fredag, juli 02, 2010

Glamorøs fredag

God formiddag!
Litt treg i hodet i dag etter overdose av sukker i går, men nå begynner jeg å fungere sånn noenlunde normalt. Forhåpentligvis får man gjort litt arbeid også. Meget casual antrukket, håret har fremdeles morgendusj-oppsatsen intakt, og duften er Eau d'Italie som jeg fikk av min elskede i går, helt uoppfordret. Han hadde vært på Heaven Scent og sniffet seg igjennom duft etter duft til han fant denne - og det passet meg ypperlig, for jeg har tenkt lenge på den selv.
Soulgud Al Green på operataket i kveld, og ellers skal jeg tilbringe helga i min nye hengekøye! Men hva skuer mitt øye? Regn i morgen på yr.no?! Da blir det sofa istedet.
Ha en fin dag alle sammen! Og tusen takk for alle gratulasjoner i går, veldig hyggelig!!! Nå skal der drikkes te - mine snille kolleger har gitt meg en lekker boks fra Le Palais des Thés!

10 kommentarer:

Alt godt sa...

Å, heldige du! Eau de Italie er deilig. Eg har på meg Magnolia Nobile i dag, og ikkje nok med det; eg var på Gimle i går, og dei ga meg ein heile bærepose med prøver som eg skal gi bort i bloggen min! Stor stas.

Forøvrig har eg på meg min nye sommarkjole, som eg er veldig fornøgd med, svarte ballerinasko og raud hekla cardigan/bolero. I koppen har eg russian earl grey og eg prøver å late som om eg ikkje har litt hovudverk.

I morgon skal eg ganske enkelt på date, og det gler eg meg veldig til. Håper daten gler seg like mykje. ;-) Ha ei god helg, alle saman, og bibliotekaren i sær!

S sa...

Dette er en særdeles glamorøs fredag, da jeg tar ferie etter endt arbeidsdag i dag! Store deler av helgen skal tilbringes blant likesinnede og mye ute i frisk luft helt uavhengig av været.

Skal innom tax-free i løpet av sommeren og håper da å få et nytt parfyme-tilskudd. Gleder meg til en spennende jakt på den rette duften.

God helg til alle!

Skolebibliotekaren sa...

I dag er det siste arbeidsdag som skolebibliotekar...litt trist, men skal bli godt å flytte nærmere venner og familie. Heretter blir jeg forhenværende skolebibliotekar (om jeg da ikke får en bedre tittel i nærmeste framid). Dagens casual-glamor: Boyfriendjeans, småsko,negler lakket i Essies Luscious Lips og parfymen er Happy in Bloom. Helga går med til pakking, vasking og flytting!

Mynte sa...

Jeg syns arbeidsdagen går fort i dag! Deilig med trivelige kollegaer og en god latter! I dag har jeg pyntet meg med blomster. I helgen blir det en tur på landet. Jeg har ennå ikke begynt ferien, men da har jeg jo noe godt i vente!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag! Litt slapp og trøtt i dag, tar på å være businesswoman og drive og reise i jobben. Skal bli godt med helg og den blir nok tatt før kl 16 :)

Er avslappet antrukket i komfortable grå jeans, mørk blå skjorte og et stort ullskjerf rundt halsen. 7 grader er ikke mye å skryte over. Converse og brun skinnjakke utendørs.

Neglene er i det minste rosa (Essie Rasberry, anbefales!) og duften er Hermes Rose Ikebana.

Håper å finne Salma-laks i butikken og leke meg med diverse sashimi-varianter i helgen og så skal jeg gå i fjellet og ligge på sofaen. Det tror jeg blir en god helg!

Ønsker alle sammen en strålende helg!

Glamoursjefen sa...

En særdeles glamourøs fredag for meg også med feriestart i dag! o lykke.... Her skal det koses, nytes og slappes av i 5 uker til ende! Jippi!

glamourlegen sa...

Gratulerer med dagen på etterskudd! Håper du feiret og ble feiret ettertrykkelig :)

Glamouren her består i vedvarende glød etter lang og nydelig ansiktsbehandling med Dermalogica-produkter på onsdag (omtrent det eneste jeg tåler), og det er deilig med nyfargede vipper og bryn.

Etter jobb i dag freser kjæreste og jeg ned på hytta, som forrige helg. Da blåste det kraftig i Bohuslän, men vi fant et lunt svaberg likevel. Er optimist og har med bikini denne gangen også, hvis nå bare yr.no kan vise seg å ta feil hadde det vært supert!

Tror helgen kommer til å inneholde bl. a. det følgende: sol, regn, sommerkjole, sydvest, rosévin, kyss, grillmat, reker, solkrem, sand i skoene, fisking med stang, bøker og blader, mygg, fotball på radio, svaberg, skog, veranda, bilkjøring og kanskje et og annet rådyr.

God helg, og god fredag!

TRF sa...

En god fredag til alle - kan ikke vente med at arbeisdagen skal avsluttes. Glamouren er meget sommerlig; hvitt bomullskjørt, rød og hvit stripet t-skjorte, nyinnkjøpte havaianas på bena (det er lov med slippers på jobb på "casual Fridays") og et lite korallarmbånd. Parfymen er en frisk og lett sommerduft som jeg ikke husker navnet på.

I helga blir det kanskje innkjøp av planter og blomster til hagen, samt næring til sitrontreet som jeg fikk i bursdagsgave av gemalen. Bladene detter av og det ser så trist ut.

Ellers håper jeg på en tur på stranda samt å nyte et glass kald rosévin på terrassen sammen med en god bok. God helg!

Kaisa sa...

God fredag!
Dagen begynte med en tur til frisøren, så nå har jeg kort feriesveis.
Antrekket er blå sommerkjole med hvite blomsterbroderier langs halsåpningen og sorte MBT-sko. (De er ikke like glamorøse, men greie.)

Har til og med slått til med Chanel No 5 Eau Premiere - som jeg har funnet ut i løpet av dagen at jeg ikke liker. Jaja, har heldigvis bare en prøve på den.

Helgen skal brukes til kos ute eller inne. Satser på pent vær i Oslo også.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! :)

Populære innlegg