fredag, juli 09, 2010

Glamorøs fredag

God morgen! Er det fremdeles folk her, eller har alle tatt ferie? På glamourkontoret er stemningen god og velduftende (Rosa Flamenca fra Les Parfums de Rosine), og blomstrete skjørt, sandaler og fredagsfølelse er glamoureffektene i dag.

Noen timers arbeid i morgen er bare koselig, etterfulgt av lunsj med venninne og en plan om å tilbringe resten av helga i hengekøya.

Dagen i dag er min siste som fungerende leder i avdelingen mens sjefen har ferie, så det må kanskje markeres med en is til alle mine medarbeidere?


Det fine med å jobbe i fellesferien er at man faktisk får tid til å gjøre alle disse tingene som har hopet seg opp, siden de fleste andre er over alle hauger. Også kan man ta en velfortjent ferie etterpå!

Ha en fin dag alle sammen!

20 kommentarer:

Mynte sa...

Jeg er fortsatt på jobb, men det er stille i gangene og jeg lengter etter ferie! Jeg savner folk! Ellers er det bra. Pynta meg med skjørt og søte øredobber. Gleder meg til hyggelig lunsj, og til å reise på landet i ettermiddag. Det hjelper med fine helger når man jobber om sommeren. En uke til på jobb, og så har jeg også endelig ferie! Luksusfrokost i dag tidlig med kaffe, yoghurt, frokostblanding og 3 ferske aviser. Jeg elsker å finne aviser på dørmatten min om morgenen. O lykke!

Jenny B sa...

Hurra, ännu en vacker, solig dag! Jag har svart topp, korallröd kjol med broderade blommor längs fållen, och korallröda läppar. Jag doftar gott av Comme des Garcons Lily. Ikväll efter jobbet kommer jag att träna, och sedan ta det lugnt i sommarkvällen.

Kristin sa...

Jeg har fortsatt ferie, men etter å ha vært på reiser er det herlig med noen riktig late dager i Oslo. I dag skal jeg på trilletur (m/lunsj) i byens gater med en venninne + barn. Dagens antrekk er et brunt linskjørt i femtitallsfasong, enkel hvit t-sjorte, tresko og en spray av Un jardin sur le nil. Ønsker alle en fin sommerdag!

HildeSofie sa...

Riktig god morgen!
Bare en liten dag igjen nå, så er det fire deilige uker med ferie som venter, hurra! Kan ikke huske sist jeg hadde hele fire uker i strekk :)

Glamouren på hjemmekontoret består i å være nyklippet til morgendagens vennebryllup og litt Magnolia Nobile bak øret (Takk til Alt Godt for nydelige prøver!). Antrekket har ikke kommet lenger enn nattkjole og tykke strømper - det er fortsatt morgenkaldt på Toten. I koppen er det sitrus-te fra le Palais des Thes, og jeg har en akkurat passe stor jobbmengde å få unna før jeg kan logge av for godt for sommeren.

Kvelden må nok brukes til å bestemme meg for hvilken kjole jeg skal ha imorgen (Kort? Lang? Blomstrete? Ensfarget?), og hjelpe Kjære med sitt antrekk - han er forlover og har tusen ting i hodet for øyeblikket...

Morgendagen står i kjærlighetens tegn, og noe sier meg at vi må bruke hele søndagen på å komme oss til hektene etter en god fest. Men hva gjør vel det, når jeg har ferie? :)

En riktig god fredag og helg til alle!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Joda, fortsatt på plass :) Dog er det så stille her på glamourkontoret at undertegnede startet dagen med frokost på kafe. Ingenting kan vel bli bedre enn det. Og i motsetning til hovedstaden så åpner kafeene her kl 08, så da kom jeg dertil deilig sent på jobb :) Slentrende i sola langs bryggekanten med resten av kaffen i handa var ikke så dumt.

Antrekket er ikke spesielt sommerlig, eier liksom ikke så mye sommerklær når man bor der man bor. Converse, svarte jeans, grå t-skjorte, svart dressjakke og leopard-sjal. Svarte pilot Ray-Bans toppa looken. En rocka stil kan man vel si :) Duften er Hermes Rose Ikebana og neglene dessverre bare, knallrøde Essie Forever Young hadde passet perfekt.

Tror det blir en meget kort arbeidsdag, regnet truer i kveld igjen og da må dagene utnyttes. Tur på fjellet med venniner og hunder! Slik blir sikkert resten av helga også, på onsdag blir det ferie :)

God helg alle sammen!
Jeg skal ligge i lyngen, kos deg i hengekøya kjære glamourbibliotekar!

Elin sa...

Jeg skal ikke ha ferie før i august, men da tar jeg virkelig ferie med stor F. Skal til Raykjavík og Dublin.

Her i Hammerfest er det grått vær i dag, så tykke, sorte strømper, sort, gort kjole, lilla perler, ring med amethyst fra Juhls sølvsmie og ametystøreanheng er fredagsantrekket.

Fagbibliotekaren sa...

Fortsatt på jobb, og teller dagene til ferien starter neste uke. Timene på jobb flyr heldigvis fort avgårde, og kveldene kan nytes i sommersola.

Ny topp i dag og godt fredagshumør til tross for et par rødvinsglass for mye. Men pytt sann, vel verdt det. En kaffe på vei til jobb i sola kurerte det hele egentlig.

I helgen kommer fine venniner på besøk, mye moro i vente. Yr lover pent sommervær, så alt ligger tilrette for en perfekt helg.

Kos deg i hengekøya, jeg kan ikke tenke meg bedre helgeplaner egentlig.

Anonym sa...

Fin fredag. Jeg har fri i dag, men må gjøre noen jobbeting likevel. Har tenkt å ligge i parken, trene og treffe en god venninne jeg ikke har sett på en stund.

Vasker klær og drikker te akkurat nå, og har en fin om ikke så glamorøs morgen. Avisbudet glemte meg i morges, og jeg er litt sår siden A-magasinet uteble. Oh well.

Ser fram til en fin helg, noen jobbedager - og endelig reiser jeg nordover.

Ha en strålende helg, dere.

TRF sa...

Hjemmekontor i dag og det er deilig! Dermed er det så som så med glamouren i og med at det kun er hunden vår som ser meg, men det er glamour nok å sitte i ro og fred, drikke god kaffe og skimte middelhavet i det fjernet. Vi har ørliten utsikt mellom trærne. Ellers er det tropevarme med over 30 grader i skyggen så det er ikke mye krefter til å gjøre alt som skulle vært gjort i hus og hage. Helga blir nok derfor preget av solings og avkjølende bad. Vi lurte på om vi skulle ta en tur til nærmeste nasjonalpark (Montseny) for å få litt friskere luft, vi får se hvor langt vi kommer :) God helg til alle der hjemme!

Koristen sa...

Koristen er på jobb etter to ukers ferie og ser frem til helg ved sjøen! Først noen timer intens jobbing til akkompagnement av diverse jazzdamer, hurra for Spotify på koristkontoret :-)

Antrekk blå sommerkjole og svarte sko. Glamoureffekt er vakre øreringer kjøpt på Anthropologie i Regent Street i ferien, fine, fine butikken!

Chanel No 5 Eau Premiere bak øret, nå er prøven definitivt tom. God helg til alle, særlig til deg, Glamourbibliotekar! Is til kollegaene er en utmerket idé, jeg håper min sjef får den samme tanken :-)

glamourlegen sa...

Endelig fredag, nok en gang! Travelt her på jobb (det blir ikke færre pasienter av at noen av legene tar ferie...), men fint! Noen dager blir man bare møkk lei av syke mennesker, men de fleste dager, som i dag, er det bare givende, spennende, og føles som en gave å få lov til å hjelpe. Glam nok i seg selv! Ikke skikkelig ferie før i november, og da er det et år siden sist, men blir i det minste deilig langhelg nå :) Planen er å springe rundt i bikini tre dager til ende med kjære og gode venner på en liten øy i fjorden (bare synd med værmeldingen om 'kraftig regn' hele søndag, men yr.no bommet forrige helg, takk og pris, så satser på en reprise av det).

Må også få lov til å klappe meg selv litt på skulderen for ekstra voksenpoeng; ikke bare har jeg kjøpt to røde leppestifter for et par uker siden, jeg BRUKER dem også! Dutter stadig vekk på litt Viva Glam MAC i fargen til Cyndi Lauper, egner seg til og med på jobb hvis man er forsiktig :)

God, deilig, skjønn sommerhelg alle sammen! Og Slikejenter; venter spent på fortsettelsen på bloggen din. Dåååhn!

Sulvis sa...

Jeg er fremdeles tilstedeværende som bloggleser og hjemme etter sommerens første sommerreise. Fredagsglamouren har bestått av en saktegående formiddag pga. sykt barn, og nå en rolig lunsj mens hun sover. Håret er nylig klippet og satt opp med ørsmå hårspennder slik at jeg kan få sol i både panne og nakke når jeg etterhvert setter meg på verandaen. Når lunsj er fortært, skal neglene lakkes, og jeg skal benytte anledningen til å lese ferdig boken jeg leser.

Is har jeg ikke, men det spørs om det ikke blir en smoothie etterhvert.

Ha en fin dag og en flott helg!

Mette sa...

Fortsatt på jobb her også!
I morges var vi mange kledd i dongeri og hvitt på Majorstua, så det var tydeligvis dagens antrekk i denne delen av Oslo.
I helgen skal jeg besøke Åsgårdsstrand for aller første gang - gleder meg til det.

Epicureatricen sa...

Jeg er her - jeg har nemlig allerede hatt ferie. Jeg liker, som Glamourbibliotekaren, å jobbe i fellesferien. Her blir Glamorøs Fredag markert med kjole, yndlingssandalene fra Pedro Garcia og rosa tånegler som holder fint selv etter en uke. Nå skal jeg snart gå hjem og forberede grilling for gode venner og så står resten av helgen på en blanding av avslapning og litt småting som skal ordnes.

God helg!

Kaisa sa...

Siste dag på jobb før ferie!
Knallvær i Oslo, så det blir kort dag i dag.
I kveld skal jeg ikke gjøre noen ting, men i morgen skal jeg arrangere laiv, og på søndag skal jeg møte andre laivere og diskutere arrangering.

Anonym sa...

Hurra for sol i Oslo og snart ferie!

Her går det i knallrosa negler, skjørt og masse te (det trengs etter litt lite søvn hele uka, sommernatta er ikke laget for slikt!).

Hermia Says sa...

Som jag längtat! Men nu är det äntligen semester i fyra långa veckor! Idag myser jag hemma med en god bok och tiramisu. Ikväll packas väskan för en tågtur norrut - Åre och Trondheim ska besökas.

Trevlig helg!

Leila sa...

Her er det ferie (les: jobbopphold) i Berlin.
I dag er jeg overlykkelig fordi jeg fant både Carthusia, Parfums de Rosine som du nevner i innlegget her, og Tom Ford parfymer....sistnevnte bergtok meg helt, hver eneste duft var som en reise i seg selv. Helt unike, og de tok fullstendig oppmerksomheten fra Carthusias sin Uomo som jeg egentlig hadde tenk å kjøpe til min kjære... Italian Cypress imponerte særlig, se den stilige flakongen her:http://www.moodiereport.com/images2/Italian-Cypress---250ml.jpg

Og en slik opplevelse bringer jo naturligvis tankene til Glamourbibliotekaren og alle de levende parfymebeskrivelsene jeg har lest her:-) Kjenner du til Tom Fords parfymer?
Håper dere koste dere med is!:-)

Elisabeth sa...

Jeg er døgnvill, men jeg ER her! Har hatt fire dagers spontan ferie (uventa fridager!) og i dag var det tilbake på jobb. Glamouren besto i at jeg tilbrakte første natta i MI seng i nytt hus, de to forrige nettene jeg var der hadde gjester lånt mitt rom... Kjempestas å endelig våkne der! Har MaxFactor på vippene og tester den siste Kate Moss-duften på halsen, siden jeg fikk den da jeg var i et parfymeri for ikke lenge siden. Den er grei, men jeg kommer ikke til å kjøpe den.

Kvelden skal tilbringes nokså uglamorøst, med å pakke ut av x antall pappesker og få ting på plass. Over helga kommer storinnrykket med ca 14-15 feriegjester!

God helg:)

Nora Alexa sa...

Jeg har ferie men må jo selvsagt få en ordentlig fredag ved å lese 'glamourøs fredag'-innleggene dine!

Populære innlegg