torsdag, januar 21, 2010

På oppfordring fra en fin hund


Vanligvis er jeg nokså lat når det gjelder blogg-utfordringer/memer, men nå ble jeg utfordret av en boxer med solbriller i kommentarfeltet her. 7 ting om meg som jeg kanskje ikke har nevnt før. Jeg kan ikke stå i mot boxere. Here goes nothing:


1. Jeg bruker litt for mye tid på Youtube - jeg pløyer gjennom alle norske Grand Prix-finaler fra 80-tallet og forsøker å navngi alle koristene, i diskusjon med venner og kolleger. Hvem i all verden er mannen til høyre som koret for Inger Lise på "Lady Di" i semifinalen i 1982? (forøvrig min favorittlåt det året - jeg var seks og et halvt og svært engasjert) YES, I'm a geek.

2. Jeg liker ikke klovner, tryllekunstnere eller buktalerdukker.

3. Jeg blir nærmest forhekset av månen. Jeg stirrer og stirrer på den når den er full. Der vi bodde før kom måneskinnet rett inn i stua. Det hendte jeg stod opp midt på natta og gikk ut i pysjen på balkongen - midt i den kalde vinter - bare for å ta inn hele opplevelsen av stillheten i byen og nattemørket og trær og hustak med snø på som ble lyst opp av det vakre måneskinnet. (Tror ikke jeg er varulv.)

4. Jeg har gått på rulleskøyter gjennom et filmsett på Santa Monica Beach i Los Angeles, og Anjelica Huston kom ut av sin husvogn, så på meg og hevet et øyenbryn da jeg flakset forbi.

5. Scrapbooking og Halleluja-kameratenes suksess er to ting jeg aldri kommer til å forstå.

6. Jeg hadde S i matte i niende og fikk treer i førstegym (klassisk progresjon...). Dessuten hadde jeg G i gym på hele ungdomsskolen.

7. Min intensjon er å svare på alle hyggelige kommentarer jeg får, men tiden strekker ikke alltid til. Men da vet dere det! :)


14 kommentarer:

The Princess of many sorts:) sa...

Hei
Gjorde det samme på min blog.
Du høres ut som en veldig hyggelig jente:)
SP

Glamourlektoren sa...

Hi, hi :) Føler sterkt slektskap vedr punkt 3 og 5!

majapaja sa...

...og der forsvann tida på you tube...Via Inger Lise fann eg nokre klipp eg ikkje hadde sett. Eg er så kjedeleg at Dollie var mine favorittar det året - og eg har lang fartstid som Benedicte.
Kunne ynskje klippa var av
betre kvalitet - så ein kunne studere dei enno meir. Dog er det sterke minner, trur nesten ein tok det meir inn når ein ikkje kunne sjå det omatt. Stas.

Glamourbibliotekaren sa...

Princess: Takk! :) Prøver i allefall.

Glamourlektoren: :D

Majapaja: But of COURSE! Hvordan kunne jeg glemme Dollie?? Jeg elsket jo de tre første platene deres, og har jo singelen "Det er deg jeg vil ha".. Jeg blander årene litt sammen her, det forvirrer meg at de også var med i 1981 med låta "1984" - som jeg også var veldig glad i. :)

Glamouringeniøren sa...

Herlig! Nettopp vært gjennom en jobb-greie med bli-kjent speed-dating, der poenget var at man ikke fikk presentere seg med vanlige fraser. Mye gøy kom fram der! Hilsen en som har nerd stempla i panna på alle mulige områder, hihi!

Ulla sa...

Enda en Dolliefan melder seg...
Ikke det at jeg ikke er klar over at kvaliteten på arbeidet deres kanskje ikke er det beste, men det bringer frem gode minner!

Og månen... Sukk! Fantastiske månen.

Glamourbibliotekaren sa...

Glamouringeniøren: Nerd må man være! :)

Ulla: Jo, virkelig, de tre-fire første platene som de gjorde da de var tenåringer, er veldig gode! Klarer ikke å bestemme meg for om jeg liker "Første akt" eller "Dollies dagbok" best :)

Eirin sa...

Jeg elsker første akt og: Nysnøen laver ned allting du kan se er det hvite teppet overalt...

De var utrolig flinke og de første platene deres er veldig bra. De var så søte i sin litt dramatiske veslevoksenhet. "Det ligger der, gjemt under snø, ondskapens frø!" Herlig.

Glamourbibliotekaren sa...

Mmm, kjempefin!

k sa...

2, 3, 5 og 6 signerer jeg også :-D

Glamourbibliotekaren sa...

:D Det er nok mange av oss!

Ida-Anette sa...

Jeg er sterkt med deg på nr. 2 og 5. Klovner og buktalerdukker (og pantomimeartister)er noe av det ekleste jeg vet! Halleluja-kameratene er på samme liste :)

Glamourbibliotekaren sa...

Ida-Anette: Skumle, hele gjengen! :D

Fruen sa...

Kvart over ti, da var fysikken forbi - og jeg kom alt for sent! Festen den varte visst lenger enn det var meee-eeeent. :-)

Populære innlegg