tirsdag, mars 02, 2010

Oscar på NRK!!


Noen av dere har vel hørt ryktene allerede, men jeg ville få det bekreftet før jeg slapp bomben her i bloggen - DET BLIR DIREKTEOVERFØRING AV OSCAR-UTDELINGEN PÅ NRK!!


Dette har jeg lengtet etter, jobbet for, tigget og bedt om i mange år! Etter at SVT/TV4 sluttet å sende gallaen, har vi tydd til abonnementsordninger på nettet - men å se det på TV er så mye bedre, så dette er virkelig en god nyhet. Eksperter i studio skal samle seg rundt en ekte Oscarstatuett og kommentere og diskutere i reklamepausene, antagelig i stil med det SVT gjorde for noen år siden, og sendingene går hele natten fra søndag kveld kl. 22.40 til mandag morgen kl. 06.00.


De siste årene har jeg liveblogget hele natta gjennom for dere som ikke hadde anledning til å se det - er det fremdeles interesse for det, nå som dere kan se det selv?

14 kommentarer:

Anonym sa...

En oppsummering av highlights hadde vært topp!

Hilsen en fast følger:)

Kristin H sa...

Gleder meg til Søndag. Vi har alltid en liten fest og en vedde konkurranse. Siden vi bor i N.Y. så er vi veldig heldige med timingen. Sjarmerende med en våken natt også, gjør det hele enda mere spesielt:)

Lin sa...

Jaaaaaa endelig!!! Jeg har betalt, installert, deltatt i forum og herjet villt hvert år for å kunne se det live. Et år fikk jeg kun se backstage :(
Men i år ENDELIG skal jeg se det live, og det på NRK! Lykke! Jeg gleder meg!

Anonym sa...

DET er det jeg kaller gode nyheter. Jippi.

Pandora sa...

Hurra!! Jeg leste om det i stad, og ble veldig glad. Har ventet på det en god stund. Greit å slippe det stresset som har vært de siste årene, med å finne en internettside å se det på.

Ida sa...

Liveblogging!!!

Glamourlektoren sa...

Nesten for godt til å være sant - leste fort nedover og ventet på et tegn om at dette var (pre)aprilsnarr - men nei :)O, lykke! Takk for den gode nyheten!

Anonym sa...

her er det hvertfall én som setter stor pris på liveblogging/oppsummering "dagen derpå" :)

Leila sa...

Halleluja, det finnes en gud.

Nrk.no publ. det på torsdag http://www.nrk.no/nyheter/kultur/1.7012027 - fantastike nyheter! Dette har jeg ventet lenge på...kan ikke tro at internett/forum/streaming-styret nå er forbi. Jeg har hatt flaks og fått det til på nett hvert år, men det var jammen knepent et par ganger...også litt trist å sitte der med pc, og dårlig bildekvalitet.

Liveblogging? Ja takk:-D Er jo blitt så vant til å assosiere Oscar med pc'en, at det hadde jo blitt litt rart uten...;-D

Jonas Lie sa...

Ja, ja, ja!
Liveblogging, takk!
:-)

Fioljenta sa...

JA til live-blogging!:D

Glamourbibliotekaren sa...

Liveblogging it is!! :) Takk.

Flit About sa...

Enda en stemme til liveblogging fra meg. Likte så godt innlegget ditt ifjor! Ja til Oscarblogging!

Nora Alexa sa...

Åh, ja. Jublet da NRK endelig tok vettet til seg.
Det blir nok å sitte oppe hele natten, ja.

Populære innlegg