lørdag, februar 05, 2011

S.O.S!!


Nå trenger jeg hjelp fra dere. Jeg leter etter eksempler på god og moderne biblioteks- og arkiv-interiør, altså bilder/grafikk . Jeg tenker primært på fag/forskningsbiblioteker med et velfungerende skranke/researchområde, gjerne med flere steder man kan henvende seg. (Jeg tenker ikke på biblioteker som består mest av kaféer og lounger og minimalt med bøker.)


Dette har egentlig ingenting med denne bloggen å gjøre, det er til et helt annet prosjekt - men ettersom jeg vet at mange bibliotekarer henger rundt her, er det sikkert mange av dere som har vært i slike biblioteker - eller har lest om dem - og kan gi meg gode tips.


Send gjerne linker på mail til meg: glamourbibliotekaren at yahoo dot com. Eller skriv i kommentarfeltet.

TUSEN takk!!

4 kommentarer:

Dodofruen sa...

Sjekk ut bilder fra Spesiallesesalen-Nasjonalbiblioteket på Facebook-siden vår. Vi er veldig fornøyd, både med funksjonalitet og design.

arkitektstudent sa...

I alle fall to fine bibiloteker på denne siden: http://www.malmstromedstrom.se/projekt

Biblioteket i Visby, og til Södertörns Högskola. Vet ikke om de har bilder av det du leter etter, men vi hadde i alle fall en fin forelesning om dem en gang.

Glamoursjefen sa...

Selvsagt er det mange bibliotekarer som henger her! :)

Jeg tenker på dette biblioteket som ganske godt og fremtidsrettet: http://www.bi.no/no/Ressurser/Biblioteket/Om-biblioteket/

Lykke til med prosjektet ditt! :)

PS. Synes forresten fortsatt at kortkataloger er utrolig herlige og gir meg en spesiell følelse....

Jorid sa...

HF-biblioteket/Universitetsbiblioteket i Bergen

Populære innlegg