tirsdag, desember 21, 2010

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 21


Man kan jo alltids håpe på å få en haug med bøker til jul - men uansett er det smart å forberede det som for mange er årets leseferie. Lage en pen liten bunke med bøker man lenge har hatt lyst til å lese. Nå er det tid for denslags! Jeg lider av valgets kvaler. Har lyst til å begynne på minst ti forskjellige. Nobelpristakerhaugen vokser. Vonnegut ligger i veska. Askildsens samlede står der og venter. Jeg har en milliard uleste bøker i mitt bibliotek. Et luksusproblem. Eller, det er jo slett ikke et problem, det er jo bare morsomt. Jeg har mange fine lesestunder foran meg! Og aller nærmest: Juleferien.

...også kan man jo høre på dagens luke i musikkbloggens adventskalender mens man leser!

3 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

Morsomt er det! Jeg har i tillegg til bøker en haug med magasiner liggende, Vanity Fair, Vogue, Elle etc. Det blir gode tider med lang juleferie.

En vennine spurte meg i går hva jeg hadde planer for juleferien, jeg svarte bare: "nei ikke noen spesielle, du finner meg nok enten på ute på tur, eller hjemme på sofaen lesende eller sovende" :)

Ine sa...

Jeg skal lage meg en bunke i dag. Kanskje ta turen innom biblioteket. I kveld tar vi nemlig nattoget nordover, og til slutt ender vi opp i Mosjøen. Da er det fint å ha med seg en god bunke bøker. :)

Glamourlektoren sa...

Dette er jo en feelgood-blogg, men akkurat nå misunner jeg dem som kan gjøre ingenting i juleferien, det vil si lese en haug med bøker og blader og late seg i pysjen. I min fase av livet er det ikke slik. Jeg har flere bøker på vent (ja, tusenvis, egentlig, jeg også!), men ser nå at det blir få anledninger til å roe ned alene med en bok i jula. Det er så mange som vil ha en bit av meg både før, under og etter jul. Så selv om jeg elsker jula av hele mitt hjerte (eller snarere ideen om den) - så lengter en rettesliten norsklektor nå mest av alt til den stranda i sør-Italia der jeg for noen måneder siden lå og hadde ingenting annet å gjøre i to dager enn å lese "Pinnsvinets hemmelighet" i pocket under parasollen. Men SKAL lese Gaute Heivolls "Før jeg brenner ned" i jula - uansett hva som ellers skjer. I'll kill for it!

Populære innlegg