fredag, august 07, 2009

Glamorøs fredag

God morgen!
Tiden flyr, snart er det jobbing igjen, og hvordan klarer man egentlig å tilpasse seg hverdagen igjen etter noen ukers fri?! Like underlig hvert år.

Dagen byr på mange utfordringer av ulik art, men resultatet blir ordning&reda og det gleder et bibliotekarhjerte. En og annen pause i solveggen blir det nok. Jeg har forøvrig funnet en fin radiokanal på iTunes jeg gjerne vil tipse om - klikk dere inn på "Radio", velg "Classical", og deretter "All Baroque Music". Mitt soundtrack når jeg er for lat til å sette på en plate selv.

Ha en fin dag alle sammen!

26 kommentarer:

Anonym sa...

Ingenting er som å møte et nytt arbeidsår med orden i heimen!

Dagens glamour er å glede meg gjennom arbeidsdagen til felles bryllupskakebaking i kveldinga.

Londonfararen sa...

Dagens glamorøse innslag er uten tvil lang frokost med te og Morgenbladet, og å kunne nyte turen til jobb i deilig sol. Resten av dagen blir nemlig temmelig uglam med IKEA-besøk og sen telefonkonferanse.

Alt ikledd mørke favorittjeans, søt blå topp og lyse ballerinasko (er det flere enn meg som egentlig begynner å bli litt lei disse?) med nyvasket hår og en dæsj Gucci Flora. Sistnevnte var min eksamenspresang til meg selv i år - kan anbefales på det varmeste til de som liker dufter som Flowerbomb og Coco Mademoiselle.

Randi E sa...

I dag blir det en kjedelig fredag. Først 8 timer på jobb, så 8 timer i bil. Stakkars ryggen min. Blir derfor glamorøs lørdag isteden, for i morgen har jeg nemlig bursdag:)
Selv om jeg ikke føler meg så glamorøs i dag har jeg hvertfall perleøredobber og fendi palazzo parfyme. Hjelper litt. God helg.

Alt godt sa...

God morgen! Her i huset blir det casual glam, vi kom att frå Paris onsdag kveld etter to og ei halv veke i Frankrike, dei to første vekene med husbytte i Bretagne.

Vi har såvidt fått vaska alt tøyet, og jobbar med å rydde unna alt reiserotet. Antrekket er avklipte dongerishorts, kvit tunika med blondar over og paljettsandalar når eg skal ut å gå. Dagens duft er Fleurs de Citronnier, ei prøve (av fleire) frå Serge Lutens som eg fekk då eg kjøpte Fille en Arguiles i Palais Royal. Den er nydeleg! Grønn, frisk, elegant og perfekt på ein sommardag.

I morgon kjem gemalen og prinsen tilbake frå ein kort svigersferie på Finnskogen, og søndag reiser vi nordover til mi mor, som er i Målselv. Siste ferieveka blir der. God helg til alle, og bibliotekaren i sær!

Anonym sa...

Mye glamour allerede før jeg stod opp, i form av strålende sol og blå himmel :) Ellers - god frokost, deilig kaffe, avis og en ny kaffekopp med venninne på cafe før jobb. Og i anledning fredag er det kjole og fantastiske Hermès Un Jardin Apres la Mousson. Den lukter så godt at jeg stadig må sniffe litt på håndleddene mine :)

Mye moro i helga, og best er kanskje Antony på operataket søndag.

God helg alle!

Barnebibliotekaren sa...

På jobb i finværet ble det lyse dongeri capri og fremgravd fra innerst i skapet en lyseblå brodert bluse innkjøpt for mange år siden i Barcelona. Marc Jacobs Daisy bak ørene og hjertesmykke fra kjæresten rundt halsen. Klar for en rolig helg med mye kos.

glamouringeniøren sa...

Her er det også siste feriedager og planen er jaggu litt av det samme. Det må bli ordning i heimen!

Men det er bare kos, skal rydde og vaske litt, ta pause med å lufte hunden og kafétur i sola. Kanskje kjøpe en avis eller to på veien.

Etter en ferietur på fjellet er det glamour å ha vannklosett og nyvasket hår :) Selv om morgenstell i en liten nordsvensk jokk også har sin sjarm :)

Ha ei super helg alle sammen!

mette sa...

Godværet er tilbake, og jeg har på meg mønstret skjørt i rødt og hvitt og ballerinasko i sølv (nei, Londonfararen, er ikke lei slike sko, syns fortsatt de er veldig anvendelige)
Første arbeidsuke etter ferien er unnagjort, og helgen skal brukes til å være mest mulig utendørs.

God helg til alle!

Lauren B sa...

Ferien er over, det akademiske året tar til og deadlinene melder seg med fornyet styrke. I år har jeg imidlertid tatt noen grep for å få litt mer energi: Jeg har begynt å svømme annenhver morgen! Det er utrolig hvilken forskjell det gjør på kropp og sinn. Anbefales!

Helgen byr på kinobesøk, skogstur og Poirot på dvd. Og i dag skal jeg lage auberginelasagne.

God helg til alle!

Fornuftig forsker sa...

Tilbake etter ferien og veldig fornøyd med årets Sørlandssommer (ja, vi hadde flaks). Antrekket idag er uvanlig glamorøst, pene sandaler med pyntestein på, hvitt linskjørt med beige og svarte blomster, og svart topp. Dessuten tigerøyesteiner i ørene og Origins Ginger Essence bak øret. Helgen blir preget av den vanlige hageglamoren, avslapning og masse tid med familien. Det passer bra etter den første jobbuken, for neste helg blir veldig festlig.

Kaisa sa...

Akkurat nå er det mest glamorøst med lit sol! :)
Men jeg prøver å bidra litt med hvit skjortebluse over 50-tallsskjørt i lyseblått stoff med hvite prestekrager på og hvite ballerinas med pastellfargede prikker. Er heller ikke lei av ballerinas! Litt fancy sminke og roseparfyme.
Skal i bursdagsfeiringer både i kveld og på lørdag, og søndag blir nok brukt til litt avslapning.
God fredag videre!

TRF sa...

Innledet fredagen med en svømmetur før jeg tok fatt på arbeidsoppgavene. Her i Spania har jo sommerferien nettopp begynt for de fleste, selvom jeg må pent vente to uker til. Uansett, har halv jobbedag i dag og skal ut å spise lunsj på en god restaurant for å feire en 85-år ung dame :) Glamouren blir god mat og deilig cava og en dæsj Coco Mademoiselle bak øret. God helg!

Jenny B sa...

Dagen har börjat bra med sol och värme. Jag har sandaler, somriga kläder och rosa läppglans. Ikväll skall jag på ett skönt pass Body Balance, och sedan skall jag sätta mig på en parkbänk och börja läsa i en bok av Daniel Kehlmann. Hoppas den är bra! Det blir skönt med en lugn fredag, för resten av helgen blir intensiv med en massa kultur i sällskap av herrbekanta.

Trevlig helg!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Glamourfaktoren er svært lite tilsted i dag, her jeg står midt i flyttelasset mitt. Min kjære er på vei, og så skal vi hente flyttebil og lempe kasser esker og bager fulle av livet mitt :)

Ikveld, når alt er over, og vi offisielt er samboere, da er planen å sprette en frisk spansk cava, og smile bredt, før vi segner om av trøtthet, med ømme armmuskler og hodet fullt av spente tanker.

Resten av helgen går vel med til å rydde ut litt, og feire en 30-årsdag, og bare være glade!

Og best av alt: jeg har to uker ferie nå :)


God helg til alle!

fru winther sa...

Jeg er vel hjemme igjen etter to deilige uker i nord hos foreldrene mine. Har hatt ufattelig flaks med været og har gått midnattsolturer og badet nesten hver dag og lett steiner og skjell i fjæra. Middag i hagen er ren lykke :D. I dag kjører jeg comfy bukse og vid topp i silke/bomullsmiks, Karmaparfyme bak ørene og et smykke min venninne har laget rundt halsen. Eneste plan for helgen,rent bortsett fra å nyte hagen, er en blåbærtur- de er der ute,og de er MANGE, så kom dere ut i skauen,folkens! God helg, alle!

Mari sa...

Så deilig med solvegg:) Glamour hjemme med ettåringen, husmorpusling og kaffe mens han sover, og glamorøse planer for helga inkluderer både fest, glamourbesøk og konsert på operataket!

Kjersti sa...

Her vest er det varmt selv med litt regn i lufta. Dagen skal tilbringes hjemme med en spennende pensumbok med pauser på min blomstrende balkong. Dagens duft klarer jeg ikke å bestemme meg for enda, har noen nye innkjøp og mange testere etter Berlintur, så om det blir Penhaligon, Floris eller Amouage...glamourøst problem :-)Takk for barokkmusikktips! og riktig god helg til alle sammen.

Anonym sa...

Endelig en fridag med sol. Tok en rask sykkeltur ned i havnen der gårdsagens oppvask ventet i familens kjære gamle seilbåt. Etter en stund for meg selv på bryggen, gikk turen innom butikken for tannkremkjøp... For hva hjelper det vel med den nydelige parfymen Fidji (for meg et gledelig gjensyn fra 80-tallet)med upussede tenner?

Nå venter min søte datter og hennes nye samboer på kaien i nabobyen hvor vi skal spise blåskjell til lunch!

En perfekt fridag og start på helgen.

Ønsker alle en hyggelig helg.

Mvh
Astrid

Elisabeth B sa...

Her blir det ettermiddags- og kveldsjobbing i dag, men det er i grunnen helt greit. Glamouren er intakt frem til da, med nyvasket hår som desssuten fikk seg en kur på morgenkvisten mens jeg spiste frokost på verandaen! Ellers har jeg yndlingsjeansen på, og grønnlakkerte tær som matcher tunikaen. På jobb blir det sannsynligvis bare mascara som glammer opp, men so be it! Har mange planer for helga, inkludert jobbing, fjelltur og en tur til sentrum for å overvære en stor løpefestival og folkelivet som følger med.

God helg, alle sammen!

Katrine sa...

I dag er en bra dag; fikk hjem ungen min etter tre ukers sommerferie hos besteforeldre i England, i morgen gifter søsteren min seg på vakre Jeløy Radio, og jeg koser meg med å lage spilleliste til festen.

I går gikk jeg endelig til innkjøp av Mûre et Musc Extrême, så nyter jeg å gå og snuse på meg selv.

God helg, alle!

S sa...

Ikke så mye glamour her i dag, er hjemme med sår hals. Men det ser ikke ut til å utarte til noen influensa, slik jeg fryktet. Rydder litt og vasker fortsatt klær etter ferien. Og gleder meg sånn til det ekstra overskuddet er tilbake, så jeg kan få gjort alt det jeg har planlagt. Nå litt musikk fra glam.bib-ens utvalg til arbeidet.

Ha ei trivelig helg!

Britt Åse sa...

Det er strengt tatt lørdag, men pytt! I dag har glamorøst arbeidsantrekk vært bikini og Profumums Dulcis in fundo. Arbeidssted: min egen terrasse i sola. Jeg fikk gjort alt jeg hadde planlagt og mer til, og dessuten har jeg gjort meg ferdig med tannlegen for i år.
Helga blir lesing, båtliv/hagearbeid avhengig av været, og litt dugnad. Og så kjemper jeg meg gjennom Middnattsbarn av Rusdie.
Fortsatt god helg, alle sammen. Glambibl i særdeleshet :)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter, kjære lesere! :) God helg til dere alle sammen!

blur sa...

Dette høres sikkert forferdelig rart ut, men!: Dere trenger ikke tilfeldigvis noe små medarbeidere som elsker bøker?

Jeg flytter til Oslo nå, og har så inderlig lyst på en jobb enten i en bokhandel eller på et bibliotek! Jeg er selvfølgelig amatør og suger sikkert i mye av det dere driver med, men jeg er hyggelig, da. Helt sant.

Dette ble nesten en annonse.

Glamourbibliotekaren sa...

Maiken: Håper du finner en jobb! :) Og aller helst i bransjen på et vis! Lykke til! :) (Etter min mening burde vi ha minst tjue til der jeg jobber, men ledelsen er visst ikke enig.)

Anonym sa...

Da leter jeg uansett videre. Jeg elsker bloggen din forresten, selv om jeg sjeldent kommenterer. Varm skriving og små ting er det beste jeg vet!

Populære innlegg