fredag, mars 19, 2010

Glamorøs fredag

God morgen!
Endelig fredag! Egentlig startet helgen med gårsdagens konsert med Bill Champlin og Kork på Rockefeller, og til tross for lite søvn hele uka er humøret på topp. Glamourbibliotekaren starter dagen mykt med fruktsalat til frokost og Bach på øret, og jubler over dagens største glamoureffekt: joggesko-debuten for 2010! Etter måneder i tykke vintersko er det alltid himmelsk å ta på spretne småsko - jeg føler meg som en glad kalv som er sluppet ut på beitet. Ellers: Laura Mercier "L'Heure Magique" og rosa leppestift.
Ha en fin fredag alle sammen!

31 kommentarer:

Mynte sa...

Herlig! Jeg prøvde joggeskoene i går. Følte meg så lett og spretten og lykkelig!
I dag er jeg pyntet i fargerik Sonia Rykiel-genser, svarte bukser og høyhælte sko. Fransk parfyme bak ørene. Klar til en hyggelig dag på biblioteket!
Ha en flott helg!!!

Smake sa...

Her kjem vårgleda først og fremst når ein kvitter seg med stillongsen! Det kjennes som om ein kvitter seg med vinterfellen og blir med eitt mykje lettare i kroppen!

Her skal helga viast til eige velbehag, då sambuaren er på helgetur. Trening, lesing, lillebror på middag og gullrekke i kveld, venninnebrunch i morgon fordmiddaf + ei rekke ulagte planar gir sommarfuglar i magen.

Dior Cheriè på halsen og a good hairday, gir ekstra glamorøs start på helga.

Ha ei kjempe fin helg!

glamouringeniøren sa...

Vær hilset!
Her er det fortsatt full vinter, så slike nyvinninger på skofronten er langt unna. Men sola skinner og jeg klager ikke :)

Formen er litt sådær i disse dager, forferdelig trøtt og slapp. Kan virke som om jeg brygger på noe. Så helgen er hjertelig velkommen! Stod allikevel opp før seks som vanlig, lang god frokost, litt ekstra tid med sminken og så en litt lengre tur en vanlig med hunden. Sola skinte så flott så da kunne jeg ikke dy meg :)

Nå på kontoret er det høye heler, grå jeans, hvit genser og en kort svart chanel-aktig jakke. Samt mitt herlige LV Sprouse leopardmønstrede ullskjerf. Har såklart Vera&William ullsinglet underst! Dufter Hermes Rose Ikebana.

I helga skal jeg teste noen nye matoppskrifter, kanskje gå litt på ski og kose meg.

Ønsker alle en flott helg!

PS: Beklager manglende rapport forrige fredag, men jeg var på en fjellstugu på Geilo og internett var det siste jeg tenkte på :)

Anna Lovinda sa...

He, he ikke akkurat joggesko-vær her i staden. Men en søt kjole fra DP er hyggelig påkledning for en innesittende studinne. :-)
Fortsetter været slik kan havets prinsesse snart seile ned til byen for foredrag på ettermiddagen. Skip o'hoi! :-)

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Jeg tror det er mange bibliotekarer som blir inspirerte av bloggen din. Jeg går inn for å være Lipsticklibrarian for tiden med rød chanel på leppene. Daisy av Marc Jacobs på halsen, skjørt og ballerinasko. Nå skal jeg katalogisere Romeo og Julie, det er en fin start på helgen. Dette blir helt klart en fin dag!

fru winther sa...

Morn-morn! Her er det mildt og bløtt, og vår i lufta (håpe). Dagens plan er :1 Skaffe ny, fargesterk vår-lebestift som skjold mot snøbyger og mismot.2 Kjøpe tulipaner. 3 Montere en induksjons-steketopp. Yey. Dagens antrekk er mykt og comfy, og dagens duft er "Fracas". Resten av helga går med til korseminar i forkant av konsert neste uke. God helg alle sammen!

Alt godt sa...

God morgon! Dagen byrjar med nokre timar avspassering, veit ikkje om eg stikk innom på jobb på ettermiddagen. Eg skal prøve å få litt orden i huset før helga, det er det overordna målet.

Glamouren er ikkje heilt på plass enno, antrekket er mjukt og behageleg, og eg les a-magasinet med ein stor kopp te til. Elleveåringen vandra avgarde i stad med skøyter om nakken, dei skal ha skøytedag i Spikersuppa. Det kan bli ein våt fornøyelse.

I morgon blir det sniffetreff, ein gjeng parfymeglade damer møtest kl. 13 og held det gåande til Glasmagasinet stenger for alle andre og opnar berre for oss kl. 18:15. Goodiebags til alle. Gøy!

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

Grace sa...

God morgen!
Føler meg ikke veldig glamorøs i dag etter en kort natt og en tidligere morgen enn vanlig takket være gullungen som nå ligger og sover ved siden av meg. Et regngrått Oslo øker ikke godfølelsen, så det blir nok fargerike tulipaner i dag, for å bringe vårfølelsen inn i stua.

Tipper det blir olabukser med høyt liv på meg når jeg etterhvert kommer meg ut av morgenkåpa, uansett har jeg verdens beste accessoir: En strålende blid lille Mi.

Helgen byr på Bondens Marked og diverse ærend, ellers er den deilig åpen.

Ønsker alle en riktig god helg!

Ine sa...

God fredag! Lite glamour så langt i dag, med en bihulebetennelse som ikke slipper taket. Grammatikkoppgaver og legebesøk på agendaen, men også kaffepauser med kjæresten som jobber sent. Og i kveld blir det fredagspizza med koselig venninnebesøk. Får håper det virker som en mirakelkur!

pauline sa...

Joggeskodebutten er alltid et av årets høydepunkter! Jeg testa mine tidligere i uka (den dagen det var sol i fine Oslo). I dag er jeg tilbake i støveletter, og ullskjorte faktisk.. Fredagsglamoren opprettholdes med nyklipt hår, et nydelig arvesmykke og yndlingsparfymen, Lolita Lempica.

I helga skal jeg feire min siste bursdag i 20-årene, med en viss angst og bekymring, men også med en smule lettelse over at de grå hårene og rynkene enda ikke har dukket opp =)

I kveld spiller Siri Nilsen på John Dee, verd å få med seg! (og også sjekke ut på spotify)

God helg til dere alle!

Anonym sa...

Jeg har bevegd meg i sirup i morges, og fikk dermed tid til alle sånne ting jeg ikke gjør ellers i uka: kverner kaffebønner, lager kaffe, drikker et par kopper og heller resten over på termokopp. Finner den rødeste leppestiften og tar den på. Vasker håret og tar meg tid til å kontrollere luggen. Parfyme. Skifter et par ganger. Puster rolig og tenker at det er fredag.

I helga skal jeg først og fremst være kjæreste, middag på byen og litt hotellluksus. Ellers? Kanskje film, vennemiddag, teater litt trening og klesvask. Og forhåpentligvis en lang tur i vårsola :)

Ha en strålende helg!

Skolebibliotekaren sa...

I dag står katalogisering av tyske lettlest-bøker på programmet før jeg tar fri en time tidligere og setter meg på toget til min kjære søster. Hva skulle jeg gjort uten NSB? Helga blir i alle fall tilbragt i mer urbane strøk og jeg har satt av penger til glamorøse kjøp av vårklær og parfyme! Gleder meg!

Epicureatricen sa...

Her i København kom våren i går med 12 grader og sol. Deilig! I dag er det mere grått og trist, men glamorøs fredag blir allikevel markert med høye hæler, ny Eight Hour leppestift i Plum og kaffe på vei til jobb. Og så er det fredagsbar på jobben. Resten av helgen blir litt hektisk med utdrikningslag i morgen og tømming av leilighet før det kommer malere søndag.

God helg!

Fornuftig forsker sa...

Regn, regn ute, sol i sinnet. Jeg har på meg øreringer med prøvebildet (Oslo) på, det betyr at humøret er på topp. Ellers pent, men nøtralt antrekk i hvitt og grått, og rød lebestift etterhvert. Midnight Poison bak øret, jeg blir ikke lei. Det blir litt glamour idag - lunsj med venninne og kanskje litt shopping. Ellers en rolig helg, tenker jeg, mye innesysler og forhåpentligvis innekos med god vin og mat. God helg, alle sammen!

Karin sa...

Lite glamor her om dagen, sykemeldt og hjemme. Men har startet dagen med en spasertur i regnet. Liker følelsen av at regnet gjør verden friskere og ikke minst lyden av regndråper.Det er nesten vår ;)

Kunsten om dagen er å gjøre akkurat passe lite (og å ikke ha samvittighet for jobben). I går var jeg innom det lokale biblioteket. Vi har bodd her i tre år så det var jammen på tide. Gav en god nostalgisk følelse å gå mellom radene og bare kikke og ta ut bøker på måfå. Jeg var storforbruker av biblioteket tidligere men etter studietiden forsvant det og ble erstattet av kjøp og lån av venner. Gleder meg til å ta med det kommende barnet på bibliotek etter hvert. Håper hun kan få noen av de samme opplevelsene med bøker som jeg har hatt opp gjennom.

Fikk med litt ymse bøker hjem også, så nå skal det leses og drikkes te i helgen. God helg til alle.

HildeSofie sa...

Litt pjusk i dag, så er godt med hjemmekontor og en rolig start. Har netopp kommet ut av dusjen, man føler seg alltid freshere når man får skylt bort noen forkjølelsesbakterier! Antrekket er sort og mykt, dagens duft er So de la Renta, og dagens smykke er en liten stemorsblomst rundt halsen, en gang for lenge siden var det dåpsgave til lille HildeSofie :)

På bordet foran meg står en vårfrisk bukett med gule ranunkler og gule og røde gerberaer, og noen små gule som jeg ikke husker navnet på. Straks tid for frokost og dagens avis.

Helgen skal brukes til å male en bokhylle og fikse litt på kjøkkenet, og kanskje, kanskje kjøpe ny sofa - noe jeg har ventet på siden jeg flyttet inn hos min Kjære.

Søndag blir det en snartur til Oslo for å jobbe litt, og ellers håper jeg det blir tid til en film og en aldri så liten spasertur hvis været holder.

Hermia Says sa...

Här firas firas en skön men icke så glamorös fredag - barfota i mysdress. Det är en ledig dag inför en helg med arbete på biblioteket. Ägnar mig åt att läsa och lyssna på vattnet som droppar sakta från taket.

Trevlig helg!

Siri sa...

Ingenting er som en morgenstund tilbrakt med å jage bort fugler fra de nyplantede sjalottløkene og spinatfrøene i hagen ... Grr! Men, for å oppveie for eventuell dårlig karma som følge av fuglejagingen, har jeg gitt bort oreganostiklinger på jobb. Hagenerding er meget glamorøst, særlig jorden under neglene setter en spiss på enhver fredagsmorgen!

koristen sa...

Gråværet i hovedstaden er helt i orden for meg, for da forsvinner snøen fortere! Joggesko i goretex-variant er på, herlig! Antrekket forøvrig står i stil, men glammet opp med arvet bling-brosje og Chanel bak øret. Nå skal det jobbes beinhardt en stund, men etterjobb er det sushi-tid :-)))

Helgen blir stille og rolig håper jeg, for uka har vært svært aktiv. God helg til alle!

Glamourlektoren sa...

Hjemmekontor uten internett betydde lang frokost alene med ektemannen som kom flyveien hjem fra jobb i natt. En sjelden foreteelse at vi to sitter og spiser frokost sammen alene og i ro og mak på en hverdag. Hverdagsglamour! Mirakuløst nok dukket også en internettreparatør opp bare tre kvarter etter at jeg ringte en fortvilet telefon, og han fikset sakene. Det blir til stor lettelse for husets vordende attenåring, som skal ha bursdagsselskap i morgen der Spotify er en sentral ingrediens..

Jeg har ellers sår hals som jeg prøver å døyve med varmt drikke og ullskjerf - har liksom ikke tid til å bli syk nå.. 50-årsselskap hos god nabo i morgen mens 18-årsfeiringen her hjemme forhåpentligvis blir av det fredelige slaget.. Mer bursdagsfeiring på søndag - med familien. Ute er det vått og tåket marsvær. Det surkler og drypper så deilig, og fuglene synger forsiktig fra syrinbuskene mine som om ikke altfor mange uker skal stå i fullt flor.. God vårlig helg til alle - med og uten joggesko!

Bokomaten.. sa...

ÅH! Det är något visst när man byter till vårskor! Inte hänt här än kan jag säga, stövlarna är kvar på benen. Här består istället glamouren av läppstift från Guerlain som jag aldrig har på jobbet annars men som får mig att känna mig så fin.:) Helgen ägnas åt att agera flyttkarl åt en kompis. Hoppas på fint väder. Ska bli riktigt roligt, de är de första i bekantskapskretsen som köper hus!

Eirin Edvardsen sa...

Ah!!! Idag er dagen å være glamorøs, tenker jeg. Blomstrete kjole med lys, rosa skjerf i halsen. Chanel mademoiselle og lyserød lebestift fra Dior!!! Og så har jeg øreringer med små papegøyer i. Hurra!!!!

Christine sa...

Jeg skal straks til frisøren, og er det noe som gir meg en glamourøs følelse, så er det det! Ellers blir det rent, hvitt, nytt sengetøy, en vårlig parfyme og en bukett tulipaner!
God vårlig helg ønskes alle!

frk. Frydefull sa...

God fredag! Litt sen i dag jeg … Været er herlig og mildt og så fort dagens arbeidsøkt er over skal jeg på med joggeskoene selv - trening kaller! Dagens glamoureffekter er D&G L'Imperatrice (jeg er avhengig), kort søt kjole og Tatoosh-boots med kaninpels. Blå blomster fra løk lyser opp på kontorpulten og det er te i koppen.

Helgen skal tilbringes med Mannen, vi skal drikke et godt glass sammen i kveld mens vi lager mat og ellers planlegge påskens Budapest tur (skjønt vi er enig om ikke å planlegge noe - bare ta det med ro og ting på sparket …) I morgen skal jeg spasere til en av byens bokhandlere der det er lansering på en bok jeg nettopp er ferdig med. Hyggelig! God helg til alle, særlig Glamourbibliotekaren : )

Elisabeth sa...

Her er det også vårstemning selv med mye sne i byen; det smelter og drypper og er plussgrader i lufta. Hurra! Og om ei uke stiller vi klokka...

Helga er egentlig ikke så veldig glamorøs. Det går i jobbing hele tida, og de våkne timene jeg har borte fra jobb tilbringes stort sett med søvn. Men det er helt greit, neste helg skal jeg igjen ut på streifetokt:)

Glamouren er delvis intakt med Crabtree&Evelyn's India Hicks Island Living på halsen, Max Factor på vippene og god te i veska som inntas med jevne mellomrom (The du Hammam fra Palais des Thes).

God helg til Glamourbibliotekaren og alle gjestene!

Nora Alexa sa...

Ja, hurra. Fredag! Ingen helg uten å lese Glamorøs Fredag-innleggene dine!
Min glamorøse fredag består av strømper med søm, victory rolls i håret, sort kjole og rød leppestift som alltid. Duften er Chanel no 5.

wine-fueled narcissism sa...

God ettermiddag!

Til tross for en grå, regntung hovedstad kan jeg glede meg over mamma-besøk i kveld, som sikkert medfører ymse glamourøse hendelser. Morgendagen er fri, og søndag blir det jobbing (kanskje tilogmed siste vakten siden jeg har sagt opp). Men her tar jeg ingen sorger på forskudd, kvelden og lørdagen skal nytes i fulle drag. I tillegg til Allure Sensuel bak øret, har jeg nyvasket glatt hår, og skal pynte meg litt ekstra for mamma. :)

God helg alle!

Kaisa sa...

God glamorøs fredag ettermiddag!
Har ikke vært helt klar for joggesko, siden det altså regner i dag. Så da ble det støvletter i dag også, sammen med et blått skjørt og en søt hvit cardigan med broderte blomster. Har til og med slått til med både øyesminke og parfyme. I dag ble det (som vanlig) Nantucket Briar Rose fra Crabtree and Evelyn.

Planen for helgen er å plukke opp en italiener på en buss og frakte ham dit han skal. Han skal holde to korte levende rollespill, og jeg tror det blir spennende for deltagerne. I morgen har vi tenkt å se en kompis spille siste forestilling av Rocky, kanskje gå på Romeo og Julie-rap-forestillingen og gå på avskjedsfest for ei venninne som flytter til utlandet.
Ellers er jo loppesesongen i gang, og det kribler litt i loppebenet. ;)

Britt Åse sa...

God, glamorøs tidlig fredagskveld!
Det er bare snøen som forhindrer at sesongen med såre knær og ødelagte negler er innledet.
Jeg har brettet og lagt på plass usannsynlige mengder med rent tøy, jeg har tom skittentøyskurv, det er vinkveld med jentene i kveld, og resten av helga er det samvær med venner i fjellheimen.
Jeg har gjort en hederlig innsats på trening tre ganger denne uka. Juhu!
Chanel no.5 eau premiere på halsen, korallfarger på lepper og kinn, og deilige, gulhvite påskeliljer er klare til kveldens vertinne. God helg, alle sammen!

glamourlegen sa...

På tross av tidlig vekkerklokke (starter jeg noen sinne kommentarene mine med noe annet enn klaging over at dagen begynner altfor tidlig på morgenen?) før bil-langpendling på kurs, kjørte jeg igang en deilig full presskanne med noe fransk, og nøt den med min kjære.

Endelig lave sko, regn (! Første innskytelse var å bli irritert over glemt paraply, men så seg det inn over meg en lykkefølelse over at dette er det første regnet jeg har kjent på månedsvis! Herlig), dag nr 2 uten vinterkåpe men med åpen skinnjakke, nytt lyst skjerf fra Massimo Dutti, deilig undertrøye i (organisk? økologisk?) bomull fra H&M, og en bittelitt tung gassfot østover på E6 med deilig musikk, fin start på fredagen!

Hjemme igjen nå, rødvin, stearinlys og verdens fineste. Som leser Q og venter på at jeg skal bli ferdig med å surfe så vi kan se film. God helg, og god vår!

Camilla Simone sa...

Joggesko...å hærlige sommer kom du. Jeg skal gå til innkjøp av gode, understreker gode og varme, støvler til våren. For med en meter snø og 1,5 meter tele i jorden blir denne våren interessatn.

God helg

Populære innlegg