onsdag, august 05, 2009

Eureka!


I går kom jeg over enda en SAS-koffert - helt maken til den røde jeg kjøpte i fjor vinter, bare i enda bedre stand! 35 spenn, relativt mye billigere enn den røde også. Jeg slo naturligvis til. 10 kommentarer:

Lotta sa...

Wow! For et scoop! Hvor fant du denne da? Takker for en flott blogg, jeg titter innom flere ganger i uken. Ha en fortsatt fin sommer, du inspirerende Glamourbibliotekar!

Jenny B sa...

Men så fin! Vilket fynd, och riktigt användbar. Bra köp!

glamouringeniøren sa...

Oi oi oi! For et kupp! Gratulerer :)

Glamourbibliotekaren sa...

Lotta: Brukthandel på Lillehammer! Hyggelig at du liker bloggen :)

JennyB & Glamouringeniøren: Takk! Ja, et riktig kupp, nå har jeg en til hver hånd :) Den lille blå beautybagen i tilsvarende stil... kan jeg kanskje presse inn i den ene hånda den også :)

wine-fueled narcissism sa...

Jeg føyer meg inn i rekken- for et kupp! Sånt som gjør det verdt å tråle gjennom kasser med støvete artikler. :)

Fruen sa...

Kjempefin. Husker ikke om du la ut bilder av undersida på den røde, jeg er nysgjerrig på om det finnes små metall"plugger" som beskytter læret(?) mot regn/slaps/snø. Syns det ser ut som en veldig fin "helgetur-størrelse":-)

Glamourbibliotekaren sa...

Wine-fueled: Ja! Sist var den jo allerede spesialutplukket av en vintagebutikk-dame, og derfor noe dyrere.. men nå stod den og skinte blant skisko og OL-sekker og halvdølle ting. Min glamour-radar blinket kraftig!

Fruen: Den har fem metallknotter under, så den går ikke helt ned i bakken heldigvis. Den er perfekt til weekendturer! Jeg har brukt den røde på pensjonatferier og hytteturer og helger i Sverige osv. Perfekt når man bare har håndbagasje på flyturer også.

Fair sa...

Den var kjempefin! Et ordentlig kupp. :)

kariamelie sa...

Hei! Jeg TROR jeg har to slike kofferter i boden, En litt mindre og en litt større. De er ca himmelblå i fargen med belter og klips for å feste dem. Jeg bruker dem aldri og har ingen intensjon om å starte med det heller. Om du synes blått er stas og du vil ha flere så gi meg et hint :) En vakker dag jeg trenger mer plass i boden så havner de nok raskt i en container så om du vet om noen som kanskje faktisk har glede av dem...? De er forresten helt fine, noen har tatt godt vare på dem der de har stått for seg selv i boden i mange år.

Glamourbibliotekaren sa...

Oi! Send meg GJERNE bilde til glamourbibliotekaren@yahoo.com! :)

Populære innlegg