mandag, oktober 05, 2009

Morning fever

Av og til når man går til jobb i normalt raskt tempo, kommer det låter på iPoden som gjør at man bare MÅ senke farten litt for å gå i takt, ta litt lengre skritt, svinge på hoftene og late som om man har trange bukser med høyt liv, gullkjede og fluffy hår. Man kan ikke IKKE gå i takt med denne:



Selv om alle plutselig går forbi en. Ha en fin dag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Denne kåta ga meg en flott start på dagen. Takk!

Kjersti L. A. sa...

Det er først når man stopper opp i refrenget, midt på fortauet, og begynner å gjøre de armbevegelsene som hører til denne låta, at det blir litt...skal vi si...snodig.
Men det gjør vel egentlig ikke noe det heller. :-)

Jonas Lie sa...

Jeg leste den siste setningen så utrolig mange ganger før jeg forstod at det var to ikke-er. Jeg leste "Man kan IKKE gå i takt til denne". Hæhæ?!?! - tenkte jeg, kan man ikke? Hvorfor kan man ikke det? HVA?! Hæ?

Men så ..

Og jeg er helt enig, man kan ikke IKKE gå i takt til denne!

k sa...

Skulle gjerne gått bak deg og blitt smittet en vakker morgenstund ! Jepp, man kan ikke ikke gå i takt til denne, jeg har prøvd :-)

Fruen sa...

Ha ha ha gjett om jeg kjenner meg igjen! En gang møtte jeg en bekjent i byen mens jeg gikk med hodetelefoner. I stedet for å si hei, falt han inn i samme takt som meg og svingte voldsomt på armene mens han gikk. Ble litt flat! (Men bare litt...) Har hatt dilemmaet ofte med "The way you make me feel" m Michael Jackson, som er genial i oppoverbakker men som fører til enorme hoftesving i nedoverbakker! Go on Girl! :-D

Populære innlegg