fredag, august 27, 2010

Glamorøs fredag

God morgen!
En nokså krevende og fullstappet uke er ennå ikke slutt, men om ikke lenge blir det formiddagsfrisørbesøk med senkede skuldre. Et herlig lite pust i bakken før jeg drar avgårde på avskjedsfest for kollega, som etterfølges av et annet heidundrende bryllupsdagskalas for venner på Ekebergrestauranten i kveld, og i morgen grytidlig skal man altså opp på jobb av alle ting. Men så! Helg! Vi får besøk av familie, det blir koselig.

Antrekket er casual, parfymen er Coco Chanel, håret er snart fint, boka er Vonnegut og i min hånd har jeg som alltid en kopp te. Kan ikke klage!

Nå: Robert Schumann, en av mitt livs store kjærligheter.

Ha en fin dag alle sammen!

30 kommentarer:

slikejenter sa...

Fine fredagen :)

Glamouren består i en rolig morgen, P2 på radioen, te, avis og relativt god jobbsamvittighet. Og lunsj med venninne. Etter hvert skal jeg sikkert jåle meg litt med Chanel-parfyme og kjole, men foreløpig er morgenkåpe en fin ting :)

ha en strålende helg (selv om det regner) :)

glamouringeniøren sa...

Sola skinner fra skyfri himmel, det har den gjort i dagevis og det skal den tydeligvis fortsette å gjøre. Deilig! Dog er det 1-2 grader om natten, så høst kan man si at det er.

I dag står håret til alle kanter, mandag skal jeg endelig til frisøren, ca 2 måneder på overtid, husj og fysj. Så forsøker å veie opp for sveisen med pene negler, som er knallrøde, vanlig sminke spritet litt opp med en gloss som gir bærfargede lepper. Duften er Hermes Rose Ikebana. Antrekket er svarte bukser, hvit skjorte og en kort liten strikkejakke fra Dagmar. Silkeskjerf i halsen hører med.

I helga skal jeg være ute! Forhåpentligvis middag utendørs i kveld, med bålkos. Tur og se etter skogens gull i morgen og kanskje jeg bare overnatter i telt. Det hadde vært kos :)

Ønsker alle sammen en flott helg!un

Mynte sa...

Fredag er en god dag! Jeg har pynta meg med høstkåpe og støvletter i dag. Følte meg fin på vei til jobb! Helgens planer er å kjøpe høstsko til meg og datteren min, gå på kafe og kanskje få med seg gratis Bach-konsert i Grorud kirke søndag kl. 18! Ha en flott helg alle sammen!

Anonym sa...

Nydelig morgenstund i senga med småfrøknene mine. Nå kaffe før levering i barnehagen. Småbarnsmorglamour i form av en liten dæsj White Musk Summer Edition fra Body Shop.

Ønsker dere alle en god dag!

Alt godt sa...

God morgon! Førebels er det yoghurt og musli her hos meg, i morgonkåpe, men eg må hive meg rundt og hoppe i dusjen for å rekke eit møte klokka 10.

Dagens duft blir Narciso Rodriguez EdT, ikkje forhandlingar, men oppstartsmøte med ny leverandør, og det liknar.

I ettermiddag skal eg sykle critical mass, og så er det heim for å ta imot to fine, store barn, som skal vere her til søndag. Det er familiebesøk i byen, så det blir nok ein del sosialt med søskena mine og deira familie.

Eg ynskjer alle som er innom, og bibliotekaren især, ei fin helg!

Anonym sa...

Endelig fredag!!
Har fri i dag og hele helga! Hurra!! Smårydding hjemme,skogstur med nyinnkjøpte gummistøvler,kafèbesøk,kose med barna,helgeaviser, lange frokoster,innhøsting av hagens tomater,lage god mat med mannen, drikke god vin med mannen, og alt sammen iført friske Sunflower fra Elizabeth Arden :)
Fint vær er det også!


Deilig med helg!

Smake sa...

Dette er nok ein av dei mest glamoröse fredagane pä lenge!! Snart skal eg ut döra for ä hente nökkelen til den nye leiligheten me skal bu i eit är her i Heidelberg! Den ligg sentralt i gamlebyen, med brusteinsgate utanfor, ein liten balkong ut til bakgärden og mange smä kafeear og uterestaurantar rundt hjörnet. Pä toppen av det heile ligg det gamle slottet rett opp i skräningen. Det er litt for godt til ä vere sant og er meir eller mindre litt mällaus.

Sender difor ei särs lukkeleg helsing frä Heidelberg til alle glamoröse kvinner (og menn) der heime.

HildeSofie sa...

Ahh, deilige fredag!

Dagen startet med vasking av gulv, etterfulgt av en god dusj. Frokosten er inntatt, Kjære spiller fin musikk for oss, og hjemmekontoret skal fylles med plenty jobb frem til ettermiddagen.

Helgen skal brukes til dugnad (et fasntastisk, norsk ord som det kun finnes oversettelse til på finksk, tenk det!) i sameiet, så vi håper på fint vær. Ellers blir det besøk hos venner, lesing av bok, og kanskje litt vin.

Dagens glamoureffekt er Ode á l'Amour og et armbånd jeg fikk av min Kjære etter en ferietur han hadde vært på.

Tips til dere som er i Oslo: Bokmarked!
Aschehougs sitt finner dere på Sehesteds plass, og Tronsmo har bakgårdssalg i Christian Augusts gate.

U9 sa...

Til tross for at frostnettene er her stiller jeg i kortermet bluse fra Las Palmas og nette små Jelly-shoes fra Bianco. Lancomes Rose nocturne på leppene og Rive Gauche bak øret. Etter jobb blir det fredagspannekaker og i løpet av hyttehelga blir det forhåpentligvis besøk på gårdsmarked.

Kristine sa...

Jeg er potte forkjølet, har ingenting å gjøre på jobb og stresser med boligsalg. Ikke særlig glamorøs, med andre ord. Har på pene roseøredobber i rosa, ullsilkecardigan og de fine støvlettene jeg kjøpte i Barcelona for snart ett år siden.

Gleder meg til en bitteliten uoffisiell festival i morgen og til tid sammen med en bestevenninne i kveld.

Ha en fantastisk helg, alle sammen!

k sa...

Jeg sitter i pysjen, drikker kaffe, det er sol og jeg har en blank fredag som jeg kan bruke til hva jeg vil - det er glamour, det.
Planen for dagen er en lengre tur i fjell/skog, lese og snuse på noen parfymer. God helg alle sammen!

Elisabeth sa...

Uforutsigbare fredagen! Jeg har hatt tre-fire ulike planer for denne helga, men det ene har blitt kastet omkull av det andre og i det hele tatt. Plutselig ser det ut til at jeg kanskje får ei helg helt for meg selv, hjemme i eget hus! Det er i såfall en overraskelse, men kan enda forandre seg i noen timer. Vi får se!

Dagens glamour startet med en rolig rusletur med den lille firbeinte, som akkurat nå sover ved beina mine. Håret er pt katastrofeområde, men skal ordnes om ikke lenge. Sammen med resten av meg, egentlig. Det mest glamorøse med dagen er simpelthen at alt er helt åpent - antrekk, planer... Det meste.

Dette kan bare bli BRA! God helg, alle sammen :)

Lene sa...

fredag, så deilig! været er høstlig og friskt, jeg hadde god tid i dag tidlig (mye pga den nye wake up light-vekkerklokka :D), er pent sminket, har polert neglene sånn at de skinner og lukter godt av aqua di parma magnolia nobile (endelig! som jeg har ønska meg den!). og så venter to hele dager med fri hvor mesteparten skal tilbringes utendørs, håper jeg. høy glamourfaktor idag, altså :)

takk for boksalg-tips, HildeSofie! og god helg til alle :)

Britt Åse sa...

Det aller mest glamorøse i livet mitt denne uka og videre framover er at jeg endelig har funnet meg et kor igjen, etter alt for mange års pause. Jeg er helt yr!
I dag husket jeg at det er glamorøs fredag før jeg gikk ut av huset, så jeg har glammet meg med diger sølvring med fiolett stein, hvit tunika til dongerien, og min yndlings-chypre, "Y" fra YSL, på strategiske steder.
Interessant fagseminar siste del av dagen i dag, og en viss kontroll her på kontoret gir godfølelsen, og siden himmelen er temmelig blå blir det kanskje en tur på sjøen i ettermiddag. Herlig!

Ha en strålende helg alle sammen, fra Heidelberg til Finnmark, - Glambibl. især :D

Sanglærerinnen sa...

Har akkurat oppdaget denne bloggen - hvordan er det mulig at jeg ikke har visst om den???
Anyway: Fredag og FRI!!

Kjører grått og babyrosa i dag - mammas gamle rosa brosje (altfor sjelden i bruk, men i dag skal den til pers..), samt min nyinnkjøpte, superfine kjole i samme farge. En dæsj Bruno Banani - Magic Woman (føler meg ganske så magisk i dag..)
Ferdig med deilig dusj,og kaffekopp nr 3, og kaster meg snart på sykkelen for å nyte kafèlivets gleder på min favorittkafè, samt pløye gjennom diverse aviser.
Mannen bortreist hele helga (= mindre mas..)

Herlig!

Fagbibliotekaren sa...

Huhei, fredag igjen! Så fint at arbeidsdagen på fredager alltid går forrykende fort.

Trening etter jobb, så kokkelering, vin og sofakos med kjæresten. Resten av helgen blir det familietid og bursdagsfeiring, koselig.

Ingen tid til å pleie glamouren i dag tidlig, men noen armebånd og en liten parfymeflaske i veska reddet dagen. Et sett med små flasker av Miss Dior er virkelig sommerens beste kjøp!

Riktig god helg*

Glamoursangerinnen sa...

Blir fantastisk med helg nå etter stressende uke!

Ønsker ei flott helg til alle!

Johanne sa...

Etter kanskje årets mest hektiske jobbuke kombinert med barnehageinnkjøring ønskes fredagen velkommen med åpne armer.

Iført blåmønstret jerseykjole, fine støvletter og myk ullcardigan, duftende av D&G Rose the One, føler meg slett ikke så verst glamorøs, på tross av sykkelpunktering på vei til jobb.

I helgen skal jeg gjøre alt annet enn jobb! Håper på mye kos med kjæreste og datter, litt hagearbeid, og mye god mat og vin Og på søndag blir det rubinbryllupsfeiring hos svigerforeldre.

God helg, alle sammen :)

koristen sa...

Endelig fredag :-) Antrekk casual, dufter av Tendre Poison. Arbeidslysten er på plass, og i helgen blir det besøk hos mor. Vi kryssser fingre for været :-)

Britt Åse: Lykke til i nytt kor, herlig følelse :-)

God helg til alle!

sol sa...

Etter en heller dårlig start ble det en fin avslutning på uka her i Trondheim med sol fra nesten skyfri himmel.Vinduene på bilen var dekket av dogg da jeg kjørte på jobb i dag tidlig, så høsten er definitivt her. Jeg sitter på kontoret og skal forberede årets første forelesning, i Les Parfums de Rosines Rose Kashmirie, en safran og koriander duftende roseparfyme som nesten er for deilig til å ha på seg her. Planene for helga er lite ambisiøse; turer langs fjorden, lage god mat, øve på fiolin, og kanskje litt jobbing på søndagskvelden.
ha en fin helg! :)

Emma sa...

Her har sola kommet fram selv om morgenen så regntung ut. Jeg stod opp noen minutter før vanlig og har dermed good-hair day og kjole på og har allerede mottatt komplimenter.
Nå nytes liten glamorøs pause med cappuccino og denne bloggen, før jeg skal intensivere innsatsen de siste par timene før jeg går tidlig fra jobb. Ettermiddagen og helgen går nok med til rydding, organisering og vasking i ny bolig, men jeg planlegger å belønne meg selv med blomster til å sette prikken over i'en. Kveldskos med bok og vin blir det nok også.
God fredag og god helg!

Kaisa sa...

God glamorøs fredag! Solen skinner endelig i Oslo igjen. Hvis vi har flaks, blir det fint i morgen også. Helgens glamorøse dag blir nemlig på lørdag, med bursdag hos en liten herremann som fyller 2 år, og så Festningen 2010 på kvelden. Gleder meg til både Röyksopp og Jarre!

Dagens glamorøse innslag er en blå silkeskjorte med rødt bredt belte over.

Ine sa...

Jeg har bestemt meg for å ha en kjempefin fredag i dag. Så jeg starta dagen med frokost på Stockfleths. Og snart tar jeg toget til Hamar. Der venter verdens beste pusekatt, og verdens fineste mamma! Vi har planer om pizzafredag. Også har jeg min fineste kjole fra Reykjavik på. God fredag! (Og kos deg hos frisøren!)

wine-fueled narcissism sa...

Glamourøs fredag startet allerede i går, da et strømbrudd plutselig mørkla hele Frogner. Jeg ble tvunget vekk fra tv, pc og alt masete, og fyrte i peise, åpnet en flaske rødvin, og fant meg selv i å stå foran kjøleskapet og leke med sånn ordmagneter i nesten en time. For en luksus! Og attpåtil kunne man se svart himmel og stjerner, og det var helt stille ute. Magisk!

I dag sov jeg en ime lengre enn vekkerklokka, drakk nydelig espresso fra vår nye deilige La Marzocco gs3, og har tatt på en fin silkebluse. I ettermiddag er det italienske markedsdager i Kirkeristen, og dit anbafaler jeg alle å dra! :)

God fredag!

barnebibliotekaren sa...

Halv dag på jobb føles passe glamorøst i seg selv på en fredag :-) Noen kjappe ærend med tenåringen før jeg er klar for å ta helg. Den blir forhåpentligvis koselig, med huset fullt av barn (egne og samboers), god mat og hyggelige samtaler.
Dagens antrekk er casual, med jeans og ny, myk, deilig, fiolett v-neck, sølvhjerter i ørene. Dagens duft er Idole d'Armani.
God helg til alle, uansett vær!!

Moniccen sa...

En mirakuløst rolig morgen og slik har det bare fortsatt:-)

Glamouren består av strikket ullskjerf og vondt i halsen. Et variert utvalg av roibooshte er inntatt i løpet av dagen og lillefrøkna og pusen sover på hver sin sofa. Deilig fredagsfred i heimen:-)

Charlotte sa...

Bedre sent enn aldri.. God fredag!

Idag startet dagen med en kopp green tea lemon, deilig. Ingen forelesning, så en noe roligere dag blir det. Ikke mye som skjer, bortsett fra forberedelser til neste ukes forelesninger. En iskaffe venter i kjøleskapet, og en pakke med mineralsminke havnet i postkassen idag, så det skal pusles litt med senere på dagen.
Ellers veldig casual bekledning, og dagens duft er cherry blossom i form av håndkrem, fra Lóccitane.

Resten av helgen er ikke planlagt enda, men det er deilig å ta ting på sparket også.

God helg til dere alle! =)

Frøkna sa...

Dagens morgenrapport ble aldri lagret, og godt var det - for glamourfaktoren økte utover dagen - spontanlunsj på Pascal med tidligere kollega. I utgangspunktet skulle kjole og Gucci Envy me hjelpe til på en ellers kjip jobbdag. En liten runde innom Ricco Vero og salgsstativene økte også glamourfølelsen for min garderobe. Nå skal noen slitte klær ut. Ha en strålende helg.

Smilla sa...

Glamoureffektene i dag har et snev av Hollywood over seg Jeg var på audition til en liten filmrolle før lunsj, møtte en castingansvarlig til kaffe etterpå og skal videre, iført lang rosa kjole, til samme glamorøse fest som Dem ikveld frøken bibliotekar. Sees der! Dog får jeg litt prestasjonsangst når jeg hører De har besøkt frisøren.

Fioljenta sa...

For en fin dag dette er!
Dagen startet med endelig å ha fått sove mer enn 6 timer i strekk, for så å nyte livet på trikken opp til forelesning. Jeg har nettopp flyttet til Oslo, så det å ta trikken er for meg et stort lykkemoment enn så lenge =)

I dag har jeg ikledd meg nye jeans som en kan puste i, polkadot-topp, litt ekstra sminke, nydelig knappe-armbånd, og så har vinterstøvlettene mine fått se dagens lys igjen. I går fikk jeg meg koselig jobb for noen måneder fremover, og i tillegg oppdaget jeg verdens beste parfyme på H&M. Den fikk bli med hjem, og for alle andre enn meg lukter den nok fjortiss, men for meg lukter den bare USA. O lykke!

Populære innlegg