onsdag, november 10, 2010

Dagens varp


Årets koseligste bokmarked er her - Lions' bruktbokmarked på Vestre Aker skole. Mang en julegave er blitt handlet inn der i årenes løp! I år også. Mer om det senere. Først vil jeg vise dere ei fin plate jeg tok med hjem! Det er ei lita LP-plate fra His Master's Voice med Frank Pourcel and his French Strings, og tittelen er "Boulevards of Paris". Ypperlig når man fyrer i ovnen - man vet ikke om knitringen kommer fra veden eller fra plata. Denne kommer nok til å snurre jevnt og trutt utover vinteren - og særlig til våren når lengselen til Paris er på det sterkeste. Når man bare vil promenere arm i arm langs boulevardene, som paret på coveret.

3 kommentarer:

Glamourlektoren sa...

Perle! Altfor lenge siden jeg har lyttet til plateknitring og den rare svisjelyden - som jeg i gamledager trodde vare en del av lydbildet! ;) 18-åringen snakker om en platespiller som kan digitalisere vinylplatene. Er visst rå-dyr. Og kanskje forsvinner de koselige lydene da..?

Glamourbibliotekaren sa...

Platespiller som digitaliserer er slett ikke dyrt - Numark sin koster det samme som de billigste vanlige platespillerne. Men for min del blir dette et helt annet prosjekt - for meg er det ikke et poeng å gjøre lyden digital, jeg vil jo høre på vinylen som den er :)

Glamourlektoren sa...

Tusen takk for lenke - dette var jo ikke avskrekkende! Enig med deg, men 18-åringen drømmer nok om å legge hele mammas og pappas kule platesamling fra 70-årene inn på Ipod'en sin..! :)

Populære innlegg