søndag, august 09, 2009

Woody på veggen

Når det gjelder hva som får pryde mine vegger, er jeg nok litt kresen. Å henge opp noe bare for å henge opp noe, fordi man "må" ha noe på veggen, blir bakvendt for min del - da har jeg i teorien heller rene vegger med plass til noe som plutselig dukker opp og skriker etter å henge på min vegg, om det så skal ta år. Jeg ser ikke en naken vegg og tenker "Her burde det henge noen bilder", men jeg ser bilder jeg er glad i og tenker "åå, disse vil jeg henge opp et sted!"

Jeg har ingen Audrey Hepburn-portretter hengende her for øyeblikket, selv om mange tror det. Derimot har jeg lenge lett etter et fint bilde av Woody Allen. Og i sommer fant jeg det - hos LakeIllustration. Bingo. Ikke rett forfra, ikke profil, riktig ansiktsuttrykk, nydelig lyseblå farge. Nå leter jeg bare etter en bra ramme.




bilde:lakeillustration.co.uk

8 kommentarer:

Anna Lovinda sa...

Et tips: Gå til rammeverksted og få det innrammet. Der har de stort utvalg, og bildet blir tatt skikkelig vare på. Trenger overhode ikke koste mye, om en finner rett sted. Kunne tipset deg om steder i Trondheim, men det hjelper vel ikke? :-)
Innramming har alt å si, når en har funnet et godt bilde.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk Anna Lovinda, det er nok en god idé. :)

glamouringeniøren sa...

Som om jeg skulle ha sagt det selv :) Runder snart 4 år i leiligheta her, og ennå er alle vegger hvite... Ett lite kunstverk har fått æren av å stå på en kommode, som en liten "prøvelse" om det skal få komme opp på veggen. Hihi

Mange synes jeg er gal, jeg synes det må da vel være orden på ting!

Glamourbibliotekaren sa...

Det er jo hver sin smak såklart, men for meg handler det nok om en slags affeksjonsverdi i dette tilfellet også - jeg vil ha et forhold til det som henges opp, det skal ikke bare være dekor for dekorens skyld. Nå har jeg ryddet og funnet igjen en del som jeg gleder meg til å henge opp, så nå må det bare planlegges litt. Særlig kunstmaleriene.

Anonym sa...

Jeg er såå enig i henge-opp-bilder-på-vegg filosofien din!:-)

Her er det også bart på vegggene. Før har jeg hatt mye på veggene, men da gjennomtenkt - og fint, om jeg tør si det selv:-)

Hva man har på veggen bør også harmonere med hvordan og hvor mye det er møblert, synes jeg. Nå bor vi lite og koselig med en del møbler på lite plass, da er det null på veggene, for å bevare noe pusterom og ikke bombardere sansene med inntrykk.

Mammadamen sa...

Enig:) Og jeg prøver å tenke slik med andre ting også. Det er sa kjedelig å kjøpe noe jeg er halveis fornøyd med, og sa finner jeg senere det jeg egentlig ville ha, men har ikke da samvittighet til å kjøpe! Jeg har med tiden blitt flink til å vente;) god søndag! Og veldig fint bilde! Skulle gjerne hatt et slikt selv!

Glamourbibliotekaren sa...

Altså, veggene mine er absolutt ikke bare - det var bare for å sette det på spissen. Men det som henger der, er ikke tilfeldig - det var bare det jeg mente :)

Elisabeth sa...

Jeg har en gammel filmplakat med Woody i halvfigur og teksten "America's Most Unlikely Hero". Den er rammet inn og har fulgt med fra jobb til jobb og kontor til kontor i snart 15 år nå. Jeg fant den i et antikvariat da skilsmissenskandalen med han og Mia Farrow raste som verst, og kunne ikke motstå den.

Populære innlegg