søndag, september 05, 2010

Lørdagens fangst

En ekte Radionette Kurér i rødt skinn, velfungerende, til den nette sum av kr. 300! Det er nesten så jeg ikke tror det. Den stod på ei hylle på en låve sammen med stereoanlegg fra 80tallet, omringet av noen kasser LPer. Mens jeg bladde meg gjennom LPene (og hvilke LPer!!), stod et par av de gamle mennene som arrangerte låvesalget og spilte hammondorgel-easylistening-hits på en gammel platespiller. Jeg bladde og nikket med hodet i takt med "Blue Spanish eyes" i ters-tostemt skjelvende melodi og friske tangorytmer. Akkurat det samme gjorde de sist også, da jeg kjøpte disse perlene. Gleder meg allerede til neste gang! (og jeg MÅ skaffe meg et hammondorgel snart!)

I går kveld hørte jeg på radiosendinger fra fjerne himmelstrøk, pakistansk popmusikk og russiske operaer på min fine røde kurér. Jeg elsker radio! Nå skal vi finne ut om det er mulig å ta inn NRK P2 på den. Drømmen hadde vært NRK Gull, så klart... (men da må den bygges om til DAB.)

9 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

Åh så herlig funn! Gratulerer!

Elsker gamle radioer og en Kurer er jo virkelig en skjønnhet. Tenker med gru på at de vil stenge ned FM-båndet, det kan de jo bare ikke gjøre. Hva skal jeg (og tusener av andre) bruke alle våre radioer til da?

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg skulle ønske FM og DAB kunne fortsette å leve side om side - det er fordeler og ulemper med begge. Det finnes sikkert noen som kan bygge om en FM-radio til en DAB når den tid kommer :)

Synne sa...

Den er nydelig! Gratulerer! Jeg elsker (og lager) radio selv. Kos deg med din nye venn!

baselona sa...

Gratulerer. Nydelig radio. Gå til radioreperatør Vennerød i Bygdøy Allé, så fikser han DAB på radioen.

Nora Alexa sa...

Drømmen er å finne en sånn. Nydelig!

Erik sa...

Det finnes små radiosendere som kan sender FM-signaler fra digital input.

Stian Nordskog sa...

Flotte de radioene der. Jeg har tre stykker av samme type, en i mørkerødt og to i lysere rødt. Holder på å bygge om den ene til dab med innstikk for ipod.
Tror det blir en fin miks av gammelt og nytt.
Selv om ipoden da strengt tatt burde vært kledd i rød skinnimitasjon...

Stian Nordskog sa...

Ser forøvrig at det mangler noen messinglokk til knappene på radioen din. Du får kjøpt nye her:
http://www.nrhf.no/kjop-salg/repdeler.html

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for tipset! Den hadde tatt seg enda bedre ut med lokk på knappene, ja.

Populære innlegg