fredag, oktober 29, 2010

Glamorøs fredag

God morgen!
Adidas Superstar + glatte fortau = fare for mild katastrofe. Jeg fikk hoppe på en buss. (Jeg lærer aldri, dette har jeg jo opplevd før med et tidligere par.)

Dagens duft er Cadjmere fra Parfumerie Generale, antrekket er pyntet opp litt med smykker jeg er glad i, og kvelden skal tilbringes med kusine og fetter på fotballpub. Og jeg som ikke vet fram og bak på en fotball! (det tror jeg forøvrig ikke de gjør heller)

Planer for dagen: Schumann-lieder, tre av Bachs cellosonater arrangert for bratsj, cello-concertino av Prokofjev, samt en real dose Sergio Mendes & Brasil '66. Og Karlheinz Stockhausen!

Ha en fin fredag alle sammen!

mvh eders Glamourbibliotekar

p.s. Interessant artikkel om bokløse bibliotek i Morgenbladet i dag.

26 kommentarer:

barnebibliotekaren sa...

God morgen!
Står på farten til en helgetur til Kiel med kjæresten, svoger og svigerinne. To dager med god mat og drikke og mye prat og kos. Det er ekte glamour etter noen tøffe uker :-) Jeg gleder meg. Kofferten er pakket med pene antrekk og en god bok, antrekket er reisepraktisk med jeans og genser, smykker i sølv og Idole d'Armani er dagens duft.
God høsthelg til alle!

Alt godt sa...

God morgon! Eg ser ut over ein nydeleg himmel her eg sit, og snart kastar eg meg på sykkelen for å kome meg på jobb.

Dagens glamour består av Lancome Magnifique på halsen, raud bluse og topp over beige bukser og skinnstøvelettar. I ettermiddag drar eg avgarde med eit lass med sushi til ein vennegjeng som skal ha quiz. I morgon blir det først dugnad i gården, før vi skal på pølsefest og feire to bursdagar.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

Elisabeth sa...

God morgen! Første dag på lenge med tørre og ikke-glatte fortauer og veier da jeg gikk morgenrunden med den firbeinte - hurra :-D Helgevasken ble unnagjort i går, så når jeg kommer hjem fra jobb er det rent helgeliv som venter. Deilig!

Glamouren består av L'Amoreux fra D&G (nr 6 av 'tallparfymene') på halsen, Chanel Rouge Intrigue på leppene, sort tunika under rød strikkejakke, jeans og jobbsko i øyeblikket. I tillegg kjennes det glamorøst å vite at jeg rekker en halvlang skogstur i dagslys når jeg kommer hjem, og i kveld skal jeg forsøke å rydde litt på det rommet jeg normalt kaller for biblioteket mitt. Kanskje jeg får bøkene ut av eskene og inn i hyller i dag?

Helga ellers byr på mye ro og sosialisering, samt litt baking. Søndag formiddag har jeg og den firbeinte playdate i fjæra med ei venninne og hennes hund, så vi satser på at finværet fra i dag varer lenger enn Yr har tenkt! God helg, alle sammen!

Kjersti sa...

God morgen! Jeg våknet opp til rosa(!) himmel over byen i dag!

Fredager har jeg som regel hjemmekontordag, hvilket betyr at jeg kan disponere tiden min selv - hvilken luksus!
Ganske glamorøst å kunne sove litt lenger, ta seg god tid i dusjen og i valget av dagens antrekk :)
I dag går jeg for grå, lang genser i tynn ull, svarte, smale jeans, rødblomstret ullsjal, nyinnkjøpte svarte ankelboots, samt en dæsj av Calvin Kleins Beauty bak hvert øre. Ser fram til en rolig og avslappende helg før ei hektisk uke med mye jobbreising venter.

God helg til alle sammen!

trine sa...

Bihulebetennelse! Det verker i panna og jeg er helt tett. Men er god og varm i pysj, ullsokker og drikker te. Dagen skal tilbringes inne, i sofaen med Freedom av Frantzen. Resten av helgen skal brukes til kjærestetis, det har vært hektisk i det siste og vi har møtt hverandre lite. Scrabble, Lp'er og levende lys skal finnes fram!

God helg til alle!

frk. Frydefull sa...

God morgen! Endelig litt tidlig ute … Koser meg med frokost på kontoret - grønn earl gray og knekkebrød med gulost. Høres kanskje ikke så glamourøst ut, men er jo kjempegodt! Helgen skal bli stille og rolig, rydde og ordne litt, drikke te, og forhåpentligvis være inne og se ut på regnet. God helg!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!
Nyvasket hår, nye jeans og godt humør. Helgen er i sikte!

Leiligheten ble vasket og shinet i går, klapp på skuldra for at jeg orka det etter en lang arbeidsdag. Gleder meg allerede til å komme hjem.

Helgen skal tilbringes med fine venniner som tar turen til hovedstaden. Middag, vin, shopping og skravling, hurra.

Nå er det kaffe og masser av arbeid, men med fredagsfølelsen inntakt skal det faktisk gå lekende lett.

Riktig god helg!

Jenny B sa...

God morgon! I veckan har jag jobbat duktigt, men också hunnit med att äta lunch med goda vänner från förr, så jag känner mig nöjd nu när fredagen kommer. För att känna mig extra fredags-glamourös har jag mitt nya röda läppstift så att det syns hur brett jag ler!

Ikväll kommer jag att träna, och sedan gå på teater. Imorgon skall jag höra en stråkkvartett på eftermiddagen, och eventuellt gå på burlesque-show på kvällen. Spännande! Jag har en söt klänning med svart spets som nog låter mig passa in i sällskapet.

Trevlig helg, allesammans!

Anna Lovinda sa...

Huff og huff, du må lære deg å sette sjøbein, glambibliss! På gyngende underlag, som glatte fortau kan betegnes som, er rett benstilling det eneste som hjelper, om utrustingen feiler! :-)
Glad du berget, ha en fortreffelig aften på pub!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Lett snø på bakken her også, og det gleder meg. Vinter er bedre enn regn og slaps!

Glamourfølelsen startet allerede i går kveld, med skuring av badet. Vasking er som trening har jeg funnet ut, følelsen er best etterpå :)

I dag har jeg ikledd meg varme klær og et stort ullskjerf, er litt frosen av meg for tiden. I ettermiddag skal jeg ta hunden med på en lengre tur og så hjem for god middag. Kanskje et glass rødt eller to også, ah helg!

Ønsker alle sammen en flott helg!

Kristine sa...

Dagen føles mindre glamorøs - en analyse som skal leveres på mandag må skrives i løpet av dagen/helgen, så mye planlagt moro utgår.

Litt småglamorøs med ravøredobber fra Zanzibar og ravring fra USA - og det meldte regnværet kan bare komme, for Hunterstøvlene er på. Kanskje skal jeg snike meg til å investere i en pen høst-/vinterjakke etter jobb, for å bare gå i parkas er ikke særlig glamorøst.

God helg til alle sammen!

Line sa...

God morgen
Jeg sitter på jobb, en foreløpig rolig morgen i biblioteket mitt.
I anledning fredagen har jeg dongeriskjørt, burgunder genser, og min hjemsydde Jakke med sjalskrage i sort, vhitt, grått og sølv( Mamma syr, ikke jeg) Det ble ikke noen parfyme i farta, men jeg har i hvertfall tatt tid til å finne smykke( fått av noen tidligere elever her) og øredobber,
Helga skal først brukes til rydding ogg vasking før niesa mi skal feire 6. årsdag hos oss i morgen. Like greit jeg vasker og rydder best "med kniven på strupen".
God helg til alle

Marte sa...

Rolig kontordag, biblioteket mitt er stengt for publikum på fredager og det er veldig deilig når man er trøtt og klar for helg!

Snøen har omsider regnet bort, og glamouren består av varme klær, fin musikk på øret, og en kopp sjokoladekaffi. Dagens duft er Guerlain Shalimar.

Helgen skal brukes til rydding og vasking, lesing, brettspill og et glass vin eller to :) God helg alle sammen!

Anonym sa...

God morgon!
Fredag = studiedag, den 5 nov ska jag tenta. Så jag läser hemma idag, och ska uträtta praktiska ärenden.
Glamouren är D&G "The One", sköna jeans, skjorta, pärlor i öronen samt lite rött på läpparna!
Ha en härlig helg allihopa!

HildeSofie sa...

Endelig fredag!
Rosa himmel her også i dag morges, som nå har gått over i mer....lysegrått...men det gjør ingenting, for på hjemmekontoret brenner det levende lys, det er te i koppen og Mozart & Madonna på radioen!

Antrekket er sort og hjemmekontorbehagelig, men ørene er pyntet med arvegods fra mormor.

Helgen skal brukes til å drikke vin, lage og spise god mat, se film og lese bok, gå tur og spille spill. Akkurat det som behøves for å lade batteriene etter en i overkant hektisk uke.

En riktig god helg ønskes alle!

Lektorspire sa...

God formiddag!

Her er det lesing med espresso i koppen som er tingen. Om ein liten time er planen å bevege seg til biblioteket for meir arbeid før ein kan starte på helga. Helga er per no eit uskreve blad, men "Eat, Pray, Love" på kino og trening, lesing og tedrikking er ingen dum idé!

Per no er antrekket særs lite glamorøst, men min fantastisk MAC-sminke er på og nye perleøyredobbar skal få pryde øyreflippane resten av dagen. Chanels Chance er dagens duft.

Ha ei nyyydeleg helg!!!

koristen sa...

Jeg har kaffe og halloweenskummel muffin på skrivebordet, ny rød skinnveske under bordet og Chanel bak øret. Det betyr glamorøs fredag! Antrekk ellers ganske casual på grunn av det spennende føret i Oslo.

Helgen skal tilbringes hos mor, det blir dårlig vær og jeg glemte strikketøyet hjemme, men morsom bok har jeg, og håp om god mat og drikke :-)

God helg til alle!

Ine sa...

God morgen (formiddag?)! Jeg spiser frokost på Food Story i dag, med scone og stor kaffekopp. Herlig å se ut på regnet! I dag skal det leses, før bursdagsfeiring av ei venninne i kveld. God fredag alle sammen!

Hermia Says sa...

Här strålar solen - det är en vacker höstdag. Glamouren består av att dagen är helt fri! Men det har jag jobbat för :-)
Efter ett smärre missöde med vidbrända bröd har jag börjat njuta av dagen, dock fortfarande i pyjamas. I rummet intill jobbar maken och ratar med någon i Trondheim, tror jag. Så en liten bit av Norge finns i min mellansvenska stad.

Snart väntar en stunds yoga och på eftermiddagen en promenad med min kära kusin och hennes lille son.

Trevlig helg till er alla!

sol sa...

Tjohoi hvilken feiende fredag...innom nettet i ro og fred før neste økt. Glamouren for min del er et par lilla skinnsko fra ukens Prahatur - aller første gangs bruk - pluss ny veske og ditto skjerf, også fra byen jeg vil betegne som et smykke på Europas hjerteside. Har sunget konsert allerede i dag, og nå er det mer vokalt arbeid på gang innen helga kommer.
Ønsker alle ei skikkelig godvakker helg!

Tuva sa...

god glamorøs fredag fra praha!
her er det 14 varmegrader og strålende sol. dagen skal brukes på rusling og cafélunsj med kjæreste, samt litt tidlig julegaveshopping. jeg har pudderrosa tunika, fine ballerinasko og splitter ny rød leppestift. lykke!

Anonym sa...

Fredagsfølelsen er definitivt til stede! Ny fin skinnveske og nyinnkjøpt te fra Le Palais des Thés sørger for glamouren. Ute regner det men det gjør ingenting for jeg har nok av uleste bøker, i kveld skal samboeren lage min favoritt; hjemmelaget lasagne, nam!

Glamoursjefen sa...

Herlige glamourøse fredag! Arbeidsdagen er snart over og jeg koser meg over en helg i vente full av kos og hygge med verdens beste mann og våre flotte barn. Nyinnkjøpt te, kaffe på sengen med utsikt ut over vannet, helgens aviser og masse fyr på peisen på hytta kommer til å glede meg hele helgen.

Dagens glamoureffekt er verken kjedelig, sort jobbantrekk, smykker eller utvalgt parfyme, men heller mitt gode humør med tanke på helgens avslapping og fri for plikter. Det holder lenge i dag! :)

Ønsker dere alle en riktig god, glamourøs fredag!

Britt Åse sa...

Ferdig på jobb for uka. Huset er ferdigvasket, vi har ferdigshoppet. Nå har jeg en espresso og en liiten dråpe Drambuie, samt fyr i ovnen og regn og blåst ute.
Jeg dufter nydelig og "rødt" av Chypre rouge fra Serge Lutens, og akter å gjøre så lite som overhodet mulig denne helga. Det skal bli godt!
En ønskehelg ønskes alle glamorøse, glambibl. i særdeleshet :D

berlinløvinnen sa...

Hyggelig at du legger ut innleggene mine på løpende bånd her i kveld, først under Kva las du no? og nå forhåpentligvis også under Glamorøs fredag....? Gråvær og vasking av klær har preget dagen min etter at jeg de siste ukene har brukt mye energi på kos ved Adriaterhavet,forståelse av tenåringer og jobb, jobb, jobb. Sannheten er uomtvistelig: "Her kommer vinteren",og den største trøsten med det er at eldstejunior nå også liker Jokke... og at både eldstejunior og yngstejunior følger meg på Santanakonsert i morgen. Den skal varme sjelen en stund. God helg!

Nora Alexa sa...

Dagens glamoureffekter er skoleuniform-aktig antrekk, flette i håret og barnevakt-sitting.

Populære innlegg