen!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag - den er deilig og glamorøst solfylt !

Startet dagen med å rulle ut av senga altfor tidlig og altfor trøtt, for å trene litt pilates før jeg hoppet i dusjen, og jammen gjorde det godt for kropp og sjel en tidlig fredag morgen!

Stoppet hos bakeren på vei til kontoret, og kjøpte med meg et nydelig nystekt brød, og nå sitter jeg på kontoret, mett etter god frokost, med NRK på i bakgrunnen, grønn te i koppen og en passe mengde jobb som skal gjøres iløpet av dagen.

Antrekket er sommerlig i jeans-shorts og en møntret halterneck-topp. Rundt håndleddet sitter et rødt armbånd, og i ørene har jeg matchende "knapper". Bak øret er det Ode a l'amour, og tåneglene er røde :)

Og ikveld - ikveld kommer kjæresten min, hurra! Hele to lange uker er det siden sist vi så hverandre, så nå er det virkelig på tide! Det er glamour nok for meg hele helgen, det :)

Ha en riktig fin helg alle sammen!

Epicureatricen sa...

Glamorøs fredag i korte trekk:
- Latte og croissant på cafe med min kjære i dag tidlig
- Morgentur i Botanisk Have (mitt yndligssted i Kbnh)
- Fin topp fra Zara, som jeg alt for sjeldent bruker
- Snart drar jeg på helgetur til gode venner i Norge

God helg!

diktan sa...

I alle dager! Hvilken frisoer er dette? Om jeg flytter tilbake til Oslo maa nok den adressen proeves ut.

lene sa...

ooops, skal det bli fint vær i helgen? det lover ikke bra for tomatplantene som ikke fikk vann før jeg dro idag tidlig..
jeg setter nemlig kursen vestover idag, mot gla'mat-festivalen i stavanger. jeg gleder meg!

fredagens ytre glamour er at jeg føler meg litt fransk, i stripete genser og oppbrettede chinos. alltid gøy å finne glemte skatter i eget skap!

ha ei fin helg alle sammen

Mari E sa...

Her er det en tilbakelent dag på mitt lyse kontor. Jeg er kledd i jeans fra Filippa K, hvit kortermet bluse og en liten sort jakke, samt farmors gamle perlering og halskjede, og på føttene månedens lille utskeielse - nye lysebrune ballerinasko fra Marc Jacobs. Nå venter en liten kopp nykvernet Brasil-kaffe og deretter fredagslunsj på Pascal!

Snåta sa...

Snåta har ennå ikke dusjet, men drukket sin kaffe. Snåtamannen derimot sitter nydusjet og vakker ved min side i Lee jeans og Mod T- shirt. Lillemann har på ullbody og strømpebukse, for det er surt og kaldt her vi er. God helg!

T sa...

Ein god dag, som blir glamorøs av at kjærasten har langhelg og kom heim ein dag tidligare enn han pleier. Helgevasken vart gjort i går, og arbeidsdagen har godt som ein leik. Helga skal brukast på gode vennar og bøker.

God helg til alle.

S sa...

Har siste feriedag i dag - mandag er det på`n igjen. Venter min kusine og hennes samboer på besøk til lunsj. Skal lage pai med diverse i og en enkel salat til, samt litt vann med lime og en kanne iste. Og været er bra her nord, så det kan hende vi kan sitte ute. Herlig!

Skal drikke litt mer kaffe først, og deretter dusje. Blir nok ikke så mye glamour annet enn den nyinnkjøpte Beat fra Burberry. :-)

peanut sa...

I dag begynner ferien! :D Hadde en liten 'smaksprøve' i form av en langhelg i Berlin, men nå skal det bli deilig å roe ordentlig ned på hytta til uken. Jeg har forresten også behov for en frisørtime, så tar gjerne imot tips.

Synnøve sa...

Hei! Jeg blir veldig nysgjerrig på hvilken frisør som tilbyr slikt? Jeg er inne i en anti-farge-hår-periode på grunn av svie i hodebunnen og trenger glamouralternativer!!
Ha en riktig fin glamorøs fredag :D

PS! Jeg glamourerer på jobb første dag etter ferie, med favoritt jeans og lys jakke med noter på, samt grønt marmorarmbånd (styggfin souvenir fra Roma). Deilig helg med kjæresten og oppussing av gang i vente.

Kaisa sa...

Ganske solfylt glamour i dag! "Ny" silkebluse kjøpt i bruktbutikk og langt hvitt linskjørt + sølvballerinas og litt sminke gjør at man føler seg sommerlig, selv om det evt skulle begynne å regne.

Plan for helgen: Harry Potter på Colosseum 1 i kveld med lillesøster. Helgen blir nok brukt til å slikke sol evt sy litt. Og så må vi til Tåsen Hagesenter for å få noen tips om hva vi skal gjøre med en jasminbusk som har fått litt lite vann. (Er det håp for den?)

Maria sa...

Tillbakalutad, småtrött hemmaglamour idag: Leggings och långkofta och rufsigt hår, men ett vackert vintagesmycke runt halsen och en droppe Andy Tauer Incense Extreme bakom örat.

Christine sa...

Akkurat nå føles denne fredagen ikke så veldig glamorøs...jeg er innom jobben midt i ferien for et par dager, og her skjer det fint lite...Heldigvis begynner ferien igjen kl 15.30 i dag og da gjenstår 2 uker!
Av det gode, litt glamorøse må nevnes at jeg har på meg mine nyinnkjøpte silkeharemsbukser(sydd av forskjellige silkeskjerf i alle farger og mønstre) og mitt fantastiske Lynggaard skinnarmbånd med "drops" (gave til meg selv i anledning ferdig master!) og at jeg har med meg nyrørt jordbærsyltetøy til å spise på ferskt brød til lunsj!

koristen sa...

Sol ute, sol inne, trallala... Idag blir det skrivebordsarbeid på meg, derfor kunne jeg slå til med litt mer glamorøst antrekk: Svart og hvitt skjørt over svarte tights, svart bluse, smykker av fin gammel årgang. Diskret sminke, deilig roseparfyme fra Body Shop som matcher rosene på emaljenålen ;-)

Helgen tjuvstartet med hyggelig utekveld med venner igår. Gleder meg til balkongliv i kveld, imorgen er det besøk i kolonihagen til venninne, deretter grundig bursdagsfeiring for annen venninne. Håper på strandliv søndag, men har ikke turdt å sjekke værmeldingen. God helg til alle :-)

Miss H sa...

Fredagsglamour hos meg er
-nyvaska, utslått hår og dalissime bak øyret og ei kul ny t-skjorte frå Diesel og stilige Cheap Monday jeans frå Fretex. Kvelden skal brukast til solbærplukking og resten av helga står i "bær-teikn" blåbær, bringebær og rips skal syltast og saftast

Elisabeth B sa...

Glamorøs fredag startet med 22 grader ute tidlig om morgenen og bare en lett sommerkjole som antrekk helt fra start! Koser meg med tre nyinnkjøpte bøker; en chicklit, en av Siri Hustvedt og en av Kiran Desai. Huset er stille fordi 'alle andre' er på stranda og jeg kan dermed kose meg max alene – for eksempel med en urtete fra Lofoten, ny grønn neglelakk på tærne, nordlandssendinga på radio og en liten smak på sjokoladekaka jeg bakte seeent i går kveld. I ettermiddag blir det litt jobbing, men heldigvis med relativt tidlig slutt.

God helg!

Fruen sa...

Her er det ikke mye glamourfeeling nei - jeg er også på en absolutt forlatt arbeidsplass for å jobbe. Og når jeg er ferdig her, skal jeg hjem til tomt hus:-(

Syns jo egentlig at en skal glamme opp hverdagen for sin egen del, men i dag føler jeg bare for å pampe meg sjøl (funker det der som et verb?:-) ) i kveld med kjapp gåtur, sunn mat, god musikk (denne bloggens "ipod", kanskje?) og levende lys mot gråværet.

Oppfølging til "Kva las du no": Jeg drar sporenstreks til biblioteket i dag, etter å ha lest omtrent 50 sider av "Jeg fatter ikke at hun får det til" MÅ jeg bare finne noe annet snarest. Blir jo helt stressa av å lese om den gærne dama! Nok stress i eget liv til at en ikke trenger påfyll fra andres, takk. Noen som har noe chick-lit å anbefale?

nuigurumi sa...

fruen: kan man anbefale noe lettfordøyelig som ikke faller inn under chicklit-headeren? jasper fforde har endelig beveget seg inn i engelsk pocket-hyllene hos bokhandlene og fortjener en sjanse, synes jeg.

ellers lite glamour i dag - sommerjobb i høyhus, men det hjelper jo lite når utsikten er regn og tåke. og alle glamoureffekter ligger pakket ned i kasser i påvente av flytting til det glamorøse utland i august. kommer sterkere tilbake, tror jeg vi sier:)

Nanne sa...

Mer casual enn glamorøs i dag - jeans, hvite/grå sneakers, hvit singlet og lys grå cardigan. Avslappet og behagelig:)

Planer for helga omfatter besøk av en venninne + en tante, så en flaske vin og litt hyggelig samvær og "cath-up" siden sist blir det nok.

Planer om joggetur i kveld, men får se - akkurat nå regner det ganske mye!

En riktig god helg til alle:)

Bipbap sa...

Jøss, er det fredag igjen .. Bedre vær også :) Tenkte jeg skulle rundt å se litt på sykkel. Målet er å sykle til jobb (ikke hver dag kanskje) Fikk prøver på noen herlige gamle klassikere fra Caron i dag. En eim av En Avion på den ene armen, og Or et Noir på den andre. Ellers blir det en skogtur med hundene i dag. God helg :)

Ova. sa...

Fin glamorøs fredag i dag til dere alle!
Antrekket i dag er mørk grå bukse, blårutete skjorte, dingel-dangel armbånd i sølv/sort og sølvøreringer med blad. To forskjellige creed prøver og bodyshop lipgloss.
Tok den ukentlige faste INR på laben, og kjøpte spritflaske og spritservietter for å forebygge svineinfluensaen. Lurt når man er på offentlige plasser og kaffeer, serviettboksen passer godt i handveska mi. Håper det kommer en vaksine snart!
Ikke bra når man er lungesyk:(
I morgen blir det selskap og bløtkakespising til modern. Blir 87 år. Ikke værst det!

God helg til alle sammen.

Sofia sa...

Glamouren har hittills bestått av en timmes avkopplande inspektion i bikuporna. Snart ska jag göra den där manikyren som jag skjutit upp en hel vecka.

Ragnhild sa...

No står eg med macen på kjøkkenbenken til mamma og pappa og skal laga rømmekaka du la ut oppskrifta til:-) Har gått på ein liten fjelltur i dag, så det blir dusjing medan kaka står i omnen, og deretter: kake-eting og te-drikking med føtene høgt. Det blir dagens glamoureffekt:-)

Kirsti sa...

Strøken heim, vaser bugnende av egenplukkede haveroser, Inderøysodd og godt selskap til middag. Livet leker:)

Stashelg ønskes til alle!

Ingvild sa...

Hei, jeg bare lurte på hvilken frisør som har så herlige ting som lavendelfotbad og økologiske whatnots? Økofrisør?

Populære innlegg