fredag, oktober 02, 2009

Glamorøs fredag

God morgen! I går kveld trodde jeg det var fredag, i dag tidlig trodde jeg det var torsdag, man blir jo stadig overrasket på godt og vondt. Men det er fredag i dag, nå er jeg sikker! To glamoureffekter av ny sort setter stemningen for min del: En flunkende ny leppestift - og gamle gode Dewberry bodylotion fra Body Shop, nå relansert sammen med en hel del andre klassikere. Jippi! Leppestiften var et slags impulskjøp, hvis man kan kalle det det når man har lett i noen uker etter den riktige fargen. Men i går dukket den opp - og her kommer navn og nummer, så dere kan se den i butikken selv: Clarins Joli Rouge 717 "Plum". Herved anbefalt. (Om nyvasket hår helt uten kontrollmuligheter regnes som glamoureffekt, vet jeg ikke helt.)

En fin helg står foran meg, med besøk av gode venner, mye tid til lesing, og konsert i operaen på søndag med den tyske sopranen Anja Harteros som nylig ga ut en helt fabelaktig plate med romanser av Schubert, Schumann, Strauss og Brahms.

Ha en fin dag alle sammen! Kom med deres fredagsrapporter, det gjelder både nye og gamle "reportere"! Alle har lov til å fortelle om sin fredag her!




39 kommentarer:

Camilla Simone sa...

En sjelden glamorøs fredags rapport fra meg. Lillemor er syk, så vi har full hjemmedag og mitt glamorbidrag i hverdagen er min nye cardigan fra Zara i en nydelig lillafarge og en fin frisyre.

god helg. Litt misunnelig på deg som har god tid til å lese bøker.

Mari sa...

Morgentur gjennom skogen for å levere i barnehagen, traff en gammel venn som jeg ikke hadde sett på over 10 år, barn i samme barnehage. Forsinka sykkeltid til jobb, omslagsskjørt på halvtolv, håret til alle kanter - også lipgloss og kaffe på kontoret da:) Herlig!

barnebibliotekaren sa...

Wow, - først ute?!?
Antrekket er ikke det mest glamorøse,- travel dag på jobb med litt sjauing tilsier bukse, men likevel; sort linbukse med hvit trøye og grå cardigan, supplert med et sort skjerf når det blir litt for kjølig i biblioteklokalene. Perler i ørene, og etter Glamourbibliotekarens omtale; nyinnkjøpt Kenzo Eau de Fleur Magnolia bak ørene... lovely!
Helgen blir rolig og avslappet med fårikål med venner, kjærestetid og quiz med høyt prestasjonsnivå som ingredienser.
God helg!!!

Oslopiken sa...

Endelig ute av forkjølelseståka etter en febril uke - føles svært glamorøst! Det samme gjør den klare høstluften og vissheten om at det straks er helg (etter dårlig arbeidsinssats, i dag er første og siste arbeidsdag denne uken, men likevel!). Har funnet frem vinterkåpen (minusgrader klokka sju i hovedstaden) og støvletter, og føler meg høstfin. Nå kan den kalde årstiden bare komme!

God helg til alle!

Anonym sa...

Dette blir en fin og glamorøs helg. Fredag kveld skal jeg på fest ikledd en nyinnkjøpt "den lille sorte". Mens resten av helgen skal tilbringes på tur i skogen, der jeg skal nyte alle de vakre høstfargene.

Elisabeth B sa...

Dette har virkelig vært en glamorøs fredag så langt! Jeg sto nemlig opp en time tidligere enn normalt, bare for å ha god tid til å kose meg på morgenkvisten, og det var vidunderlig godt... Verdien av frokost med ferskt hjemmebakt brød kan knapt overvurderes! Og som Glamourbibliotekaren har jeg dratt nytte av en gammel Body Shop-klassiker: Peach dusjsåpe! Nå, derimot, dufter jeg av India Hix Island Living fra Crabtree&Evelyn. Hjemmekontorarbeidsdag gjør at jeg har venta litt med sminke til senere i dag - men sort trang bukse, sort tunika med påtrykt mønster og rød strikkajakke pryder resten av legemet.

I ettermiddag skal jeg i bursdag til en 14åring jeg kjenner, og da blir det plommelilla strømper og gråmelert strikkekjole som når rett over knærne. Helga ellers byr på tur i nærfjellet, litt jobbing, diverse tesorter og to Saabye Christensen-bøker som kom ut mens jeg bodde utenlands, og som jeg delvis derfor bevisst har venta med å lese og gledet meg veldig til (Bisettelsen og Maskeblomstfamilien). Mye mulig jeg også tar en tur på cafe med ei venninne jeg har hatt i 26 år men ikke har møtt de siste sju av dem - nå bor vi ENDELIG i samme by :)

God helg til både Glamourbibliotekaren og gjestene!

sol sa...

Hjemmekontor, og da gjør det ikke så mye at været ute ikke akkurat er det beste. Mozart og Madonna på radioen og de to kattene sovende i umiddelbar nærhet, samt varm hibiscus-te i koppen og en Comme des Garcons bak ørene og i utringingen, gjør dagen deilig. Skal ha en rolig hjemmekveld senere, eneste plan kanskje å se en ny episode Poirot. I morgen har naboen "doktorkonsert" og det blir veldig spennende å høre resultatet av årene med utforskning. Han tar doktorgrad gjennom praktisk musikkutøvelse, heller enn en avhandling & disputas. Flott at det er mulig! :) (to siders presentasjon av ham i kulturbilaget til dagens Adressa for den som har lyst til å finne ut mer)

God helg til alle! :)

HildeSofie sa...

...gjesp... :)

Hjemmekontor på Toten, som vanlig er på en fredag. Kom veldig sent hjem fra Tigerstaden i går kveld (natt er vel det riktige ordet), så her sitter jeg og prøver å holde øynene oppe mens jeg gjør unna de faste morgenarbeidsoppgavene.

Antrekket er enkelt: tykke, myke sokker, sort nattkjole og sort morgenkåpe over, og jeg dufter av Estee Lauders Intuition. Null sminke, siden jeg har på min nyinnkjøpte ansiktsolje fra Dr. Hauschka. Fantastisk alternativ til krem i blant! Og ja, neglene er fortsatt fine og røde av Chanels Lotus Rouge, jeg tyvstartet tidligere i uken :)

Mozart & Madonna på radioen, te i koppen - og en sovende Kjære som snart må vekkes.

Helgen blir rolig, nesten hjemmealenehelg når Kjære jobber begge dagene. Litt brødbaking skal jeg få til (en fantastisk oppskrift på femkornbrød fra Åpent Bakeri), og et par rusleturer for å få litt vinterrøde kinn og kalde ører. Og en ørliten (eller kanskje litt større) smak av Bailey's mens jeg jevnlig sjekker valgresultatene fra Irland, og håper på det beste.

God helg til alle!

Jenny B sa...

Imorse tog jag på min nya keps, som inte bara är snygg utan håller mig varm nu när det blir kallare. Röda läppar som passar min röda topp hjälper upp fredagskänslan. Ikväll skall jag träna mjuk, skön Body Balance, och därefter skall jag på teater med en trevlig kollega.

Ha en fin helg, allihopa!

Kathrine L sa...

Våknet opp til en iskald høstdag. Har fyret i peisen og nytt en rolig morgen med en sovende baby på fanget og utsikt til høstfargene og morgendisen som er i ferd ned å lette. Har ingen store planer for resten av dagen, bortsett fra å nyten en (foreløpig) sjelden fin høstdag her på vestlandet. Dagens glamoureffekt blir sannsynlig den nye janustrøyen, som både er god og varm og som også ser bra ut, og solbriller fra YSL. God helg!

Glamourgermanisten sa...

Her vart det ekstra sein frukost då ein trengte å ta igjen litt ekstra søvn i dag morges. Det var ein særs glamorøs start på dagen!

No skal det jobbast med ei oppgåve og lesesalsplassen blir i dag byta ut med kjøkenbordet. Det er fint med litt forandring av og til.

Sarah Jessica Parkers "Lovely" har fått sin plass på halsen og heimemakeupen er i.d. foundation og blush. Fredagsantrekket er framleis nattkjole og cardigan men eg veit at det uansett skal skiftast til treningsklede seinare i dag.

Resten av dagen og helga blir via til gullrekka med god venninne, lesesalen på både laurdag og søndag, og eit kinobesøk inni mellom.

Håpar på fint og haustleg ver og ynskjer alle ei fin helg!

Fornuftig forsker sa...

Fredagsmorgenen føles svært glamorøs, uten at det er noen spesiell grunn. Har vanlige forskerklær på meg, turkis topp og pen "dressbukse", Midnight Poison bak øret og turkise øredobber. Kanskje det er den nye jakken (mørk turkis) og det nye hvite og grønne ullsjalet med slikefrynser? Kanskje det er været i Oslo idag, kaldt? Kanskje de brune skinnhanskene, for første gang i år? Eller bare en bra dag på jobben? Uansett, det er fint å være frisk og i god form! Og det blir en bra helg! Nå skal jeg til og med ta på meg leppestift. Sliter litt med å finne riktig kombo etter at jeg kjøpte ny rosa øyenskygge. Akk, akk, slike problemer.

Lauren B sa...

Morgensvømming, kastanjer i kåpelommen og opera på cd-spilleren forgyller denne fredagen. I dag skal det jobbes, og i kveld blir det kinobesøk. Høsten er virkelig min favorittårstid!

Ønsker alle en god helg!

Glamournerden sa...

Glamouren idag består i hjemmesnekra preleøredobber og Chanel no 5 bak øret. Outfiten er ellers ganske casual; sort ulltunika over grå jeans akkompagnert av nike 90's joggesko i sort og rosa.
Helgen bringer med seg høstmiddag a la lam hos god venninne, lørdagskos med bonusbarn og kanskje en tur i skogen eller to? :-)
God helg til alle glamorøse!

koristen sa...

Kaldt og vakkert høstvær, og beste glamoureffekt var nyinnkjøpte lilla skinnhansker, myke og deilige :-) ellers vinterjakke, jeans, fløyelssjal, støvletter og svart topp. Lilla bling i ørene og på fingeren, diskret sminke og Body Shops roseparfyme. Rolig helg på besøk hos mor, det er greit etter uke med mye hyggelig action. God helg til alle!

fru winther sa...

Fridag, ser på regnet ikledd tjukkstrømpebukse og strikkekjole, og med "Fracas" på halsen (det eneste som ble med hjem etter forige ukes Amsterdam-tur). Jobbehelg, kombinert med at jeg og mannen skal se en haug filmer vi har kjøpt på dvd og bare "glemt".Lage litt mat og ta det med ro. Tror det blir bra. God helg, alle!

Alt godt sa...

God morgen! Eg er på gardermoen m billett til Paris CDG md avgng klokka 10:55. Glamorøst! Dagens andrekk er ledig svart og beige, litt tynt for Oslo, men perfekt fo Paris.

Dagens duft er Hanae Mori Magical moon, og i tillegg har eg ein ørliten sprits med Boucheron EdP på høgre hand - den er til vurderng.

Plan for dagen er å kvile meg gjennom flyturen med øyrepropper, har med Niels Fredrik Dahl si bok Journalisten, og så installere meg i husværet eg låne på Montmartre. Deilig!

Resten av helga vil bestå mykje av parfymesniffing, eg skal møte ein parfymebekjent frå eit internettforum utanfor Palais Royal kl. 13 i morgon, og så skal vi på parfymemessa Les Parfums. Ha ei god helg, alle saman, og særleg bibliotekaren!

Kaisa sa...

Kald morgen i Oslo, så her har jeg funnet fram en deilig marineblå ullkjole som er litt vid i fasongen, over brune strømper og sorte spasersko med litt hæl. Helt nyfrisert på håret, klippet og farget i går ettermdidag, og det er glamorøst nok. :) Kjøpte krøllskum, så nå har jeg i hvertfall blanke bølger i mørkebrunt hår i stedet for litt trist og livløst kobberfarget med røtter. :)

Den eneste planen for helga er å se den Chanel-filmen med Audrey T. Og så er det bilfri dag på Grünerløkka i morgen, kanskje det er en fin butikk som har tilbud på vinterjakke?

frk. Frydefull sa...

Nydelig fredag i sør og har besøk av glamorøse nieser og nevø med tilhørende foreldre! Har hatt noen hyggelige høstferiedager sammen, dog avbrutt av litt jobb for egen del. Været er det aller best - sol, blå himmel og deilig frisk luft! Dagens glamoureffekter er brosje på brystet, Viktor & Rolf bak øret og en god strikkevest for kalde dager. Grønn te i koppen. Hjemmekveld venter - leilighet skal vaskes med nyinnkjøpt fluidium fra Durance med lavendelduft og suksesskake skal bakes til morgendagens fest med gode venninner. Kjole er innkjøpt og nå leter jeg etter et par perfeke sko. God fredag ønskes fra sør.

S sa...

Tror det eneste glamorøse i dag er at jeg har fin neglelakk fra TL design på! Den tørker raskt og holder lenge. Også har jeg litt Miracle bak ørene i tillegg.

I morgen skal jeg med familien på biblioteket, så forhåpentligvis blir det tid til å lese i helga. Ellers lite planer - og det er også deilig.

God helg til alle!

Anonym sa...

I dag flotter jeg meg på jobben med ny frisyre som jeg fikk i går på Organics (takk for tipset!). Jeg gleder meg også til nyttårsaften da jeg og kjæresten skal på det fine Axel hotel Guldsmeden i København. Dette hotellet ble jeg forøvrig også tipset om her! :) Ellers har jeg på meg Elizabeth Arden eight hour cream lebestift i fargen Blush samt Clinique happy heart parfymen. I kveld blir det kosing og middag med teaterkjæresten som ellers er så opptatt.

God helg!

Kristina sa...

Få glamoureffekter hos meg på lesesalen, men kvelden går med til middag og vin på byen med min aller beste venninne som fyller år i dag :)

Frøken i farger sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Frøkna sa...

Idag har jeg røde negler (OPI - Girls just want to play), pen sminke (i forhold til hva jeg vanligvis rekker), høyhælte beige 50tallsinspirerte sko, tykk brun strømpebukse og en brun go'kjole i bomull fra TiMo :) Og lysebrune perleøredobber fra Søndagsmarkedet på Blå. Fredagsglamour tvers igjennom :)

glamouringeniøren sa...

Jobben tar livet av meg denne uka. Så dagen er kjip, migrenen ligger som et teppe over hodet og jeg kommer meg ikke hjem før enda et par timer til. Men da er det pinadø nok! Har tatt et modig steg og sagt i fra til sjefen, noe må skje, eller så kommer jeg til å møte veggen. Fikk et veldig imøtekommende og løsningsorientert svar tilbake. Så det blir endringer, forhåpentligvis til det bedre. Så helga skal brukes til avslapning, soving og mer avslapning. Og så gleder jeg meg vilt og hemningsløst til 5 dager i København i neste uke. Da kan jeg senke skuldrene og tenke på ingenting.

Dæsja forresten på litt Estee Lauder Bronzee Goddess i dag (eneste parfymen jeg har som er garantert "migrenefri", tro hvilke noter det er som gjør det...), og neglene er fortsatt Essie Allure lyse fra en manikyr sist søndag. Ganske utrolig at det holder så godt.

Ønsker alle en god og fredelig helg! Kjenner at skuldrene senkes bare ved at jeg tok med 3 minutter til å gå inn hit og skrive litt, deilig :)

k sa...

Vinterlys over vestlandet idag, vakkert! og denne fredagen er litt ekstra glamourøs for det er min siste fredag i 30-årene. Den tilbringes med pakking og transport til østlandet, skal bli herrlig med noen dager i vakre Oslo. Dagens duft er Amandes Orientale, antrekk praktisk. God helg til alle!

Københavnerpigen sa...

Uvanlig actionfylt fredag for en student som vanligvis kun forstyrres av borringen utenfor lesesalen - med Obama og Oprah på besøk i byen kryr det av helikoptre og gatesperringer. Vi fikk likevel snirklet syklene til Bellasenteret i dag morges, og følgen av at jeg og kjæresten bevoktet hver vår utgang er at han nå har fått vink av Oprah mens jeg har sett bilen til Obama, og dermed vært få meter fra mister president. Stas! Med de frosne hendene rundt en økologisk, fairtrade chai og hjemmestudering på plakaten ligger det an til en gullegod fredag. Ha' en rigtig dejlig weekend!

Britt Åse sa...

Glamorøs sol og hjemmekontor å Sørlandet i dag. Antrekk: "kosetøy" og frisyre av typen bort fra ansiktet i spenne.
Men, jeg dufter deilig av Montales Sandal sliver, en sitrus-/blomsterduft som setter tennene under vann, med noter som: Bergamott, citrus, neroli, appelsinblomst, jasmin, Mysore sandeltre og vanilje.

I dag er planene ingen planer, bortsett fra kanskje en time med styrketrening, men i morgen er det krabbelag hos en god venninne, og det blir stas!

wine-fueled narcissism sa...

Jeg er hjemme hos mitt opphav i nord. Det er i en trist anledning, men det er deilig og være her uansett. Her er høsten betydelig mer fremtredene, med fargesprakende gul-orange trær, sterk høstsol og fyrrige regnskurer. Og det er kaldt her! Jeg har måttet finne frem skinnstøvletter, ullkåpe og hansker. Brr! Dagens glamoureffekter er et grålilla deilig strikket skjerf, nye lyse supermyke jeans, samt en stjålet dæsj av mammas Fifth Avenue. En god gammel duft. Jeg savner min kjære (som alltid er mitt aller beste acssesoir), men jeg gleder meg til en fredag med besøk hos mine besteforeldre, og min høygravide lillesøster.

Klemmer

Ragnhild sa...

Eg er heime hos mamma og pappa. Det er eit godt utgangspunkt for å bruka lang tid på alt, og god tid er for meg ein viktig glamoureffekt. Ute er det ei blanding av regn og hagl, og snøen ligg allereie på fjelltoppane. Det er altså innekos som står på programmet. Eg skal ta ein laaang dusj (har nemleg enno ikkje kome meg ut av pysjamasen), ha på meg koseklede, strikka på kjolen min, eta nysteikt kefirkake (!) og drikka kaffi ... og ikkje tenkja på at haustferien nærmar seg slutten.

God helg til alle!

Bergenser sa...

God formiddag!
Min glamorøse fredag begynte egentlig i går kveld, da jeg var i en god venn av meg sin bursdag. Veldig gøy var det. Fri i dag, så langt har jeg spist frokost på sofaen med en god film, gått en tur til butikken i det fine høstværet vi har i Bergen i dag, og laget en kake til middagsbesøk i kveld. Hvit sjokolademoussekake med mandelbunn.Mmmm! I tillegg tok jeg meg ekstra god tid med sminken i dag, så føler meg svært glamorøs. Hurra for fredag!

Anonym sa...

Eg sit enda i nattkjolen, men tenker å ta ein dusj og kle meg i rosa skjørt. I dag stod eg opp ekstra tidlig for å ete frokost med mannen min som er på jobb. No skal eg ha meg ein tur på gatemarkedet like rundt hjørnet, og kjøpe blomar og frukt til helga. Ellers er det jentelunsj og konsert i kveld som står på programmet. Resten av helga blir det middag med nye vener og planting på terrassen! God helg!

Bergljot sa...

Så absolutt glamorøs fredag! En kollega på jobb skal slutte, så jeg og en annen kollega igjen startet dagen med å bake sammen - så gøy å være på kjøkkenet med andre! Og videre har vi sunget og spilt og gjort mye annet enn å sitte på kontoret!:) Og i kveld skal jeg treffe verdens beste tantebarn - kan det bli bedre?

Ida Victoria sa...

Mine glamoureffekter i dag er litt krølltangkrøllet hår, og en diger sort blomst festet på cardiganen.

Senere i kveld blir det Beat for beat, Nytt på nytt og Skavlan. Finfint! :)

Epicureatricen sa...

På tross av to veldig lange jobbdager (eller kanskje nettopp på grunn av? onsdag og torsdag, ble glamorøs fredag husket med kjole, skinnjakke og fin sminke. Nå skal jeg slappe av på sofaen i min eldgamle cashmeregenser, joggebukser og nye Ruby & Ed cashmeretøfler + lese InStyle. I resten av helgen planlegger jeg å se "The September Issue" og samle inn til Røde Kors.

God helg!

Sofia sa...

Jag har inte kommentera hos dig på jättelänge. Efter en oinspirerad arbetsdag som toppats med lite tvätt hägrar min lyx i form av en stor trave med böcker och tidskrifter inköpta på bokmässan förra helgen.

nefertiti sa...

Fin fredag på jobb, sprek fredag på trening - nå nydusjet i sofakroken. Tjukke labber, kosedrakt, Elizabeth Ardens Eight Hour Cream 'Plum' på leppene og noe jeg fikk av 'Hagen på hytta' bak øret: Dulcis in Fundo.
Grådig fin start på helgen! :-)

Glamourlektoren sa...

Kan i likhet med Københavnerpigen rapportere om stor ståhei her i København i dag i anledning Obama og Oprah, så glamouren har vært på topp! Har like godt spist to lunsjer - en tidlig på Café Europa og en sen på fasjonabel kafé på Lille Triangel på
Østerbro, begge utendørs i deilig høstsol! Nå er det Roy Jacobsens Vidunderbarn på hotellrommet og utsikter til en dag jeg kan bruke helt som jeg vil i morgen. Det føles utrolig glamorøst!

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle rapporter! Dere er flinke til å sette en spiss på fredagene deres! :)

Populære innlegg