fredag, april 09, 2010

Glamorøs fredag


God morgen! Her letter tåken sakte men sikkert! Både ute og inni hodet (håper jeg).

Glamoureffekt er Chanel No.5, som setter en spiss på dagen uansett, og et grønnsåpeduftende hus å komme hjem til er heller ikke dumt. Helgevasken ble foretatt i går med åpne verandadører, regn og denne platen som akkompagnement i tillegg til fuglesang.

Helgen settes av til hageplanlegging, i følge værvarslet blir det også hageavslapping, og et bruktmarked eller to skal nok besøkes. Også vil jeg minne om kveldens konsert på Blå med Jono el Grande & The Luxury Band, som stadig feirer sitt tiårsjubileum. (Denne gang blir det både urfremføringer, gamle slagere - og re-urframføringer!)

Ha en fin fredag alle sammen!

36 kommentarer:

Mynte sa...

Glamour i svart og hvitt i dag. Diamanter i ørene, og Miss Dior Cherie er dagens duft! Ser tåka letter og håper på en flott helg i hovedstaden!
Hadde en deilig spasertur til jobben. Folk så litt blidere ut i dag morges. Det er fredag!

Mari sa...

Morgenfrisk etter en god treningsøkt på sats. Da er treningen unnagjort, og jeg kan dra rett hjem etter jobb til god middag og et glass rødvin. Håper værutsiktene for helgen slår til. Ville vært flott med en spasertur i solskinn i løpet av helgen

Epicureatricen sa...

Casual glam i dag - med jeans, støvler og skinnjakke. Parfymen glemte jeg, men til gjenngjeld brukte jeg et ekstra minutt på sminken. Dagens høydepunkt er pedicure kl. 17.15 og planlegger å jobbe inn til da, så jeg kan holde helg med god samvittighet. Og det er nok det beste, for helgen blir travel med en kombinasjon av bryllup og avsluttende oppussing av leilighet.

Hermia sa...

Regnet droppar utanför men det gör ingenting när det är glamorös fredag! Idag är jag klädd i lila stickad tunika inköpt i Genua, som påminner mig om den fina Italienresan i höstas. Här är det lite tidigt än att plantera men liksom Glamourbibliotekarien kommer jag att ägna en tid åt trädgården, här handlar det om att klippa ned och göra plats för nya grenar att växa.

Trevlig helg!!

peanut sa...

Tilbake på jobb etter to dager i horisontalen, og solen skinner utenfor vinduet mitt. Helgen skal tilbringes med oppussing av kjøkkenet i helgehjemmet, men først skal junior og jeg på besøk til en venninne og kose på minibullevalpene hennes. Nyydelige :)

Ha en fortreffelig helg!

glamouringeniøren sa...

I dag er ikke hvilken som helst glamorøs fredag, det er min bursdag :) Tretti til og med, som noen skal ha til er en stor greie...

Så i anledning dagen har jeg tatt fri fra jobben, for hvem vil vel jobbe på sin bursdag? Ikke jeg, her sitter jeg inntullet i et pledd ved kjøkkenbordet, nyter kaffen etter frokosten og hører på radio.

Kaker ble bakt i går kveld, så i dag skal jeg ta hunden med ut på en skitur, og så skal jeg kose meg med lunsj og frisørtime i byen før det er hjem igjen og en liten shine av leiligheta. Så kan familien komme i kveld og smake på kakene!

I helga blir jeg vel å spise opp rester tenker jeg :D

Antrekk og duft og sånt er ikke bestemt ennå, men fin på håret vet jeg jo at jeg kommer til å bli!

God helg alle sammen!

Jenny B sa...

God morgon! Idag har jag en fin mörkblå manchesterdräkt från Filippa K med skinnlappar på armbågarna, och jag doftar gott av Les Fleurs et Ailleurs från The Different Company. Ikväll skall jag först på ett pass Body Balance, sedan på operan och se Läderlappen (Die Fledermaus) av Strauss!

Grattis till glamouringeniøren från en annan ingenjör!

Oslopiken sa...

God morgen!
Tåken ligger så tett over hovedstaden at jeg ikke kunne se slottet fra Karl Johan! Eksotisk og veldig vakkert.
Til ære for den kommende årstiden har jeg pakket bort nesten alle sorte og mørkebrune klær (og da ble det jammen ganske tomt i skapet!) og er kledd i sommerens fineste lysegule cardigan.
I kveld blir det klassisk fredagskveld hjemme, tror jeg - med gullrekka og hjemmelaget artisjokk- og pinjekjerne-pizza. I morgen blir det bedagelig hage-arbeid (og forhåpentligvis kan jeg beskue småfrosne krokus-skudd) og på kvelden er det familieselskap. Og så skal sykkelen opp fra kjelleren og få seg en liten vårpuss i løpet av helgen!

God vårhelg til alle, og god fødselsdag til glamouringeniøren!

koristen sa...

Glamorøs fredag, lønningsdag og soool :-) kan det bli bedre? Feirer med rosalilla cardigan over topp med roser. Elizabeth Arden Green Tea på halsen i anledning våren, og ekstra glamoureffekt er en nydelig liten sølvnål, et funn fra bruktmarkedet i Stavern påskeaften.

Helgeplaner: En lang, deilig tur etterfulgt av god middag på søndag, ellers lesing på balkongen. Den må ryddes først, og så skal det kjøpes en søt potte med stemorsblomster som en start på blomstersommeren :-)

Gratulerer med dagen til Glamouringeniøren, god helg til alle!

Synne sa...

Så fin den nye headeren er! Ha en fin fredag i sola!

pauline sa...

@Mari: så utrolig imponerende med morgentrening! en av de tingene jeg bare har innsett ikke ligger for meg..

høye støveletter på bena i dag, benytter en av de siste sjansene til å bruke dem før de settes til side til fordel for nette sommersko. nylakkerte negler får stå som glamorøs fredags alibi ellers, har konserthelg, noe som betyr at jeg er i jobbmodus hele helgen. men det blir også tid til god mat, gode venner og god vin!

God helg til dere alle!

Anonym sa...

sliter med en svært uglamorøs forkjølelse, men velger å ikke la den legge en demper på denne vakre solskinnsfredagen. gronn te og vann i store mengder står på menyen, sammen med råmelkstabbiser. etter hvert skal jeg vel kokkelere noe med mye ingefær, hvitløk og chili for å røske opp i systemet.

helga skal ellers brukes til vårrengjøring, bursdagsfeiring og kjærestebesøk. og mye heng ute i sola!

ha en strålende helg!

Anonym sa...

dersom du skulle få tid er det loppemarked på Smestad skole i helgen - etter sigende "byens beste"....

verdt å sjekke ut?

Glamoursjefen sa...

God glamorøs fredag! Skolen skinner uklanderlig i landets hovedstad etter å ha vært innhyllet i magisk morgentåke.

I motsetning til andre her, har jeg ikke klart å legge vekk alle de sorte klærne etter vinteren, men nyter litt fredagsglamour i sorte capri jeans og høye støvler samt den lange yndlingsjakken til å tulle seg inn i (med den tåkete morgenen, trodde jeg været skulle bli helt annerledes i dag). Yndlingsduften bak ørene og favorittringen fra Efva Attling på fingeren.

Ha en fortreffelig glamorøs fredag (og helg) alle sammen!

wine-fueled narcissism sa...

Jeg ligger fortsatt i sengen, i min ferskenfargede silkemorgenkåpe, og dét er ytterst glamourøst. Jeg har akkurat sendt fra meg et større arbeid som skal til veiledning, så nå føler jeg meg fri fra ansvar og forpliktelser- i hverfall til over helgen. :)

I kveld får jeg og min kjære besøk av en gjeng glade venninner som jeg gikk på videregående med, og deres kjærester. Det skal nok blir en riktig fin reunion, og jeg gleder meg. Nå skal jeg vaske gulv og høre på Buxtehude, før jeg tar meg en lang dusj og spiser lunsj på Den Franske Sal på Nasjonalgalleriet. Årets andre bruk av converse, nykuret hår, Allure Sensuelle og klirrende ørepynt får stå for den ytre glamouren.

God fredag, og god helg!

wine-fueled narcissism sa...

Og et stort gratulerer med dagen til glamouringeniøren! :D

Elisabeth sa...

Fredag og glamour igjen, hurra! Foreløpig sitter jeg enda i pysjen, men om en time er jeg nok påkledt og klar for en tur i byen før jobb. Helga består av mye jobbing, men siden man kan gå i småsko på asfalt på vei til og fra, er det HELT i orden :)

Glamourfølelsen kommer av å kunne unne seg en seeen morgen etter en like sen kveld i går. Dagens parfyme blir India Hicks Island Living fra Crabtree&Evely. I veska har jeg strikking og ei bok, og iPod'en står på shuffle, som den nesten alltid gjør. Planene for helga er en miks av hjemlige sysler og jobbing, begge i passe doser.

God helg!

Fagbibliotekaren sa...

God formiddag.

4 dagers uke kan jeg fort venne meg til kjenner jeg. En herlig helg med solskinn ventes i hovedstaden, og jeg gleder meg. Balkongen skal vaskes og gjøres klar til mange fine stunder. Jeg har kjøpt inn krokuser som skal gi den perfekte vårstemningen.

Ellers skal helgen brukes til lesing, god mat, rød vin, kjæresten og gode venner.

Den fantastiske følelsen av vår og sol er dagens glamour for meg.

God helg!

Smake sa...

Denne helga har eg fri frå jobb, så den skal brukast til oppgåveskriving, matlaging og nokre joggeturar i det fine veret!

Eg bakte makroner i går, så no står ei stor bolle med rosa og mintgrøne kjeks på benken og ventar på diverse fyll! Har og nokre andre kjekke matprosjekt på gong, som skal krydre helga.

Akkurat no sit eg ved kjøkenbordet og nyt espresso og grapefrukt, medan eg planlegg oppgåva. Glamorøse ytre faktorar er Chanel sin Chance bak øyret, perler i øyrene og litt meir nøye utvalgt bekledning enn vanleg.

Ynskjer alle ei nydeleg helg!

Ting som gjør en glad sa...

Poême bak ørene, sort og hvit stripede cardigan.
Glamour-effekt i dag er min kjære mor som kommer med toget i ettermiddag og skal feire bursdagen sin med meg:)

HildeSofie sa...

Er det fredag alt? Dette er fordelen med å starte uken på en tirsdag - det er helg nesten med en gang!

Helgen er foreløpig fullstendig uten planer, noe som egentlig føles veldig deilig etter mange uker fulle av aktiviteter. Dagens glamour er en fin vårbukett på spisebordet, som Kjære fikk med seg hjem fra et møte i går. Snart er det tid for en lang dusj (fordelen med hjemmekontor er at man kan gjøre sånne ting innimellom), og i ettermiddag blir det en tur på butikken for å finne gode saker til helgens middager, og kanskje en flaske vin eller to.

I kveld er jeg hjemme alene noen timer, og da blir det lesing av bok og drikking av te frem til Kjære kommer hjem. Og kanskje en liiiten bit Lindts mørke sjokolade med kirsebær og chili :)

En riktig fin helg ønskes alle!

Nora Alexa sa...

Glamour i prikkete pencilskjørt, nydelig bluse med sløyfe og chanel no 5 idag på meg også. Og fine perfekte Rita Hayworth-krøller i håret.

Kaisa sa...

Her har visst en litt grå og tåkete dag blitt til en riktig fin, lys og glamorøs fredag.

Dagens glamoureffekt er hjemmesydd kjole i blårutete mønster, med brunt belte i livet. Forhåpentligvis siste gang jeg bruker de høye brune støvlettene også.

Kvelden skal tilbringes sammen med min manns og min familie, vi skal alle 10 på Kalenderpikene i kveld. Tror det blir fint. Julegave til foreldre og søster.
Ellers blir det loppis på lørdag. Denne gangen med en agenda: Finne lamper og andre ting til et levende rollespill basert på tekster fra Kaizer's orchestras Ompa til du dør-album! (Marcellos kjeller, 17. april, hvis noen skulle bli nysgjerrige.)

Anonym ang loppis på Smestad: Dette er et bra loppemarked! Godt organisert og vanligvis fine ting.

S sa...

Travel fredag for meg, men med sol og nyfrisert hår går det som en lek. I dag er vi invitert i middag, med påfølgende overnatting for barna slik at vi kan skru sammen kjøkkenskap i ro og mak. Og da er vel helgas prosjekt presentert. ;-)

I disse dager leker livet: det blir mer vårlig for hver dag som går, jeg har fått invilget en spennende videreutdanning fra arbeidsgiver, kjøkkenet er i ferd med å fornyes og jeg har fått lønnsøkning. Så akkurat nå føles det som om alt går min vei. Og jeg er stadig takknemlig for at jeg har en så flott familie.

Ønsker alle en fin fredag og ei god helg, og en gratulasjon til glamouringeniøren er også på sin plass.

Alt godt sa...

God ettermiddag!

Eg er også uglamorøst forkjøla, og har dessverre tilbrakt denne veka meir eller mindre til sengs.

Har til og med mista luktesansen, men minnest med glede India Hicks Island Living som Elisabeth har på seg! Eg sto og vurderte for og imot om den skulle bli med meg heim frå Jersey i fjor sommar. Det vart den ikkje, og det var ei feilvurdering.

Men no lysnar det ute, sola skin og i hagen sprutar det opp av deilige vekstar. I morgon skal eg på hagemesse på Lillestrøm, og kanskje blir det med noko spennande heim derifrå.

Eg ynskjer glamouringeniøren ein fin bursdag, og alle andre, og glamourbibliotekaren især, ei god helg!

Ragnhild sa...

Oslofredagen byr på sol og herleg vårtemperatur, så eg har teke fram dongerijakka (for første gong i år) og solbrillene. Har ein god hårdag, med fluffy og rufsete look, og då kjenner eg meg alltid fresh og glamorøs:-)

I ettermiddag har eg tenkt å reisa på SATS og trena, sjølv om eg eigentleg burde ha gått meg ein tur i sola. MEN eg mistenkjer at eg har fått pollenallergi:-( – så eg prøver å halda meg innandørs.

Helga byr blant anna på innkjøp og såing av tomatfrø – for første gong har eg tenkt å prøva meg på tomatproduksjon:-D

Til lukke med dagen til glamouringeniøren og god helg til alle!

Anonym sa...

Varmt idag, eller varmere enn det har vært på mange mnd, det er vår! Dagens parfyme er den deilige og vårlige Ivoire fra Balmain, et vellykka blindkjøp for en slikk og ingenting. Dagen tilbringes over bøker som ikke er spes. festlige, men alt kan ikke være like gøy ;-)
I helgen blir det loppis og fest. God helg til alle!

k sa...

Anonym var meg :-)

Britt Åse sa...

Supersolfredag, goddag! Her er det som alle forstår godvær, og arbeidsdagen ble kuttet ganske drastisk, til fordel for innkjøp av vin/ingredienser til kveldens jentetreff, litt rusking rundt alt det vakre i bedene, vasking av utekjøleskapet som starter sesongen i dag, og avhenting av et halvblindt kjøp: L'eau Ambrée fra Prada.
Gratulerer med dagen til den glamorøse ingeniøren, og en riktig god helg til alle her :D

Cecilia sa...

Sol og blå himmel er veldig glamorøst! + silkebluse fra Sophie Faroh, turkisørepynt fra Peru, og en fin arvet perlering.
Straks hjem fra jobb, i helgen blir det pusling i hagen, cafe med venner og forhåpentlig middag med venninne og barn. God helg alle sammen :-)

Løvemunn sa...

Begynte dagen med hjemmekontor og Kusmi-te. Sola skinte inn kjøkkenvinduet, som ba pent om å bli pusset. Spaserte til jobben iført lette ankelstøvletter, kjole fra Fifth Avenue Shoe Repair og leppestift i Hollywood Red. Finfølelsen holder seg ennå. Vinduet må vente til i morgen.

Glamourlektoren sa...

Ser at flere satser på det sikre kortet svart og hvitt i dag! Jeg gir ikke slipp på det svarte riktig ennå, men har cardigan fra Fransa i hvitt over det mørke - og vintagesmykket mitt i gull og perle rundt halsen. Marc Jacobs Daisy-parfymen henger med og føles vårfrisk.

Bare halv dag på jobb grunnet lunsj med barndommens bestevenninne. Hun kom anstigende med nydelige langstilkede, skittenrosa roser - perfekt på en glamorøs fredag! Huset ble stormryddet mellom kl 06.00 og 08.00 av undertegnede, og godt hjulpet av tenåringens vaskeinnsats i går kan jeg se helgen lyst i møte!

I helgen blir det nok litt småpusling i hagen, te i det fri, hestehovplukking, avsluttende lesning av Knausgård 4. Ikke shopping av hverken brukt eller nytt. Regningsbunken er tatt, og penger er puttet bort til en helg i Roma med min kjære om kort tid. God helg til alle, og god bursdag til Glamouringeniøren!

glamourlegen sa...

For en deilig fredag! Denne sola er deg vel unt, glamingeniør, og velkommen etter :)

Glamour i dag, skal vi se, den deilige følelsen kom vel egentlig snikende i går da det overraskende nok sto en rose på kontoret fra en pasient da jeg kom på jobb. Gruet meg litt til dagen i dag siden jeg visste det ble hektisk (og litt kompliserte ting og tang skulle utredes), men dagen gikk som en lek!

Hadde med meg joggeskoene på jobb slik at dørstokkmila ikke skulle bli for lang (bor fire minutter unna treningssenteret, men med en gang jeg kommer innenfor døren hjemme virker det plutselig veldig langt...), så har gjort unna en blodig spinningtime og nyter nå en forfriskende, eh, øl.

Kjæresten kommer hjem i kveld etter å ha holdt kurs i den andre enden av landet, så det blir skjønt.

I helgen blir det vel late frokoster, lange turer, en utepils (??), og etterlengtede El Classico på lørdag (foppall, Barcelona-Real Madrid).

God helg alle sammen!

glamourlegen sa...

Unnskyld, El Clásico! Spansk er ikke min sterkeste side, blir sikkert bedre etter Barcelona-turen i mai :)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter, og gratulerer så mye til bursdagsbarnet! :)

glamouringeniøren sa...

Tusen takk for alle hyggelige bursdagshilsner!

Nå sitter jeg her, god og kvalm, som seg vel hør og bør etter litt for mye kake :)

Siste gjest er gått, ryddet har jeg gjort, så pysjen skal på og "Kafka on the shore" skal få selskap i senga. Ah, helg!

Populære innlegg