fredag, april 16, 2010

Glamorøs fredagGod morgen! Og hurra for fredag! Helgens reiseplaner ble brått forandret da alle fly ble innstilt i går, men utfallet - flust av overnattingsgjester - er kjempehyggelig! Og ellers blir det arbeid i en overgrodd hage som må få en real makeover før sommeren kommer.

Glamoureffekter er mine smykker fra Tiffany's samt The Different Companys Un parfum de Charmes & Feuilles.

I dag fyller en av denne bloggens mest trofaste lesere år - nemlig min pappa! Og derfor får han herved to av sine yndlinger: Ella og Oscar! Take it away, Fitz&Pete!

Gratulerer, kjære pappa!

24 kommentarer:

fru winther sa...

Gratulerer med dagen, glamorøse glamourbiliotekarpappa!Håper det blir en flott dag:)
Her våknet jeg til snø...og nå snør det skikkelig. Ikke akkurat hva jeg trengte, for å si det sånn, men det er jo en del islendinger som har det verre. I dag pakker jeg og forlater landet. Ikke med fly, haha, men ruller mot svenskegrensa og Åre (og mer snø) for å nyte etpar dager på hotell. Dagens antrekk er foreløbig pysjamas, men regner med at det tar seg opp utover formiddagen. Og så var det bra faren din hadde bursdag, for da ble jeg minnet på å ringe min, som også fyller år i dag. Og dronning Margrethe, men henne ringer jeg ikke. Hipp, hipp for alle sammen! Og en riktig deilig helg til alle sammen.

Anna Lovinda sa...

Grattis pappa glambibliss! :-)
Ja, det er underlig med et stille luftrom. Er selv vant til at legehelikopteret raser over blokka mi flere ganger i døgnet, og nå er det "oh, so quiet".
Siste forberedelser til skoleuke i Oslo her. Og det vil være særdeles glamorøst når dagen er gjennomført. :-)
Ellers ligger et fint hvitt teppe over staden i dag. Men bakom synger våren! :-)
God hagehelg og bursdagslag!

Smake sa...

Gratulerer med dagen glampappaen!!

Her i Bergen er himmelen blå, med nokre gråskydekke i kantane. Dagen er via til oppgåveskriving, men eg lurer litt på å kjøpe med meg god kaffi på veg til skulen. Då blir alt så mykje meir stas. Eg må også prøve å få smetta inn ein joggetur i dag. Det er særsleg glamorøst, då snømengden har haldt oss innesperra på treningssentra i heile vinter.

Resten av helga byr på jobbing, oppgåveskriving og trening. Kanskje blir det tid til litt etterlengta baking også.

På søndag skal me kikke innom messa Luxury Living i Grieghallen. Studentane fekk gratisbillettar, så her må nysjerrigheten stillast og standar skal snusast på. Valrhona og Nespresso er allereie få nok namn til å trekke matglade meg mot messa.

Ha ein fin.fin dag!

Nanne sa...

Jeg stiller meg i rekken av gratulanter til pappaen din:)Her pustet Kong Vinter litt i barten for å si at han ikke er helt ferdig med oss ennå, og la igjen et snølag på bakken i natt, og tilsvarende lave temperaturer. Men det er jo heldigvis forbigående, jeg har fått så nok av vinter nå!

Dagens glamoureffekter er nytt gråmønstrete skjørt fra Esprit, korallfarget neglelakk og selvlaget armbånd i grønn- og sølvtoner.

I kveld er det fødselsdagsfeiring hos en venn, og i morgen blir det intimkonsert med et lokalt band, venner det også:)

Ønsker alle en riktig fin helg!

Alt godt sa...

Gratulerer til glamourpappaen, eg trur det blir ei fin helg å ha bursdag i.

Eg står på farten ut døra for å sitte som forhandlingsleiar i heile dag. Som vanleg i forhandlingar har eg på meg min power-parfyme, Narciso Rodriguez EdT. Eg veit ikkje kvifor, men den gir meg litt omph. :-)

Forøvrig er antrekket jeans, ballerinas og svart øverst. Ettermiddagen skal tilbringast saman med elleveåringen, som har ytra ønske om å spise biff på restaurant med mammaen sin. Det blir fint!

Resten av helga går med til å slappe av, og å prøve å bringe i orden eit hus som har blitt neglisjert på grunn av ei totalt glamorøs veke. Tirsdag starta med korkonsert, etterfølgd av Københavntur der eg holdt foredrag om parfymer undervegs på båten. I går vart kvelden tilbragt på Oslo spiseforretning, der vi spiste ein nydeleg middag, som alltid. Etter ei Tom Waits-aktig vandring enda vi opp på rådhusplassen, der målet var salsa på Tors hammer. Stas med danseglade kollegaer!

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren i sær, ei fin helg.

glamouringeniøren sa...

Gratulerer med dagen pappa glamourbibliotekar!

Her snør det tett også, kan se langt etter hageprosjekter ja. Planlegger fortsatt skiturer :) Det er på denne tida av året vi bli minnet på at landet er langstrakt.

Er utrolig takknemlig for at jeg har en rolig reiseperiode med jobben nå, kunne godt ha vært meg som satt fast en plass. I dag sitter jeg heller på et deilig hjemmekontor til en forandring. Skal ha hyggelig sosial sammenkomst med kolleger i ettermiddag og pga. mangel på hundepasser så er jeg nå da arbeider og hundepasser i ett, så får hunden passe seg selv senere!

Antrekket er komfortabelt og varmt, mørkeblå juicy fløyelsdress, med vera&william ull under, samt et ullpledd tullet rundt kroppen. Håret er fiksa og duften er Hermes Rose Ikebana. Antrekk og sminke får jeg ordne senere.

Kaffen er god i min favorittkopp og dette skal bli en deilig dag og starten på en herlig helg.

Ha en herlig helg alle sammen!

barnebibliotekaren sa...

Gratulerer med dagen til glamourpappaen!!!
Her skinner solen inn kontorvinduet,- det er bare å krysse fingrene for at værmelderne tar feil og at finværet fortsetter i helgen :-)
Ikke så voldsomt glamorøst på jobb i dag, men en pinstripe skjorte som har ligget lenge innerst i skapet er funnet fram, for å ledsage sort bukse og grå cardigan. Glamoureffekter forøvrig er Idole fra Armani og mitt favorittarmbåndsur fra D&G. Ellers kan jeg se fram til å komme hjem til ferdiglaget pizza,- 15-åringen min har hjemmedag med rydding, vasking og matlaging som arbeidsoppgaver. Det føles jo ganske glamorøst å komme til dekket bord :-)
Helgen skal nytes med kjæresten, håndballkamp, god mat og vin. God helg til alle!!!

HildeSofie sa...

Endelig fredag!
I går hadde jeg superhøye skuldre på grunn av alt for mye som måtte ordnes på jobb, men i dag er de nesten nede på normalt nivå - og jeg vet det forsvinner helt i løpet av dagen - deilig!

Sortstrikket kjoleglamour på hjemmekontoret i dag, har slått til med litt øyenskygge også, Chanel Chance på halsen og Chanel Lotus Rouge på munnen. Snart er det på tide med en kopp te, utenfor skinner sola fra skyfri himmel, og jeg konstaterer at jeg er glad jeg skal holde meg på Toten hele helgen, og ikke kommer til å merke fly- og togkaoset.

Foran meg brenner et par telys ved siden av gårsdagens vårfangst: tre hestehov og en liten kvist med gåsunger på. Hurra!

Morgendagen skal brukes til et årsmøte, og søndag skal jeg teste de nye muffinsformene mine. Litt vin skal jeg få tid til i løpet av helgen, og jeg krysser fingrene for at snøen holder seg borte, så det kan bli noen turer ut i vårværet.

En riktig strålende fredag ønskes alle - gratulasjoner til glamourpappaen, dronning Margrete og alle andre som feirer dagen sin! :)

Oslopiken sa...

God formiddag!

Helge-følelsen har nesten innfunnet seg allerede: for en gangs skyld rakk vi lang frokost med te og aviser før avreise til jobb. Og jeg elsker dager hvor man må bruke solbriller før kl 0900! Jobbdagen er passe hektisk, skal snike meg ut i lunsjen for å spise på cafe med en venninne, og i kveld er det sedvanlig fredagskveld som gjelder. I tillegg til pizza og gullrekka skal det også skrives sang til pappas bursdag (!) i morgen med lillebror.

Og lørdag og søndag blir det bursdag og familie for alle penga, tror jeg - og en forhåpentligvis noen fine hage-timer.

God helg til alle jubilerende pappaer og glamorøse damer!

Fagbibliotekaren sa...

Hurra for den glamourøse far!

Sola skinner og helgen er noen timer unna. Jeg er så glad i fredager. Litt ekstra tid på badet i dag, så jeg føler meg ekstra fin.

Pulten svømmer over av prosjekter, men jeg går på med godt mot og fin musikk fra ipoden.

I helgen skal jeg bare kose meg og agendaen er helt åpen. I tillegg har kjæresten frihelg, så alt ligger tilrette for en fantastisk helg.

Ønsker dere alle en riktig god helg, nyt den!

Maj-Britt sa...

Vær hilset glomrøse fredag - og gratulerer til papps. Jeg har tatt ansvar og sørget for egen glamour gjennom endelig å ha startet utendørsjogging, nylig frisørbesøk, fuchsia-fargede negler og Narciso Rodriguez parfyme innkjøpt i påsken. Helgen skulle egentlig tilbringes med en jeg er meget fascinert av for tiden, men i stedet blir det kjærestehelg - ikke verst det heller ; ) I kveld skal vi myse med hjemmelagte italiensk pizza og en Ripasso. I helgen håper jeg på mer trening og en tur i skogen, som endelig i er fin og snørfri!

God helg til alle, Glamourbibliotekaren spesielt!

koristen sa...

Gratulerer glamourbibliotekarpappa med dagen :-)

Solen skinner inn på kontoret og det er fredaaag! Etter jobb reiser jeg på besøk til venner hvor jeg kommer til å leke med barn, hund, katter og marsvin. Antrekket er derfor ikke veldig elegant, men dongerien er piffet opp med hvit bluse, arvering og arvebling. Elizabeth Arden Green Tea på halsen, diskret sminke.

God helg til alle glamorøse!

Jenny B sa...

Här är det grått och regnigt väder, och jag har träningsvärk efter det hårda passet igår, så jag känner mig inte helt glamourös förrän jag sniffar på min goda parfym Piment Brulant från L'Artisan Parfumeur och bättrar på mina röda läppar. Ikväll blir det kanske Body Balance, kanske teater, och jag ser fram emot en helg med mycket läsning och opera.

Jag önskar födelsedagspappan och alla andra en fin dag och en fin helg!

Ine sa...

Gratulerer med dagen til glamourbibliotekarpappaen! Det er gøy med pappaer som leser blogg. :)

Mine glamorøse effekter i dag er en fin, liten, glitrende brosje som er en krabbe, vårfarga genser og en god hårdag! :) Oppgaveskriving og grammatikkforelesning står på agendaen, men også lunsj med en god venninne og pizza i kveld.

Ønsker alle en god fredag!

Hermia sa...

Dagens glamour består av lunch med trevlig kollega/väninna och bio ikväll tillsammans med maken. Känner mig annars mer trött, efter en lång arbetsvecka, än piffig idag. Men än lyser solen och det är härlig fredag!

Grattis även från mig till glamour-pappan!

wine-fueled narcissism sa...

Gratulerer med dagen til glampappa!
Jeg sitter her og koser meg med nystekte rundstykker, mens jeg forbereder meg, og gruer meg fryktelig til jeg skal på bachelorveiledning om et par timer. Nå kan det jo tenkes at utfallet blir positivt, og jeg kan uansett se frem til en kveld alene hjemme på sofaen. Jeg skal kjøpe en ny dvd-boks, og masse deilig mat, og virkelig bare koooose meg. :) Dagens glamour er en ny mørkblå highwaist-bukse med smalt skinnbelte, opptvinnet hår, og Chanel Chance og ekstra sirlig eyeliner etterhvert. Ha fine fredager! :)

Ragnhild sa...

Til lukke med dagen, glamourpappa!

Dagens ytre glamour består av nyinnkjøpte, behagelege mamma-klede med plass til den stadig veksande magen:-) Og sånn elles gler eg meg over solskin, at arbeidsdagen er over, og at eg straks skal laga meg ein god kopp kaffi.

I helga har eg tenkt å så massevis av krydder, og så har eg tenkt å starta på eit større syprosjekt til meg sjølv. Og så blir det eit par store innkjøp til han i magen:-)

God helg, alle!

Peanuts sa...

Gratulerer med dagen til glamourpappaen!

Har nettopp returnert fra lunsj med en venninne, med en kokosbolle fra den lille kokosbollefabrikken ventende i en papirpose. Nam! I dag har jeg på en ny løs lintopp fra filippa k, og dufter av L'Occitane Almond Supple Skin Oil som visst skal være bra for gravide mager :) Helgen skal for en sjelden gangs skyld bare brukes til avslapning, kun avbrutt av litt sondering på diverse loppemarkeder i Oslo/Bærum.

Anonym sa...

Gratulerer med dagen, glamorøse bibliotekarpappa :D

Her er kurs i Oslo avviklet og jeg er lykkelig hjemme igjen, -til hagearbeid og litt selskapelighet i morra. Mistenker at huset må ha en overhaling også, men ikke så mye.
Jeg har grønn øyeskygge, naturhvit tunika og Pradas appelsinblomstinfuserte duft, sola skinner, og jeg tror jeg skal kutte litt i arbeidsdagen. Litt.

God helg, alle sammen, glamourbibliotekaren i særdeleshet.

Charlotte sa...

Er nå litt sent ute her, men men..
Gratulerer til glamourbibliotekarens pappa! Bursdag på en fredag er ikke å forakte!

Fikk sovet lenge idag, deilig med fredag uten forelesning. Våknet til lukten av nytraktet kaffe, og da jeg kom meg opp fra sengen og deiset ned i sofaen så jeg en liten gaveinnpakket form foran meg på bordet. Da papiret var borte satt jeg med en L'Occitane Amande shower oil i hendene. En gave fra min Kjære, helt uten videre, han er den snilleste som finnes! Så det var en flott start på dagen,og dagens glamour vil jeg si, som ellers skal tilbringes med å skrive på en oppgave som ble levert ut idag. Kanskje blir det hjemmelaget pizza ikveld=)

God helg til alle sammen, og særlig til glamourbibliotekaren!

Frøken Hamilton sa...

Hurra for fredag, og en fin helg i vente :-)
jeg innvier mitt nye yndige skjørt fra Zara. Det er blått- og hvitstripete,i herlig 50-talls stil; høyt i livet og skikkelig sving på skjørtet. Elsker det! Matcher med blå tubetopp, en lysegrå oversized cardigan og et stort hvit skjerf/sjal. Pilotbriller på hodet/over øynene. Føler meg fin og kul, og pittelitt glam ;-)

Siden ingen sender gratulasjoner til glamourfar så skal iallefall jeg gjøre. Grattis med dagen til deg!! hihi. Og en nydelig helg til alle dere andre :D

Glamourlektoren sa...

Prikkete, stort skjerf fra Fransa i beige og brunt, og hår jeg er fornøyd med etter en tur hos frisøren forleden dag. Litt leppestift og litt Dior-duft. Travel dag på jobb. Jeg er en pytt og panne-sjef - alltid for sent ute til å delegere oppgavene.. Men hyggelig og takknemlig stab veier opp!

I helgen skal jeg på stor kulturskolekonsert der en av sønnene mine deltar med storbandet han spiller i. Jeg gleder meg veldig til å se ham i aksjon med en konsert de har forberedt lenge og som byr på masse fin musikk fra mange forskjellige epoker. Å høre og se barna sine på konsert, så konsentrerte og ivrige, oppveier all kjøring til spilletimer og all dugnadsinnsats over mange år! En lettrørt mamma sitter med tårer i øyekroken og er så stolt, så stolt.!

Gratulerer med dagen til Glamourbibliotekarens pappa! Det er flott med pappaer som lever i tiden og følger med! Min egen pappa var også slik, og akkurat nå, her jeg skriver om konserten til sønnen min, savner jeg ham så fryktelig både på egne vegne og på barnas. Men han rakk å bidra mye til musikkinteressen deres, i hvert fall!

Elisabeth sa...

Grattis til pappaen fra et Bodø i SOL :-D

Her siger glamouren langsomt på etter en dag med utrolig mye husarbeid, som har blitt neglisjert litt for lenge... Litt baking ble det også, i selvmotiveringens navn. Og til natta på jobb kommer ferske bakevarer godt med! Glamouren begrenses til YSL mascara mens jeg er på jobb, samt et liiite hint av Bvlgari sin The au Vert.

Med sol inn stuevinduet og et fly på vingene utenfor (på vei nordover, mot St.nes/Skagen) er det ikke fritt for at glamouren sniker seg inn...det er jo vår!

God helg, alle sammen:)

k sa...

Sent men godt, har tilbragt dagen med nesa i en datamaskin og gjort unna tre dagers jobb på én. Kanskje det hjalp å dufte av Chanels nydelige Bois des Iles, ha Catalina på munn og håret i en topp på hodet :-) Resten av helgen blir nå litt ledigere, jeg skal ta nærmere i øyensyn klematisen som har overlevd den strenge vinteren på balkongen og er på vei opp av jorda, og gå på en fest med flotte, flotte folk. God helg til alle, og ekstra til glamourpappan-hurra!

Populære innlegg