fredag, desember 31, 2010

Glamorøs nyttårsaften-fredag

Jeg har jo helt glemt at det er fredag i dag! Årets siste glimt av sol og dagslys utenfor vinduet, en juleglede og levende lys i messingstake pryder bordet, stua dufter av kongerøkelse og jeg av Coco Chanel - min signatur gjennom snart 18 år.

Plan for aftenen: Film. Tre stk ligger klar - When Harry met Sally, Vegas Vacation og Spinal Tap. Min vegetarlasagne og min manns crème brûlée står på menyen, samt pærecider fra Herrljunga, og vi satser på at det nye året blir like avslappet og rolig som denne kvelden.

Ha en fin siste glamorøs 2010-fredag, alle sammen!

10 kommentarer:

Synne sa...

Et godt og glamorøst nytt år ønskes Dem! Ha en festlig fredagskveld!

Hermia Says sa...

Här förbereds en nyårsmiddag för mina föräldrar och min bror. Jag har hand om en tiramisu-liknande efterrätt medan maken tagit sig an potatisgratängen. Ser fram emot en lugn kväll.

Önskar er båda, Glamourbibliotekar och gemal, en god nyårskväll och en fin start på 2011.

HildeSofie sa...

Tenk, årets aller siste glamorøse fredag! Og snart kommer det mange nye!

Kvelden skal tilbringes med en vennegjeng, med finstas og moro. Dagens glamour er å vite at det enda er noen dager til jeg skal på jobb, og at vi endelig har en dusj som fungerer, og jeg gleder meg til å teste den straks.

En riktig god fredag og helg ønkes alle - og godt nytt år!

Anna sa...

Her går det i familiefest med koktailkjoler, dresser og reinsdyrstek på menyen.

Takk for året som har vært! Jeg ser frem til neste års glamorøse innlegg. Et av nyttårsforsettene mine blir å anstrenge meg en smule mer for å gjøre meg selv glamorøs hver fredag. Det er ikke mye som skal til!

Line sa...

Hei. Jeg sitter her nysdusjet men ikke pyntet. Med to små nieser som plasker i badekaret vet jeg da bedre. Tante kommer nok til å bli passelig vannet før de er ferdig der:-) Vi skal i kirken klokken 18.00, derfra i familiemiddag. Det blir koselig. Kveldens antrekk blir sort kjole med rød gnistrende jakke, sydd av stoff fra Sheiks Fashion på Grønland.
Ha en hyggelig Nyttårskveld og et veldig godt nytt år

Glamourlektoren sa...

Her samles naboer til en liten sammenskuddsfest, og jeg har funnet frem sommerens oppskriftshefte for litt lettere mat til champagnen. Ønsker både deg, gemalen din og dem som følger Glamourbiblotekaren i tykt og tynt, en hyggelig nyttårskveld og et godt nytt år!

Fagbibliotekaren sa...

Å du deilige, rolige og koselige juleferie. I år blir det familiefeiring med lille nevø. Han er jo selvfølgelig verdens fineste. Antrekket blir sort kjole, oppsatt hår og røde lepper.

Riktig godt nytt år ønskes dere alle.

Anonym sa...

Takk for mange glamorøse stunder med bloggen din.
Her er stemningen foreløpig helt avslappet for vi skal bort i vennelag med kalkun på menyen.
Alle gode ønsker for det nye året!
Hegepege

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter, og godt nytt år til dere alle sammen! :)

Alt godt sa...

Det hadde eg og! I går sto eg på hovudet på kjøkkenet og jobba med ein forrett som eg eksperimenterte fram, som vart servert i nyttårsselskap på andre sida av plenen med gode vennar rundt bordet. Vertinna serverte hovudrett og dessert, andebryst og sjokolademousse.

Antrekket var svart og mørk lilla, matchande til slips og skjorte som min kjære hadde på seg. Nye sko gjorde susen, samt Allure Sensuelle på halsen.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, eit godt nytt år og ei fin helg.

Populære innlegg