fredag, oktober 15, 2010

Glamorøs fredag

God morgen!

Glamourbibliotekaren hilser eder fra sitt nye fine kontor, med levende lys, morgente og Morgenbladet. Dagens glamoureffekt er en av mine "høst i New York"-parfymer, Etros Messe de Minuit, og arbeidsdagen er full av planer - så jeg får bare sette i gang.

Ha en fin dag alle sammen!30 kommentarer:

Mynte sa...

Å, jeg elsker glamorøse fredager! I dag er det høye hæler, strikkegenser og penbukse. Det ser ut til å bli en flott dag i hovedstaden, og jeg har allerede fått unna en del saker som jeg har utsatt og utsatt. Det føles bra! I helgen blir det sjokolade, filmer, tv og sofa (gleder meg!), tur i skogen med barna, feire bursdag til nevø og besøk av nær familie. På søndag skal sønnen min få fireårsboka i kirken. Han gleder seg! God helg alle fine folk!

Glamourfilologen sa...

Her der det glamorøs fredag med nye perler i ørene, Ô de Lancome (for å gi en sprudlende sensommerførlelse) dressbukse og ny, trendy cardigan med volanger.

Dagen skal brukes på møter og "vanlig" arbeid, men i kveld blir det snacks kombinert med NRKs gullrekke.

Til lykke med Myntes sønn som skal få fireårsboka i kirken, husker det var en stor dag for mine barn da de fikk den.

I likhet med Glamourbibliotekaren skal jeg nå starte arbeidsdagen med en kopp god te. Ønsker både henne og alle dere andre blogglesere en fin fredag:-)

Alt godt sa...

God morgon! sola skin ute og inne her hos meg, og livet er verd å leve.

Helga skal tilbringast på sørlandet, på ein liten pub i Kolbjørnsvik, saman med gode vennar. Dagens antrekk er kakibukser og mjuk, deilig haustgensar i brunt, samt mine clarks-boots. Eg duftar av Fille en aiguilles frå Serge Lutens, og nyt det.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fredeleg helg!

Cirkeline sa...

Endelig fredag!
I dag skal jeg raskt og effektivt få unna litt kontorarbeid, før jeg iført ny, svart og høyhalset ullkjole, ullstrømper, ankelstøvletter med kilehæl, øredobber fra Snow of Sweden, samt en dæsj av Bruno Bananis Magic Woman, stikker på min yndlingskafè for å kose meg med ferske aviser og byens beste cappuchino!

Helgen skal bli rolig og fin. Ingen konkrete planer ennå, annet enn å ta en leterunde i butikkene etter en ny cardigan av god kvalitet som passer til "alt".

God fredag og god helg til alle!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
I dag føler jeg meg svært glamorøs, det startet i går kveld med en flott svart pakke som ble levert på døra. En nydelig boucle jakke fra Isabel Marant kjøpt på Net-A-Porter. Skikkelig luksus som jeg unnet meg etter å ha nådd et stort mål. Så i dag er jakka på, med ullsinglet innerst, blå jeans og høye heler. Bonus er at jakka er av ull og varmer godt. Vinteren har kommet her nord og det snør fint ute :) Andre ytlige glamoureffekter er at neglene er malt i Chanel Paradoxal og at duften er Estee Lauder Bronze Goddess.

Hjemme venter en ny bok av Siri Hustvedt og en flaske vin. Skal endelig få vinterdekkene på bilen, så hunden skal nok bli glad for at vi skal komme oss litt lengre avgårde på skikkelig tur i helga også.

Ønsker alle sammen en flott helg!

barnebibliotekaren sa...

I dag er den mest glamorøse effekten forventningen om en kveld i sofaen med kjæresten og et glass vin...
Denne uken har vært utfordrende og tøff, med mye høye skuldre. Det er godt å vite at helgen inneholder svært lite utenom ro og hygge...
Jeg har iført meg nye mørkeblå Replayjeans, blåmønstret bluse og grå cardigan, sølvhjerter i ører og rundt halsen, og dagens duft er Gucci Rush. Har også kjøpt meg ny høstjakke i grå ull, og gleder meg til å innvie den på en spasertur i høstsolen :-)
God helg til alle!!

Elisabeth sa...

God morgen, god morgen - dette er i sannhet en glamorøs fredag! Jeg har fri hele dagen, det er 'uanmeldt' sol og fantastisk vær ute, og jeg har har allerede vært ute på en god og lang morgentur med den firbeinte, og da var bakken frosset for første gang i høst. Veldig mye bedre enn den kalde halvgjørma fra i går :-)

Etter en dusj kommer den visuelle glamouren til å bestå av grå dressbukse, hvit bluse, lilla v-halsgenser og et smykke i halsen. Jeg vil dufte av L'Amoreux, en av "tall-parfymene" fra D&G, og på leppene vil jeg ha Helena Rubinstein. Vippene foretrekker Max Factor. Jeg skal drikke The du Hammam fra Palais des Thes (takk til Parisglad god venninne!) og nyte ei av bøkene jeg holder på med, mens jeg ser på Børvasstindan og Saltenfjorden hver gang jeg titter ut stuevinduet... Bliss!

God helg, alle sammen, jeg håper dere nyter den i fulle drag!

koristen sa...

God morgen, strålende høstvær i Oslo! Det feires i svarte støvletter og svart genser, svart/hvitt skjørt og røde detaljer. Chanel bak ørene selvfølgelig, det er jo fredag! På jakkeslaget noe sommikke matcher det røde, nemlig en rosa sløyfe - husk å støtte aksjonen :-)

I kveld blir det jenteklubb, i helgen husvask med høstpynting, skogtur og middagsbesøk.

God helg til glamourbibliotekaren og alle andre!

Glamourlegen sa...

Hurra, fredag!
På innsiden: Siste dag av første uke i ny jobb, fantastisk venninnemiddag i går kveld (til alt-for-sent-zzz), fikk sparket til en skikkelig haug med høstløv på fortauet i morges og hørte meg selv komme med et spontant 'juhuu', nesten to joggemil i bena denne uken (nærmere tre, det kommer an på hvilken ukedag man begynner å telle på), er invitert av svigermor til å kaste meg på toget etter jobb for å spise fredagsmiddag og se på brudekjoler i morgen, og i dag ser jeg kjæresten min igjen etter to dagers adskillelse.

På utsiden: Smale svarte jeans fra Nudie, gamle sorte skoletter, bomullstopper fra H&M, perler i ørene, ring på fingeren, lett sminke fra MAC, Lancôme og Guerlain, litt mislykket håroppsats, trøtt hud men glade øyne.

Goood helg!

Line sa...

God glamourøs Fredag til Glamourbibliotekaren selv og til dere andre. Det begynner å bli kaldt i nord men likevel, i dag er det nålestripet skjørt på jobb(Et 70%s kupp fra Kapp Ahl på Hadeland en varm dag i juli) Med lilla topp, bommullsjakke og de små lilla glirende kuleøredobbene er dagens antrekk perfekt. jeg har vann i et glass gjemt inne i skranken og sitter her på skolebiblioteket mitt og kikker i nyeste nummer av det nye tidssrkitet "Biblioteket" Kjenner dere til det? Det er fult av interessant stoff om litteratur skrevet for vanlige folk. Dette nummeret handler om klassikere og jeg sitter her og vurderer om jeg skal bruke det i en liten utstilling? Kanskje, kanskje. helga skal brukes på blant annet en tur til harstad hvor min frisørtante på forhnd har fått beskjed om at hun skal få lov til å gjøre hva hun vil med håret mitt, bortsett fra å klippe det kort. I lang, lang tid har hun bare fått lov til å stusse tuppene. Dette blir spennende:-)

Ha en fin helg alle sammen

trine sa...

Vakkert høstvær i hovedstaden! Har startet dagen med en lang dusj, frokost og nå venter en kopp te. Skal skrive et par timer før venninnelunsj. I kveld blir det sofaen og litt vin, resten av helgen skal brukes til koselige ting og lesing av Frantzens Freedom. Ingen veldig god omtale i Moegenbladet i dag, men foreløpig liker jeg både menneskene og språket.
God helg!

Ine sa...

Her skal det spiser frokost på kafé sammen med kjæresten, før jeg skal ut på en aldri så liten høstklærrunde. Helga skal ellers tilbringes på Hamar hos mine foreldre, med bestemor og tante og en fin, liten hund på besøk, turer langs Mjøsa, hjemmelaget pizza, kaffe på yndlingskafeen (der ville nok Glamourbibliotekaren likt seg - kafé/bokhandel der man kan bla i alle bøkene mens man drikker kaffe), lesing og ro. Herlig! God fredag alle sammen :)

Stella sa...

Hei! Har alle slike rolige og glamorøse fredager? Jeg forsov meg og nå, alt for sent, sitter jeg på jobb med en kaffe:)Det eneste glamorøse med meg er parfymen min: Chanel N5. Er jeg litt med da eller? Ønsker alle bibliotekarer og andre lekkre kvins god helg.

HildeSofie sa...

Ahh, fredag igjen!
Rolig hjemmekontordag i dag, Fleur de Geisha i koppen og NRK på radioen. Ode á l'Amour bak øret, og etterhvert skal jeg over i jeans og en sort, litt maskulin skjorte, grått heklet sjal og ørepynt i sølv - foreløpig er det myke klær som gjelder!

I ettermiddag skal det toges og busses sørover til de gamle, og helgen tilbringes i rolige omgivelser i de dype sørlandsskogene. Satser på en helg med forsiktige turer utendørs (det er elgjakt...), og ellers mye te, bok, film og kos.

Ønsker alle en riktig fin helg!

Sjokoladepiken sa...

God formiddag!

I dag logget jeg meg på ens ærend for å avgi fredagsrapport. Ikke verst vel?

I dag har jeg og datteren min tatt oss fri (et privilegie jeg har som student. Arbeidsoppgavene som burde vært gjort blir dessverre ikke borte...). Vi planlegger en liten tur på biblioteket og så lunsj på kafe. Gleder meg!

Jeg har dessverre en hang til det behagelige og velger veldig ofte det framfor det stilige. Slik er det også i dag; store haremsbukser fra en ShangriLa lignende butikk på Grünerløkka, store leggvarmere og slitne Doc Martens. Har satt opp håret i spenner, og sminket meg, så jeg håper jeg redder meg litt inn på det. Helgen skal tilbringes for det meste på jobb, men får besøk av venninne i morgen kveld som skal lære meg å lage sushi, så jeg har noe fint å se fram til også.

God helg alle sammen Ü

Fagbibliotekaren sa...

En super helg i vente! Jeg skal hjem og tilbringe tid med verdens fineste nevø. Han har gått fra bitte liten baby til bitte liten morsom fyr på null komma niks. Som jeg gleder meg. Tantelivet er jammen stas. Tante har med morsom pakke til han i kofferten (en bok selvfølgelig) og jeg gleder meg til vi skal titte på den sammen. Ellers i helgen blir det vinkveld med barndomsvenniner og litt kvalitetstid med mor og far. Stramt program for hele helgen, men du og du så moro!

Nå er det bare å suse gjennom diverse arbeidsoppgaver, så rett til flyplassen med ny bok og flybillett i veska.

Riktig god helg!

wine-fueled narcissism sa...

Treg fredag her foreløpig. Hjemmekontor, rydder og vasker huset i påvente av barndomsvenninnebesøk i helga, i forbindelse med Gaga-konsert. Hoho! Jeg gleder meg like mye som 15-årige Stine gledet seg til Spice Girls-konsert. Gaga holder meg ung! :)

Glamouradvokaten sa...

Dette er en av de beste helger på all sin tid.

Jeg er ikke overarbeidet, og skal jobbe halv dag i dag. Så skal vi på fest med mange gode venner i kveld. Så er det Lady Gaga imorgen kveld, det blir nok inspirerende. Og så forlater jeg landet søndag morgen for å ta en uke i solen i Marbella sammen med kjæreste og nære venner. Jeg kjenner jeg er så glad at jeg nesten er lystig.

Når jeg kommer i klærne blir det nok semsket skinnskjørt, med matchende semskede støvletter, og pilotjakken jeg kjøpte for noen år siden, og som nå er superhot. Serge Lutens er det eneste som duger på en slik strålende dag.

fru Storlien sa...

God helg ønskes dere alle, og særlig glamourbibliotekaren! Her nytes stillheten før koffert skal pakkes og planer legges for helgens kurs som handler om å bli venn med symaskinen. Bør derfor trekke i selvsydde klær etterhvert, men inntil videre får grønn ullkjole og hvite ullstrømpebukser duge. God svart kaffe i kopp, Fantasia di Fendi på utsatte punkter og planer om å ta på perler og lett sminke etter hevrt...

Flagre sa...

God glamorøs fredag til alle!
Her på sørlandet regner det, men nå har jeg fått tent opp i den gamle etasjeovnen, og da blir det riktig så koselig.

Husbonden og jeg lengter etter rolige dager etter omtrent bare å ha møtt hverandre i døren de siste ukene. Likevel fyller det seg opp med program, helt av seg selv. Heldigvis er det hyggelige ting vi skal!

Søndag skal husets fireåring få fireårsbok i kirken, og i forbindelse med det er det fireårsfest i kirkens åpne barnehage-rom på lørdag. Etterpå er det videre i femårsbursdag. Det var den lørdagen. Søndag er det gudstjeneste med bok før vi skal på barnelitteraturarrangement på biblioteket vårt. Så hjem til gode venner på vafler :-)

Koselig for store og små, men kveldene holder mannen og jeg for oss selv. Vi skal drikke rødvin og fyre i ovnen og spille spill i kveld. Drikke rødvin og snakke om livet i morgen og på søndag er det Maestro!

Dagens glamoueffekt består i en fridag på sofaen, myke og behagelige, men pene klær, duft av Bvlgari II og bøtter med te!

God helg!

frk. Frydefull sa...

God morgen! Til tross for både morgente (hvit med granateple) og levende lys i kontorlandskapet er det en uglamourøs start på dagen. Plutselig gikk alt galt - vanskelig kunder, reklamasjoner, forkjølelse og litt mer akutt gravidkvalme og alt som ikker hører fredagen til. Gleder meg uansett til helga - den skal tilbringes sammen med forkjølet mann i sofaen, bare avbrutt av fotpleie på spasenter i morgen. O fine lørdag! God helg til alle!

Anna Lovinda sa...

Anna Lovinda setter seil for storbyens frisørsalonger. Har sett meg ut en skipbrudden en, som jeg tenkte jeg skulle tilby mitt hår og skjebne til. :-) Den stakkars frisérdamen sitter alltid like ensom i sin salong når jeg går forbi. Noen ganger klipper hun en plante, og forleden vasket hun vinduer.
Jeg krever ikke mer enn en god gammel herreklipp,- kort ved ørene og i nakken. Og skulle det bli katastrofe, vil jeg alltid kunne klare å innta den tidligere nevnte Easton-looken, og døyve min smerte i en flaske med rom! :-)
Skip o'hoi!

Lektorspire sa...

Gradestokken kraup plutseleg ned mot 2-4 grader i går, så eg måtte springe rett til skomakar for å få reparert mine trofaste og fine støvletter. Barføtt i ballerinasko var ingen høydare. Eit av dagens glamorøse høgdepunkt blir difor å hente (forhåpentlegvis) reparerte støvletter og bli varm på føttene igjen.

Elles er det utvendige framleis lite glamorøst, då eg vaskar leilighet og joggetur er neste punkt på lista. Etter det blir det ytre meir glamorøst med nyinnkjøpt topp frå H&M, perlealsbånd frå gemalen, varm ull-cardigan og Dior Cherie. Svigerforeldre kjem på helgebesøk i dag, så dette blir nok ei glamorøs turisthelg med vinsmaking og cafébesøk. Eg gler meg!

God helg godtfolk!

Snartmamma sa...

I dag er det frifredag på mange måter. Ikke bare fri fra jobben, vi har heller ingen håndtverkere i huset, og huset er allerede nyvasket til helga.

Det blir nok et deilig bad senere i dag, og da blir det freshing av en fornøyd gravidkropp:-)

God helg til alle:-)

Kathrine sa...

Solskinn utenfor kontorvinduet mitt, kjæresten min skal lage middag til meg når jeg etterhvert kommer meg hjem fra en 13-timers arbeidsdag, kjole jeg ikke passet før men som passer meg nå, en hel lørdag uten spesielle planer, og bursdagskalas til min ettårige nevø på søndag. Hurra!

Britt Åse sa...

Hjemmekontordame, "kontoret" er i sin helhet nyvasket, og jeg dufter av Serge Lutens Sa Majeste la Rose, med en mumlende vedovn som lydkulisse.
Jeg er sliten og forkavet av alt jeg ikke får gjort (så jeg skriver her, -jadda!), og ser med en viss beven fram til en helg med dugnad i idrettslaget mitt i morra, og kortjeneste i kirka på søndag (hvor vi skal synge kantanten In te, Domine speravi av Buxtehude) med påfølgende kake&kaffe hos svigers. Det blir sikkert bra og trivelig, alt sammen :-)
Når jeg ikke er på dugnad, i kirke eller på kaffebesøk, håper jeg å få tid til en høy-puls-runde i skogen samt tid til strikketøyet og Pinnsvinets eleganse.

God helg, alle sammen, glambibl. især!

Kaisa sa...

God glamorøs fredag!
Glamoureffekten i dag består av en hvit t-skjorte med teksten "Proud to be a girl geek", som jeg fikk på onsdagens Girl Geek Dinners Oslo møte. :) Den røde teksten passer fint til selvsydd bringebærrød høyhalset topp som jeg har under. Så ikke akkurat superglam, men det er følelsen som teller. ;)
Helgen begynte egentlig i går, da jeg gikk på generalforestilling til "Den hemmelege hagen" på Det Norske teater. Forestillingen kan anbefales!!! Veldig imponert over bevegelsesbruken til Heidi Ruud Ellingsen!
I kveld skal vi ta farvel med et vennepar som flytter til Trondheim på mandag. Og resten av helgen tror jeg at jeg bare skal tilbringe sammen med min kjære som har vært mye ute og reist i det siste.

Anonym sa...

for engangs skyld litt glamour her også. stella mccartney på føttene, men ingen høye hæler. nydelig skjerf og en fin harembukse. ikke superglamorøst, men vissheten om at imorgen blir det ballett, er det. nederlands dansteather med bella figura:)

k sa...

Vakker vakker høstdag hvor jeg har ønsket meg opp på fjellet...men kompenserte med silkeullundertrøye under svart skorte, Lynggaard øredobber og armbånd, rosa-rosa leppestift fra Sisley, egetstrikket alpakkaskjerf med paljetter i rosa/lilla og parfymen Ivoire fra Balmain - nå kan helgen bare komme :-)

Kirsti sa...

Til en fredag på et senere tidspunkt? http://www.artdaily.com/index.asp?int_sec=2&int_new=41733

Dagens glam: Paraplyen min fra MoMa med blå himmel og skyer på innsida er i bruk. Hurra i regnet:-)

God helg, godtfolk!

Populære innlegg